Yok yeminlen çok kızdım...bu hafta hiç birimiz ödülü hak etmiyoruz hiç birimiz...ayy aslında yetti kaptanım mecbur yemek zorunda kaldım onun için leslieyi 3 mil yaptımm ama
kızmaaa
Ben minicik kek için kendini bırakmasını diye diyorum ablam onun motivasyonu benim için önemliYağmurum lütfen eşimize karşı daha talepkar olalım,ne güzel depoladığı yağları yakmak varken sadece minik bi kekin kalorisini yakmak hiç adil deyil...
Ammma zalim oldum haaaa
Deme deme...ne güzel smilelerimiz var kullan işteBen minicik kek için kendini bırakmasını diye diyorum ablam onun motivasyonu benim için önemliama haklisin demem bir daha
oy oy oyYok yeminlen çok kızdım...bu hafta hiç birimiz ödülü hak etmiyoruz hiç birimiz...
Tamam çok kızdım binden ona gelsin bu smiley kiDeme deme...ne güzel smilelerimiz var kullan işte
Kızlar her cuma olduğu gibi bu cuma konuşamsının da zamanıdır.üşenmdeim haftalar öncesine gittim ve neredeyse 21 etapdır buradayım ve son 18haftanın en kötü sonucuyla karşılaşdım bu hafta çok kötü oldum ama eminim ki gelecek hafta dah iyi olacak....lütfen herkes diyetine.,sporuna,ve suyuna maksimum dikkat etsin....çok sevgili ortağım perimle yeni kurallar üzerinde çalışacağız....ondan hiç böğle performans beklemiyordum,beklediyimin çok üstünde bi ortak oldu...ben bildiyiniz gibi ev hanımıyım ve 7.takım benim işim,çok ciddiye alıyorum bu işi,kesinlikle hayatımın önemli bir yerini alıyor....çok şükür sevgili ortağımla da aynı fikirdeyiz ve size de bunu aşıladığımızı düşünüyorum...lütfen eyer bu işi ciddiye almayan varsa bunu iyice düşünsün ve kararını versin eğer bizimle devam edeceksiniz ciddi olalım lütfen,sadece kendimizi deyil takımımızı da düşünelim yasak yerken...evet biz bu günü yaşadık,yaşadık ki kendimize gelelim...o gürur duyduğumuz karne notu olmayacak bu defa,yüzdemiz çok kötü oldu.....ama artık 16kişilik bi takımız, ikis de izinden dönecek ve aeben abla,ben,honey,esma,tatlıbikiız ve tattosla birlikde kocamaaaan bi takımız.düşünün mezunlarımız bile aramızda,terk etmiyor bizi,neden mi? çünki biz burada bir birmize kenetlenmiş şekilde arkadaşlık yaparak güle oynaya zayıflıyoruz.bunun kiymetini bilelim bence ve diyetimize,arkadaşlığımıza sımsıkı sarılalım...
Benim bi tahminim var bu konuda çocuklar değiştiDegil ya nasil onun cocugu olsun
Bahar onu kulubede dogurdu canli canli
canım seni görmüşken ben daha o listeye başlayamadım .. pazartesi birlikte başlayalım mı yapacaksan
ben bu msjı görmedim çok rencide oldum şu an daOkurken duygulandim valla aynuram canim kaptanimben sana ve esime soz veriyorum elimden geleni yapicam sizin varlığınız bana guc veriyor cok sagolun.
Gel küzum bu hafta takımda esli olarak birinci olalimoy oy oytaş olaydım da yemiyeydimm
tamam canım o zamanBaslayalim tatlim kesin ve kesin
Sen nerelerdesin hayatım?
Bencede çünkü bahar doğurdu berat aldi hemen ama bahara snra nazil getirdi bebeği oryi bilmiyorumBenim bi tahminim var bu konuda çocuklar değişti
olalım eşim zaten şart oldu öyle olmakkGel küzum bu hafta takımda esli olarak birinci olalim
Canlarım artık takımızda yeteri sayda üye var ve sizleri mezun etmedikce yeni üye yok. ilk sayfadakı tabloyu yeniliycez.malum arkadaşlarımız maaşallah yenilendi.lütfen aşaöıdakı tablodakı bilgilerinizi(eksik,ya da yalnış olanlar)perime özelden atsın...
Bi de listede iki kişi eksik,ben daydreami buldum,diyeri de kimse o da kendini hatırlatsın ve bilgilerini özelden periye atsın bi zahmet
Aynen umuta soylese yaaben genelde sonuna yetişiyorum ama o sahneyi görmüştüm peki berat niye bir adamla konuşurken yusufun onun çocuğu olduğunu bilmiyor falan gibi bir şey dedikafamda deli sorular
şu leylaya da sinir oldum niye umuta söylemiyor yine kafasına göre davranıyor ben olsam hemen söylerim
Hangi mesajı kuzum?neden rencidr oldun ki?ben bu msjı görmedim çok rencide oldum şu an dakendimi kötü hissettim
Ya bisey dicem neden bahar onu kulübe de doğurduBencede çünkü bahar doğurdu berat aldi hemen ama bahara snra nazil getirdi bebeği oryi bilmiyorum
Detayli konusalim o zaman pzrtsi canim ek sporları diyeti flnolalım eşim zaten şart oldu öyle olmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?