Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yağmurum lütfen eşimize karşı daha talepkar olalım,ne güzel depoladığı yağları yakmak varken sadece minik bi kekin kalorisini yakmak hiç adil deyil...

Ammma zalim oldum haaaa
Ben minicik kek için kendini bırakmasını diye diyorum ablam onun motivasyonu benim için önemli ama haklisin demem bir daha

Okurken duygulandim valla aynuram canim kaptanim ben sana ve esime soz veriyorum elimden geleni yapicam sizin varlığınız bana guc veriyor cok sagolun.

Canlarım artık takımızda yeteri sayda üye var ve sizleri mezun etmedikce yeni üye yok. ilk sayfadakı tabloyu yeniliycez.malum arkadaşlarımız maaşallah yenilendi.lütfen aşaöıdakı tablodakı bilgilerinizi(eksik,ya da yalnış olanlar)perime özelden atsın...

Bi de listede iki kişi eksik,ben daydreami buldum,diyeri de kimse o da kendini hatırlatsın ve bilgilerini özelden periye atsın bi zahmet

Eklentiler

• listeler.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
Sen nerelerdesin hayatım?

Bugun cok giremedim kuzun alisverise gittik kuzucum
Gecmisi okudumda

kaptanim cok üzüldüm bebek icin ALLAH sabir versin kaptanim

sonuclarada üzüldüm ama ben bizim takima giveniyorum basaricaz sizn gibi kaptanimiz varken yine 1 ci oluruz biz

Boyum 162 benimde eger lazimsa kaptanim

Aynen umuta soylese yaa
Aman izleme kiz iki hafta da izlemesen bisey kaybetmiyoshn hep ayni seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…