Buraya deyil kuzu,özelden tablodakı tüm eksik bilgileri periye atınBoyum 162 benimde eger lazimsa kaptanim
Kız sen bırak baharı falan...eşin kimdi senin?Ya bisey dicem neden bahar onu kulübe de doğurdu
Olur mu olurBenim bi tahminim var bu konuda çocuklar değişti
Ohhh misss. ..kocamannn bi afferim sana..Menum
kahvalti
sebzeli omlet
2 adet kucuk galete
öğlen
corba
cacik
aksam
Mantarlı tavuklu sote 2 yemek kasigi
1 dilim ekmek
yogurt bi kase
suyuda cok seviyorum bol bol iciyorum
spor
1bucuk saat yuruyus
Yarim saat boks antremani
250 kere ip atlama
Yarn sabah tartlyym abla ama çok mahcubummBaharım hoş geldin,evet sana güvenirken ortadan kayb oldun,ama aldığın kiloları verene kadar buradasın,hem kendini ispatlaman için,hem de yeni kurallara göre alınan kilolar verilmeden listeye girilmez...nasılsın?kilo aldın mı?,
Yerim ben seniiii...daimi olarak eşler de ayarlıycam...bakalımmmmm kim ola bilir sana eş?Benim eşim yok
Ohhh misss. ..kocamannn bi afferim sana..
Umarım bu defa dediyin gibi olur baharım...gördüyün gibi takım arkadaşlarımız artmış,sen kendinden bahs et de seni tanısın kızlar...Yarn sabah tartlyym abla ama çok mahcubumm( affettircem kndmii insallah
Yarn sabah tartlyym abla ama çok mahcubumm( affettircem kndmii insallah
TubaKız sen bırak baharı falan...eşin kimdi senin?
Hakk ediyorsun ama gerçekten...çok iyisin maaşallah...Bunlari kaptanimdan duynak cok mutlu edici teşekkür ederim kuzum
sen uzun bir mesaj yazmışsın canım takımla ilgili ben onu görmemiştim hele onu görseydim hiç yer miydim bir dilimi bile ..Hangi mesajı kuzum?neden rencidr oldun ki?
Hmmm...tuba pazartesi dönecek,onu güzelce patakladıktan sonra sana devr edicem...icabına bakarsın...
zaten sonuna yetişiyorum genelde onlara da sinir oluyorum bitiyor sonraAynen umuta soylese yaa
Aman izleme kiz iki hafta da izlemesen bisey kaybetmiyoshn hep ayni seyler
Dört gözle bekliyorum tubayi.inşallah iyi eş oluruz bundan sonraHmmm...tuba pazartesi dönecek,onu güzelce patakladıktan sonra sana devr edicem...icabına bakarsın...
Evetttt bence de...işalllah bu gece o kekin vicdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...al sana meşhur bedduamsen uzun bir mesaj yazmışsın canım takımla ilgili ben onu görmemiştim hele onu görseydim hiç yer miydim bir dilimi bile ..
ondan öyle kötü hissettim kendimi
Hakk ediyorsun ama gerçekten...çok iyisin maaşallah...
olur canımm konuşalım tabiDetayli konusalim o zaman pzrtsi canim ek sporları diyeti fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?