- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
O zamaaan uykuu vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiyi geceler kızlar yine bayılmak üzereyim =)
Tabi canım biri ekmek ye diyor biri kahvaltıda bile yedirmiyor...aslında herşeyden yenmeli...ben hep şunu derim Rabbimin doğaya verdiği işlenmemiş her Gıdada muhakkak bir fayda var...bunları Zararlı hale getiren Fabrikasyon ne yazık ki..Pek takip ettiğini sanmam benimki biraz ununu elemiş eleğini asmış cinsten birisi, çook değişik birisi yani. Hele yaşına rağmen inanılmaz dinçGıpta ile bakmıyorum desem yalan olur.
Ama internetten alınmış bilgiden kastım alelade yazılan siteler değil elbette. Ama çoğu konuda olduğu gibi diyet konusunda da sabit bir bilgi maalesef yok. Herhangi bir rahatsızlıkta dahi bir çok aynı branş doktoru farklı yollar ve çözümler ürettiği gibi diyettede aynı şekil var. Tek bir doğrunun var olmaması sıkıntı biraz
Eeee KK nın en aktif üyesisinSen bana cevap yazmis miydinn
Yuz tane bildirim geliyo karistiriyorum buketim
yaa aktıfım sanırım bırazEeee KK nın en aktif üyesisin
Kesinlikle öylee... Aslında herşey doğal haliyle kalsa eminim böyle obezitelik diye birşey asla olmazdı. Ne zamanki işin içine insan girdi o an karıştı herşey :)Tabi canım biri ekmek ye diyor biri kahvaltıda bile yedirmiyor...aslında herşeyden yenmeli...ben hep şunu derim Rabbimin doğaya verdiği işlenmemiş her Gıdada muhakkak bir fayda var...bunları Zararlı hale getiren Fabrikasyon ne yazık ki..
ıyı gecelerr :)Eveeet artık uyku vaktim geldii :) Herkese iyi uykular tatlı rüyalaar
Sen foto gönderdin mi yeni yarışmaya..ıyı gecelerr :)
tabıı benden kacar mııSen foto gönderdin mi yeni yarışmaya..
Linki paylâş burâda oylama başlayıncatabıı benden kacar mıı
yarın aksam baslıcak ben linki atarım hemen burayaLinki paylâş burâda oylama başlayınca
Seni tanırız artık takımcak :)yarın aksam baslıcak ben linki atarım hemen buraya
cok heycanlıym yıne ya alışamadım bu heyecana
yüzüm falan gorunuyo zatenSeni tanırız artık takımcak :)
geçen spor şıklığa katılmıştım bende :)Ben de yeni yarışmaya katıldım, amaaaa oyum Ezgi'yee :)
Ben seni hic gormedm bakalm taniyabilcek miyimmmm:))))Ben de yeni yarışmaya katıldım, amaaaa oyum Ezgi'yee :)
Aaaa, kaç numaraydın :)geçen spor şıklığa katılmıştım bende :)
Yüzümü göstermedim amaaaa :) hihihiBen seni hic gormedm bakalm taniyabilcek miyimmmm:))))
Cok tatlisin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?