- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
rabbim adalet sahibi o pislik cani insanlar cezalarini ahirette cekecekler ins..bu dunyadada cekerlerEvet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..
Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...
Evet Aynuram... Türkiyede böyle bir olay oldu... Çok etkilendim .. Etkilenmemek elde değil ki... Gencecik kız... Pisi pisine gitti..
Sorma Lucia'm... Çok kötü hissediyorum kendimi...
Kuzum diyetin üç Günü'nde et 1 günde balık var ya..kızlar ben o diyeti onaylamıyorum,içinde et balık türü bir şey yok.ama şok da deyilmiş,deneyin bakalım ne olucak,siz cum.tesi pazar da bozmazsanız super olur...bakalım ...gözüm üzerinizde
Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzla tüketilebilir.,.Kız hülya kafamızı iyice karışıtırmaaa...zaten bi karatayla zor idare ediyoruz...
Hububat kuru baklagiller canım.buğdaygiller...arpa yulaf vbhububat ne ki?
Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzküla tüketilebilir.,.
Hububat kuru baklagiller canım.buğdaygiller...arpa yulaf vb
Hosbldm :)Hosgeldin canim
Çoook teşekkür ederim tatlım böyle düşünmene çok sevindim :)Kuzum sen cok motiveci birisin sakin oyle dusunme adet zmanimiza denk geldi olsun haftaya firtuna gibi gelicez INSALLAH esim
Menüne laf yokMenum
kahvalti
sebzeli omlet
2 adet kucuk galete
öğlen
corba
cacik
aksam
Mantarlı tavuklu sote 2 yemek kasigi
1 dilim ekmek
yogurt bi kase
suyuda cok seviyorum bol bol iciyorum
spor
1bucuk saat yuruyus
Yarim saat boks antremani
250 kere ip atlama
Ayyy o diziler adamı deli eder yaaaa. En son hatırladığım kadarıyla 7 sene falan süren dizi bile var. En komiğide bugüne dek herhalde tüm oyuncuların başından kesinlikle ölümden dönme, bölümlerce süren ağlama krizleri vardır :)))))Degisen bisey olmuyo haha
Bende aşkta yok, cısta yok :)))))) Hatta bende suyumu arttırdım 2 lt yaptım. hatta yürüyüşümü de 6,10 kmye çıkardım :)KIZLAR YARIN MALUM AŞK GÜNÜ...AMA CISS YOK ŞİMDİDEN SÖĞLEYİM.YOK SEVGİLİM İSRAR ETDİ,YOK DAYANAMADIM,YOK BİLMEM NE OLMAYACAK...HERKES YASAKSIZ MENÜLERLE GELECEK.. YOKSA FİTİL FİTİL GELİR BURNUNUZDAN(Acaba türkçede anlamı çok mu kötü,bbilemedim)
Salam için kararsız olmama rağmen kaşar olmamalıSabah,
Bir dilim kepek ekmeği, iki dilim salam, Salatalık, kaşar, şekersiz çay
Öğlen yok..
Akşam, Fırında yapılmış etli Patlıcan yemeği, turşu, ekmek yok..
Su, 1.5 lt
Yeşil çay içtim bir kupa
Nescafé içtim sade
Spor, yok ama gün boyu hareket halindeydim, ayaktaydım, bol yürüdüm
Ancak bilimsel adı altında gerçeği yansıtmayanda çokca bilgi paylaşımı yapılıyor. Yinede tam anlamıyla güvenmemekte fayda var. Birde her insanın bünyesinde aynı etkiyi göstereceğini düşünmüyorum.Aynuram bu bilgi,bence bilimsel bilgileri herkes paylaşsın.,patates cısss değil mesela haşlanıp yenebilir...yada diğer ürünler az yağ ve tuzla tüketilebilir.,.
Eveeeettt :) eee malum artık çalışma dönemindeyiz. Yeni kurallar, yeni düzenler derkeeen bir baktım ki buraya gelmemişim bir türlü :)Esimi ozlemistimmm gelmisss
Sen bana cevap yazmis miydinnEsimi ozlemistimmm gelmisss
Sen bana cevap yazmis miydinn
Yuz tane bildirim geliyo karistiriyorum buketim
perim Selahattin Dönmez bu bilgiyi veren.,muhtemelen senin diyetisyeninde yayınlarını takip ediyordur..,Internetten alınmış bilgi değil...hem twiterdan hem Facebook'tan takip ediyorum...ve aklıma takılanları soruyorum.,,Çoook teşekkür ederim tatlım böyle düşünmene çok sevindim :)
Menüne laf yok
Ayyy o diziler adamı deli eder yaaaa. En son hatırladığım kadarıyla 7 sene falan süren dizi bile var. En komiğide bugüne dek herhalde tüm oyuncuların başından kesinlikle ölümden dönme, bölümlerce süren ağlama krizleri vardır :)))))
Bende aşkta yok, cısta yok :)))))) Hatta bende suyumu arttırdım 2 lt yaptım. hatta yürüyüşümü de 6,10 kmye çıkardım :)
Salam için kararsız olmama rağmen kaşar olmamalızaten ben bunları yazmadan evvel azıcık olduğunu söylemişsin
Ancak bilimsel adı altında gerçeği yansıtmayanda çokca bilgi paylaşımı yapılıyor. Yinede tam anlamıyla güvenmemekte fayda var. Birde her insanın bünyesinde aynı etkiyi göstereceğini düşünmüyorum.
Örneğin; bana diyet listemi veren doktorum patatesi falan yasakladı. Bu birazda seçilen diyet türüne göre değişkenlik gösterir.
Pek takip ettiğini sanmam benimki biraz ununu elemiş eleğini asmış cinsten birisi, çook değişik birisi yani. Hele yaşına rağmen inanılmaz dinçSe
perim Selahattin Dönmez bu bilgiyi veren.,muhtemelen senin diyetisyeninde yayınlarını takip ediyordur..,Internetten alınmış bilgi değil...hem twiterdan hem Facebook'tan takip ediyorum...ve aklıma takılanları soruyorum.,,
ne yazdınYazmistim fistigm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?