Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..

Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...
rabbim adalet sahibi o pislik cani insanlar cezalarini ahirette cekecekler ins..bu dunyadada cekerler
bn kctm namz kilmadim daha kalkip kilayim hayirli geceler

Evet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..

Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...

bi kaç yıl önce benzer bi durum ankara etlikte yaşanmıştı. yine dolmuşta kıza tecavüz edip öldürdükten sonra of yazasım gelmiyo ... nese Allah insanlığını kaybetmişleri ıslah etsin. Allah herkesi korusun.

kızlar ben o diyeti onaylamıyorum,içinde et balık türü bir şey yok.ama şok da deyilmiş,deneyin bakalım ne olucak,siz cum.tesi pazar da bozmazsanız super olur...bakalım ...gözüm üzerinizde
Kuzum diyetin üç Günü'nde et 1 günde balık var ya..

Kız hülya kafamızı iyice karışıtırmaaa...zaten bi karatayla zor idare ediyoruz...
Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzla tüketilebilir.,.

Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzküla tüketilebilir.,.

kesinlikle patates bence diyette rahatlıkla kullanılmalı . tabiki haslanmış olanı tuzsuz yagsız bı sekılde baharatlandırılınca sınırlı olcude zararı degıl faydası var. ben bu hafta öğle yemeklerimi haslanmış patates olarak düzenleyeceğim. iş yerine tasımama ve orda tuketmemın en rahat oldugu besın olur hem oh mıs:)

Uyuyamadim kizlar yaa yine geldim

o haberi gormemistim cok uzuldum hemde cok ALLAH boyle insanlari kahretsin INŞALLAH ALLAHIM hepimizi korusun devir cok kotu kotu insanlardan korusun INŞALLAH bu dunyanin bide ahireti var yansinlar INŞALLAH cok kötü oldum ya

Kuzum sen cok motiveci birisin sakin oyle dusunme adet zmanimiza denk geldi olsun haftaya firtuna gibi gelicez INSALLAH esim
Çoook teşekkür ederim tatlım böyle düşünmene çok sevindim :)
Menüne laf yok
Degisen bisey olmuyo haha
Ayyy o diziler adamı deli eder yaaaa. En son hatırladığım kadarıyla 7 sene falan süren dizi bile var. En komiğide bugüne dek herhalde tüm oyuncuların başından kesinlikle ölümden dönme, bölümlerce süren ağlama krizleri vardır :)))))
Bende aşkta yok, cısta yok :)))))) Hatta bende suyumu arttırdım 2 lt yaptım. hatta yürüyüşümü de 6,10 kmye çıkardım :)
Salam için kararsız olmama rağmen kaşar olmamalı zaten ben bunları yazmadan evvel azıcık olduğunu söylemişsin
Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzla tüketilebilir.,.
Ancak bilimsel adı altında gerçeği yansıtmayanda çokca bilgi paylaşımı yapılıyor. Yinede tam anlamıyla güvenmemekte fayda var. Birde her insanın bünyesinde aynı etkiyi göstereceğini düşünmüyorum.
Örneğin; bana diyet listemi veren doktorum patatesi falan yasakladı. Bu birazda seçilen diyet türüne göre değişkenlik gösterir.

Se
perim Selahattin Dönmez bu bilgiyi veren.,muhtemelen senin diyetisyeninde yayınlarını takip ediyordur..,Internetten alınmış bilgi değil...hem twiterdan hem Facebook'tan takip ediyorum...ve aklıma takılanları soruyorum.,,

Arkadaşlar aklıma takılan şeyleri taylight ve farketmeden diyetten araştırıyorum yada instagramda diyetisyenlerin bilgilerini takip ediyorum...çok çok aklıma takılan bişey olursa da diyetisyen dostum var ona soruyorum...o yüzden buraya bir bilgi yazıyorsam kaynağı bellidir...istatistikçiyim öyle her bilgiye inanıp paylaşmam .

Pek takip ettiğini sanmam benimki biraz ununu elemiş eleğini asmış cinsten birisi, çook değişik birisi yani. Hele yaşına rağmen inanılmaz dinç Gıpta ile bakmıyorum desem yalan olur.

Ama internetten alınmış bilgiden kastım alelade yazılan siteler değil elbette. Ama çoğu konuda olduğu gibi diyet konusunda da sabit bir bilgi maalesef yok. Herhangi bir rahatsızlıkta dahi bir çok aynı branş doktoru farklı yollar ve çözümler ürettiği gibi diyettede aynı şekil var. Tek bir doğrunun var olmaması sıkıntı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…