- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
güvenini boşa çıkartmayacağız canım söz haftaya 1. oluruz inşallah elimizden geleni yapacağızKızlat tuğba ve sosyal neredesiniz acaba?tuğba yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta otelde olucam bildirim yapamıycam demişti..aeben abla da yola çıktığın gün bildirimini yap demişdi,isterse yapa bilirdii...hele bi gelsin kulağını çekerim onun...sosyalin de umarım sorunu yoktur.yoksa neden gelmesiin ki...yeni arkadaşlar lusi ve yağmurlar 3nüze de çok güveniyorum. ..inşallah gelecek hafta daha iyi olacak....perim listeye yeni kızları da ekleyerek yaparsan son halini koyarsan sevinirim. kızlar da kontrol etsin...paylsş artık...umarım sonuncu olmayız....dderecede olmamak başka sürünmek bambaşka...
canım ya senle ne ilgisi var bu hafta herkes de bir moral düşüklüğü vardı çoğumuzun da regl dönemine denk geldi ondandırMaalesef bende ilk kez böyle kötü gördüm hatta bi ara cidden bu hafta yardımcı olduğum ilk hafta ve seninde işlerin dolayısıyla sık bulunamadın ben vardım ve acaba ben mi motive edemedim diye üzülüyorum açıkcası
hepimize hayırlı olur inşallah canım :) evet evet kesinlikle derece yapmalıyızListeye yeni giren guzeller, hayirli olsun. Haftaya hepinizden cok guzel sonuclar bekliyorum. Birinci olmakla kalmayin, yuzdenizle de rekor kirin
Oy öyle deme sayende kendimize Güvendik bizMaalesef bende ilk kez böyle kötü gördüm hatta bi ara cidden bu hafta yardımcı olduğum ilk hafta ve seninde işlerin dolayısıyla sık bulunamadın ben vardım ve acaba ben mi motive edemedim diye üzülüyorum açıkcası
Rapor
Sabah
İki dilim tam tahlli ekmek
2 fincan cay ard arda değilde bir yazayim dedim
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Yumurta
Ara
Tarçinli balli süt
Öğlen
Tavuk suyu çorba çok az klmisti bir kase yok bnde doymadim
Bir dlm TM thlli ekmek
Bir domatesb
Peynir
Akşam
Yarim portakal
Çünkü annem karnibahar kizartmis yiyemem mecbur meyve yada süt içeceğin
Su:2lt
Spor
Her zamanki gbi leslie
60 squat
Regl oldum mekik sabit kalacak bir sure
50 mekik
Gelecek haftaki sonuçlarınızı öyle çok merak ediyorum kihepimize hayırlı olur inşallah canım :) evet evet kesinlikle derece yapmalıyız
Bence portakal tok tutmaz seni hem de şekerli olduğu için aksam yemeseydin keşke.onun yerine haşlanmış bir yumurta yesen hem doyarsin hem kalorisi azcanım menün güzel aslında eşim ama yarım yerine 1 portakal yiyebilirsin bencee
listede adın kalsın mı canım hıc mı yapamıycaksıntatlibikiz lesie yapamıyorum canım bu ara fazla yogunum
Tamam eşimcanım menün güzel aslında eşim ama yarım yerine 1 portakal yiyebilirsin bencee
hu huuuuHu huuu
Ne var ne yok oralardahu huuuu
iyidirrr beni affetı seyredıyorumNe var ne yok oralarda
Bendeeeeeiyidirrr beni affetı seyredıyorum
sen :)
bu kadın nıye yusuf benım cocugum dıye tutturdu yaBendeeeee
canım ya senle ne ilgisi var bu hafta herkes de bir moral düşüklüğü vardı çoğumuzun da regl dönemine denk geldi ondandır
haftaya çok iyi oluruz inşallah
Çok teşekkür ederim canlarım böyle düşünmenize çok sevindim gerçekten. O halde haftaya daha iyi bir şekilde kilo veriyoruzOy öyle deme sayende kendimize Güvendik biz
hangi kadın daha doğrusu hangi dizi?bu kadın nıye yusuf benım cocugum dıye tutturdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?