Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bulduğunda burada paylasirsan sevinirim canim

Gelecek haftaki sonuçlarınızı öyle çok merak ediyorum ki

Bence portakal tok tutmaz seni hem de şekerli olduğu için aksam yemeseydin keşke.onun yerine haşlanmış bir yumurta yesen hem doyarsin hem kalorisi az

evet ben de merak ediyorum doğrusu
canım arkadaş yarım portakal yazmış ben de 1 tane ye bari diye öyle dedim yumurta da yiyebilir iyi fikir ama bence çoktan yemiştir ben yazana kadar

Selamm arkadaslarrr uzun zamandır yoktuuum özür dilerimmm diyet yapmaya hazır deildmm listeye girecekken sizinde motivasyonunuzu düşürmemek ve sonuçta bi yarsmada oldugumuz icin kendimi hazr hissetmezken girmek istemedimmm ama artkk hazrımmm Aynur ablamm beni tekrar listeye alırmsnn çok mahcubum SNA karsı gircem dedim ama uzaklastm buralardan coook özür dilermmm

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği, domates, beyaz peynir, 1 bardak çay
öğle: marullu,domatesli,salatalıklı ve beyaz peynirli kepek ekmeğinden yapılmış sandviç
ara:1 kutu süt
ara:1 fincan neskafe
akşam:1 kase nohut yemeği, 1 kase cacık
ara: 4 bardak çay , 1 küçük dilim kek (gezmeye gittim hiç bir şey yemedim çok ayıp oldu rahatsızım dedim ama yine de ısrarıyla 1 küçük dilim kek yiyiverdim )

spor: 3 mil leslie
su:2 litre

Baharım hoş geldin,evet sana güvenirken ortadan kayb oldun,ama aldığın kiloları verene kadar buradasın,hem kendini ispatlaman için,hem de yeni kurallara göre alınan kilolar verilmeden listeye girilmez...nasılsın?kilo aldın mı?,

Kuzum sen cok motiveci birisin sakin oyle dusunme adet zmanimiza denk geldi olsun haftaya firtuna gibi gelicez INSALLAH esim

Degil ya nasil onun cocugu olsun
Bahar onu kulubede dogurdu canli canli
ben genelde sonuna yetişiyorum ama o sahneyi görmüştüm peki berat niye bir adamla konuşurken yusufun onun çocuğu olduğunu bilmiyor falan gibi bir şey dedi kafamda deli sorular
şu leylaya da sinir oldum niye umuta söylemiyor yine kafasına göre davranıyor ben olsam hemen söylerim

K
KuZum kek dişinda supersin onu da iste kostururken leslie ile Felan yakmışsındır zaten

Neeee?kek miii?galiba 0.50 yüzde kendimize gelmemize yetmemiş haaa...artık cıss görmek istemiyorum menülerde,kesinlikle...yoksa yersiniz fırçayıı....oo meşhur smileden 10tane sana....

K

KuZum kek dişinda supersin onu da iste kostururken leslie ile Felan yakmışsındır zaten
Yağmurum lütfen eşimize karşı daha talepkar olalım,ne güzel depoladığı yağları yakmak varken sadece minik bi kekin kalorisini yakmak hiç adil deyil...

Ammma zalim oldum haaaa

Neeee?kek miii?galiba 0.50 yüzde kendimize gelmemize yetmemiş haaa...artık cıss görmek istemiyorum menülerde,kesinlikle...yoksa yersiniz fırçayıı....oo meşhur smileden 10tane sana....
ayy aslında yetti kaptanım mecbur yemek zorunda kaldım onun için leslieyi 3 mil yaptımm ama
kızmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…