Evetttt bence de...işalllah bu gece o kekin vicdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...al sana meşhur bedduam
Sen yaparsın valla.sana guvenimiz tamDaha iyi olucam hayalim orda cuma gunu dereceye girmek kaptanim bu hafta diyete daha cok alistim kendimi tam ona hazrlicam 1.ci olmak istiyorum hayalim kaptanim hem takimimin icin hem kendim icin basaricam
karnım ağrımaya başladı bedduan tutmuş bileEvetttt bence de...işalllah bu gece o kekin vicdan azabıyla kıvrım kıvrım kıvrılıp da uyuyamazsınnn...al sana meşhur bedduam
çok tatlısın bitanem...karnım ağrımaya başladı bedduan tutmuş bile
Sen yaparsın valla.sana guvenimiz tam
Degisen bisey olmuyo hahazaten sonuna yetişiyorum genelde onlara da sinir oluyorum bitiyor sonra
karnım ağrımaya başladı bedduan tutmuş bile
sen de öylesin kaptanımm..çok tatlısın bitanem...
yuffi =)Yerim ben seniiii...daimi olarak eşler de ayarlıycam...bakalımmmmm kim ola bilir sana eş?
Aynuram yeni kuralları merak ediyorum soylicen mi bu aksam
Buketim galiba peri ile aynuram Şuan merak ettiklerimizle uğraşıyorBende merak ettim zeynepcim
kıy bana kıyKiyamam sana
aynen aynenDegisen bisey olmuyo haha
Daha deyil...az bekleyin...bu kurallar aslında şimdi de gündem de ama karşılığında ceza yok diye pek takılmıyor...bir az onları ele aldık...ben sadece şunu anlar şunu söğlerim bir üye raporunu vermiyorsa kilo vermez o hafta...o yüzden en önemlisi rapor verilecek hergünAynuram yeni kuralları merak ediyorum soylicen mi bu aksam
Buketim galiba peri ile aynuram Şuan merak ettiklerimizle uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?