KIZLAR YARIN MALUM AŞK GÜNÜ...AMA CISS YOK ŞİMDİDEN SÖĞLEYİM.YOK SEVGİLİM İSRAR ETDİ,YOK DAYANAMADIM,YOK BİLMEM NE OLMAYACAK...HERKES YASAKSIZ MENÜLERLE GELECEK.. YOKSA FİTİL FİTİL GELİR BURNUNUZDAN(Acaba türkçede anlamı çok mu kötü,bbilemedim)
Yok yok çok kotu değil anlamı coook tatlısını ya,yerim seniKIZLAR YARIN MALUM AŞK GÜNÜ...AMA CISS YOK ŞİMDİDEN SÖĞLEYİM.YOK SEVGİLİM İSRAR ETDİ,YOK DAYANAMADIM,YOK BİLMEM NE OLMAYACAK...HERKES YASAKSIZ MENÜLERLE GELECEK.. YOKSA FİTİL FİTİL GELİR BURNUNUZDAN(Acaba türkçede anlamı çok mu kötü,bbilemedim)
Ben yatar herkese mışıl mışıl uykular inşallah kızım ilk defa sabaha kadar uyur ,bende uyurum
Şimdi aslında o salam ve kaşar hiç olmamışşşş,tturşu da az yersek iyi olur ödem tutuyor,vve suyu arttır canım en azından 2.52.5litre içmelisin...ccıss yok ama ööle super de deyil mavişim...bbugünkü duruma piskolog gözüyle ne diycen?Sabah,
Bir dilim kepek ekmeği, iki dilim salam, Salatalık, kaşar, şekersiz çay
Öğlen yok..
Akşam, Fırında yapılmış etli Patlıcan yemeği, turşu, ekmek yok..
Su, 1.5 lt
Yeşil çay içtim bir kupa
Nescafé içtim sade
Spor, yok ama gün boyu hareket halindeydim, ayaktaydım, bol yürüdüm
Cook sağol canımKizini öpüyorum prensesiiyi geceler canimmm
tatlı ve kesintisiz rüyalar =)Ben yatar herkese mışıl mışıl uykular inşallah kızım ilk defa sabaha kadar uyur ,bende uyurum
ne demek canım=)
Salamlar çok inceydi, kaşar da minik bi parçaydı. Turşu da azdı zaten minik bi Salatalık yedim. Su içerken zorlanıyorum ya evdeyken yine Yanıma koyuyorum şişeyi ama dışarda koştururken unutuyorum :/ alışamadım bi türlüŞimdi aslında o salam ve kaşar hiç olmamışşşş,tturşu da az yersek iyi olur ödem tutuyor,vve suyu arttır canım en azından 2.52.5litre içmelisin...ccıss yok ama ööle super de deyil mavişim...bbugünkü duruma piskolog gözüyle ne diycen?
Offf ya o neydi öğle.?öğle bi şey mi oldu?Allahım sen koru...içimi daha da bi çöktürdün yaaa...Salamlar çok inceydi, kaşar da minik bi parçaydı. Turşu da azdı zaten minik bi Salatalık yedim. Su içerken zorlanıyorum ya evdekiler yine Yanıma koyuyorum şişeyi ama dışarda koştururken unutuyorum :/ alışamadım bi türlü
Süper olmadığının farkındayım Aynuram, psikolog Gözüyle kendime - verebilirim ceza da verebilirim bu yanlış davranışım pekişmesin diye :) ödül-ceza yöntemini uygulayabilirim yani...
Ama canım çok sıkkın ya benim.. Tecavüz edilip yakılan kıza çok üzüldümo yüzden hiç toparlayamıyorum Kafamı...
Yarın ekstra dikkat edeceğim hayatımmmm
Salamlar çok inceydi, kaşar da minik bi parçaydı. Turşu da azdı zaten minik bi Salatalık yedim. Su içerken zorlanıyorum ya evdeyken yine Yanıma koyuyorum şişeyi ama dışarda koştururken unutuyorum :/ alışamadım bi türlü
Süper olmadığının farkındayım Aynuram, psikolog Gözüyle kendime - verebilirim ceza da verebilirim bu yanlış davranışım pekişmesin diye :) ödül-ceza yöntemini uygulayabilirim yani...
Ama canım çok sıkkın ya benim.. Tecavüz edilip yakılan kıza çok üzüldümo yüzden hiç toparlayamıyorum Kafamı...
Yarın ekstra dikkat edeceğim hayatımmmm
İyi gibi gibi aynuramSpor topiyi nasık gidiyor ezgim?benim kızlardan çoğu gelmedi bile
iyi geceler tatlım allah önce kuzenının sonra hepinizin yardımcısı olsunNeyse kızlar.kaç saattir sizinle kafamı güzelce dağıttım,şimdi uyku zamanı...ama kendimle kaldığımda aklıma kuzenim geliyor ve çok kötü oluyorum,konuşamadım da daha...inşallah uyuya bilirim...Rabbim yavrularımızı korusun inşallah...
Evet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..Offf ya o neydi öğle.?öğle bi şey mi oldu?Allahım sen koru...içimi daha da bi çöktürdün yaaa...
Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...o kızcağıza yapılanlar beni de darma duman etti
İyi geceler AynuramNeyse kızlar.kaç saattir sizinle kafamı güzelce dağıttım,şimdi uyku zamanı...ama kendimle kaldığımda aklıma kuzenim geliyor ve çok kötü oluyorum,konuşamadım da daha...inşallah uyuya bilirim...Rabbim yavrularımızı korusun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?