- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Az suruyo kiz zatenKocalar ne güne var kız,bi taraftan da bosanicak halbuki kocasıyla paylaşsa hem sıkıntı cekmicek bende evliliği devam edicek.bitti ya ne cabuk bitti bugun
Ohh ne güzel...bi de menünü görelim zeynebim..Dükkânı kapattim.artik su ,çay ve spor kaldı geriye
Iyi hülyam o krakerleri sevmedim yalnız...bbi de su ne kadar içiyorsun?yya yeşil çay?Selammm millet...
menüm
sabah:ekmek arası peynir,bal
öğle:yağı süzülmüş limonlu ton balığı,domates,1 dilim ekmek
akşam:sirkeli nar ekşili yeşil salata,1 kase yoğurt,1 yumurta,1 dilim ekmek,biraz çubuk kraker..
1 saat dışarıda yürüyüş..
canım benim akşam o meyvenin yanında süt iç ya da yoğurt ye.. suyunu da arttır...Rapor
Sabah
İki dilim tam tahlli ekmek
2 fincan cay ard arda değilde bir yazayim dedim
Peynir
Domates
Salatalik
Zeytin
Yumurta
Ara
Tarçinli balli süt
Öğlen
Tavuk suyu çorba çok az klmisti bir kase yok bnde doymadim
Bir dlm TM thlli ekmek
Bir domatesb
Peynir
Akşam
Yarim portakal
Çünkü annem karnibahar kizartmis yiyemem mecbur meyve yada süt içeceğin
Su:2lt
Spor
Her zamanki gbi leslie
60 squat
Regl oldum mekik sabit kalacak bir sure
50 mekik
Sabah yazmıştım ama senin için bi daha yazarım sen iste yeter kiOhh ne güzel...bi de menünü görelim zeynebim..
Su çok az perim,bi de o mısır gevreyi ne ki?Bugünki menüm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane (otluyorum resmen)
1 şekersiz çay
Öğle:
Normalde hepsini bir arada yapmadım ama topluca yazdım.
4 tane eti form çörek otlu
1 şekersiz çay
1 zencefil limon kabuklu çay
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam:
1 kase yoğurt - dünki mısır gevreği
henüz 1 lt su içtim. yasemin ve papatyalı yeşil çayımı içerim. 4,54 km yürümüşüm ve bisikletle çalışacağım. yarın spora başlıyorum deli gibi çalışıcaaammmm :)
Super balım...aynen böğle devammm...bu hafta gözüm üzerinizde ona göre...biriniz bana cısla gelmeyin,yeminlen yakarım sizi...sporsuz hiç gelmeyin...Sabah yazmıştım ama senin için bi daha yazarım sen iste yeter ki
Sabah 09:15
Önce aç karina sirkeli su
İki köy yumurtası haşlanmış
Bir dilim ev yapımı kaşar
1 zeytin
3 ceviz,2 kayısı
Domates,dereotu,yeşil soğan,tere,marul
Şekersiz çay
Aksam 16:15
Tereyağlı et kavurma,salata,yoğurt
Arada yeşil cay içtim.2 lt su bitti bile devam edicem suya birde 1 saat yürüyüş bandında yürücem
Valla bende tam gaz gitmeyi düşünüyorum inşallah böyle devam ederim.bugün tam anlamıyla karatay yaptım.yürüyüşe artik yavaş yapcam agrimasin diye.ama bundan sonra coook daha fazla yapicam sporunu inşallah.Super balım...aynen böğle devammm...bu hafta gözüm üzerinizde ona göre...biriniz bana cısla gelmeyin,yeminlen yakarım sizi...sporsuz hiç gelmeyin...
Canım leslie yapıncada mı ağrıyor dizler?Valla bende tam gaz gitmeyi düşünüyorum inşallah böyle devam ederim.bugün tam anlamıyla karatay yaptım.yürüyüşe artik yavaş yapcam agrimasin diye.ama bundan sonra coook daha fazla yapicam sporunu inşallah.
Canım bende videosu yok onların ya tel.den nete girdigim için indiremiyorum da.bende yapmak istiyorum aslında ama isteCanım leslie yapıncada mı ağrıyor dizler?
Evet suyu arttırıcam şimdi 2 lt bile içerim kesin :))))Su çok az perim,bi de o mısır gevreyi ne ki?
Canım önemli olan suyu az az yudumlayarak içmek yanı 2 litre olucak diye 1 saatte içmenin böbreklerin yormaktan başka faydası olmazEvet suyu arttırıcam şimdi 2 lt bile içerim kesin :))))
Mısır gevreğide genelde spor yapanların kullandığı tok tutan ama aynı zamanda düşük kalorili bir besin gibi birşey :)
Akşam yiyecek bişi bulamadım aslında onu görünce ondan yedim :)))) Yoksa pek fazla tercih ettiğim birşey değil. Sanki yemek hem yemişim hem yememişim gibi geliyor. Gerçi o da kahvaltılık birşey ben gidiyorum akşam yiyorumCanım önemli olan suyu az az yudumlayarak içmek yanı 2 litre olucak diye 1 saatte içmenin böbreklerin yormaktan başka faydası olmazmide mısırın glisemik indeksi yuksek diyetler de onerilmiyor ,sporcular yiyorum çünkü agir spor yapınca g.indeksi yuksek olan yicejleri kasa ceviriyorlar.soyliyim dedim yanlış bilmiyorsam tabi.,tercih senin
Valla ben kaç aydır yasemin papatya biberiye ve yeşil çay otlarını karıştırarak içtim. Henüz sapasağlamımYa çay içiyim dedim .
Yeşil cay, karışım form çayı , form kayisili çayı karıştırıp demledim
Zrhirlenmem inşallah
Perim ama baktım bi tanesinin içinde tam 15 bitki var,diğerinde 9 bi de yeşil cayValla ben kaç aydır yasemin papatya biberiye ve yeşil çay otlarını karıştırarak içtim. Henüz sapasağlamımAma tabii bu her zaman iyi olacağım anlamına gelir mi bilemem :))) Bilerek son zamanlarda fazla karıştırmamaya çalışıyorum ki midem alışıp bozmasın diye
Ya kuzum sen kilonu yazdin mi ben göremedimiyi akşamlar geldim raporumu yazmaya.
Kahvaltı:
1 kase şehriye çorbası
Öğle:
1 paket activia
1 elma
Ara
taze portakal suyu
Akşam:
Mezgit ve bool salata
1 kaşık muhallebi (dayanamadım baktım tadına sıcak sıcak bayılırımda :/)
su 2.5 lt
spor leslie
Diyette Çubuk kraker yenebilir Aynuram...su içiyorum 2 litre...Iyi hülyam o krakerleri sevmedim yalnız...bbi de su ne kadar içiyorsun?yya yeşil çay?
ah zeynuşum ahhhh keşke senin her cuma bu motivasyonun haftaiçi de devam etse,seni cumaları çokkkk seviyorummm...ama bu hafta gerçekten eminim senden,çünki dün anladım ki sen takımımızı önemsiyorsun...Canım önemli olan suyu az az yudumlayarak içmek yanı 2 litre olucak diye 1 saatte içmenin böbreklerin yormaktan başka faydası olmazbide mısırın glisemik indeksi yuksek diyetler de onerilmiyor ,sporcular yiyor çünkü agir spor yapınca g.indeksi yuksek olan yicejleri kasa ceviriyorlar.soyliyim dedim yanlış bilmiyorsam tabi.,tercih senin
e bak hatalı olduğun zamanda gözüme takılmış hemen perim.neye üzüldün bitanem?Akşam yiyecek bişi bulamadım aslında onu görünce ondan yedim :)))) Yoksa pek fazla tercih ettiğim birşey değil. Sanki yemek hem yemişim hem yememişim gibi geliyor. Gerçi o da kahvaltılık birşey ben gidiyorum akşam yiyorum
Su içinde çoooook haklısınBende senin gibi düşünüyorum. Birden değilde gün içerisinde içmek lazım suyu. Bugün su konusunda hatalıyım ama gündüz çok üzüldüm elim gitmedi bir türlü birşeye
anlamadım,bildiyimiz çubuk krakerlermi?hani crax falan?Diyette Çubuk kraker yenebilir Aynuram...su içiyorum 2 litre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?