- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Allahim sen buyuksun..
2 numaraydım...millan boyumuzun ölçüsünü aldı ama :)Aaaa, kaç numaraydın :)
Yüzümü göstermedim amaaaa :) hihihi
Sen de çok tatlısın kuzum benimmm
Fena almış hem de heheh, benim de Alınacak boyumun ölçüsü2 numaraydım...millan boyumuzun ölçüsünü aldı ama :)
Özgecana yapılanlar Tüyler ürpertici...asansöre bile tanımadığınız bir adamla binmeyin...bırakın o çıksın siz sonra binin,,,bu itler aramızda dolaşıyor,sapıklar...
MerhabaTakımdaki yeni arkadaşlarave herkese benden kocaman bi selam :).Ben bahar 19 yasndaymm uzun bi aradan sonra yine buradayımm sizlerinde tanımak istyrmm
Kaşar neden yasak olsun ki benim diyetin de avuç içi kadar serbest.o da bayaa büyük oluyor zatenSe
perim Selahattin Dönmez bu bilgiyi veren.,muhtemelen senin diyetisyeninde yayınlarını takip ediyordur..,Internetten alınmış bilgi değil...hem twiterdan hem Facebook'tan takip ediyorum...ve aklıma takılanları soruyorum.,,
Aynen abla katılıyorum sana o yüzden ben doğal şeyler yiyorum diyette. Ev yapımı kaşarı istediğim gibi yiyorum mesela hayvansal protein var.Tabi canım biri ekmek ye diyor biri kahvaltıda bile yedirmiyor...aslında herşeyden yenmeli...ben hep şunu derim Rabbimin doğaya verdiği işlenmemiş her Gıdada muhakkak bir fayda var...bunları Zararlı hale getiren Fabrikasyon ne yazık ki..
Günaydın zeynuşum.dünkü gazın hala üzerinde mi?Aynen abla katılıyorum sana o yüzden ben doğal şeyler yiyorum diyette. Ev yapımı kaşarı istediğim gibi yiyorum mesela hayvansal protein var.
Evet aynuram oyleyim.sabah sabah bitkisel çaylarını iciyorum.coook mutluyumGünaydın zeynuşum.dünkü gazın hala üzerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?