Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

türkçede anlamıda tam yerine uygun oldu aynurcum kötü bir anlam çıkmıyor endişelenme=)

Sabah,
Bir dilim kepek ekmeği, iki dilim salam, Salatalık, kaşar, şekersiz çay

Öğlen yok..

Akşam, Fırında yapılmış etli Patlıcan yemeği, turşu, ekmek yok..

Su, 1.5 lt

Yeşil çay içtim bir kupa
Nescafé içtim sade

Spor, yok ama gün boyu hareket halindeydim, ayaktaydım, bol yürüdüm

Yok yok çok kotu değil anlamı coook tatlısını ya,yerim seni

Şimdi aslında o salam ve kaşar hiç olmamışşşş,tturşu da az yersek iyi olur ödem tutuyor,vve suyu arttır canım en azından 2.52.5litre içmelisin...ccıss yok ama ööle super de deyil mavişim...bbugünkü duruma piskolog gözüyle ne diycen?

Salamlar çok inceydi, kaşar da minik bi parçaydı. Turşu da azdı zaten minik bi Salatalık yedim. Su içerken zorlanıyorum ya evdeyken yine Yanıma koyuyorum şişeyi ama dışarda koştururken unutuyorum :/ alışamadım bi türlü

Süper olmadığının farkındayım Aynuram, psikolog Gözüyle kendime - verebilirim ceza da verebilirim bu yanlış davranışım pekişmesin diye :) ödül-ceza yöntemini uygulayabilirim yani...

Ama canım çok sıkkın ya benim.. Tecavüz edilip yakılan kıza çok üzüldüm o yüzden hiç toparlayamıyorum Kafamı...

Yarın ekstra dikkat edeceğim hayatımmmm

Neyse kızlar.kaç saattir sizinle kafamı güzelce dağıttım,şimdi uyku zamanı...ama kendimle kaldığımda aklıma kuzenim geliyor ve çok kötü oluyorum,konuşamadım da daha...inşallah uyuya bilirim...Rabbim yavrularımızı korusun inşallah...

Offf ya o neydi öğle.?öğle bi şey mi oldu?Allahım sen koru...içimi daha da bi çöktürdün yaaa...

o kızcağıza yapılanlar beni de darma duman etti

iyi geceler tatlım allah önce kuzenının sonra hepinizin yardımcısı olsun

Offf ya o neydi öğle.?öğle bi şey mi oldu?Allahım sen koru...içimi daha da bi çöktürdün yaaa...
Evet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..

o kızcağıza yapılanlar beni de darma duman etti
Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...

İyi geceler Aynuram
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…