is bitermi hic dunya is yaptim bugun her taraf dolu birbsurude utu var nankor isler
Kuzularım biz arkadaşlarla aşk sana benzer izlemeye gidiyoruz...gelince görüşürüz...
iyi seyirler aynuram...Kuzularım biz arkadaşlarla aşk sana benzer izlemeye gidiyoruz...gelince görüşürüz...
ordan tasınmayı dusunuyor musunuz hıc canm ?Bende sinemaya gitmeyeli nerdeyse 2 yıl olmuşardahanda sinema yok ne yazık ki
senın de berıl abla..Sevgililer gununuz kutlu olsunnnn
Düşünmez miyim gece gündüz hemde ,bunun için tayinimin çıkması gerek.malatya istiyorum orası da çok yüksek. Eşim de kocaeline iste diyo kararsizim.bu mayısta belki isterim ama ordada akrabam yok eşimin akrabaları varordan tasınmayı dusunuyor musunuz hıc canm ?
ya bn artik aciklama yapiyorum cocuk isye ne kadar yapsan o kadar dagiliyorbitmiyor vallahi, nerdeyse hergün oyuncakları topluyorum süpürüyorum akşam oldu mu bak ev yine aynı durumda her yer oyuncak her yer dağınık. napalım çocukların da canı sağolsun bizimde
Avatarin daki duyarlilik icin Tesekkürlersenın de berıl abla..
yüreğimiz kalbıimiz onunlaAvatarin daki duyarlilik icin Tesekkürler
inşallah gonlunuzceolur her sey abla yaDüşünmez miyim gece gündüz hemde ,bunun için tayinimin çıkması gerek.malatya istiyorum orası da çok yüksek. Eşim de kocaeline iste diyo kararsizim.bu mayısta belki isterim ama ordada akrabam yok eşimin akrabaları var
Bende sinemaya gitmeyeli nerdeyse 2 yıl olmuşardahanda sinema yok ne yazık ki
HIM gördüm bende ona bakıp elifi salliyorum.öyle ballandıra ballandıra anlatıyor ki.manzara harikaymis halbuki her yer bembeyaz hic birşey yokshow tv'de ardahan var şuan lezzet haritasında
HIM gördüm bende ona bakıp elifi salliyorum.öyle ballandıra ballandıra anlatıyor ki.manzara harikaymis halbuki her yer bembeyaz hic birşey yok
8,5 aylık canım elifimelif mi kızının adı? adaşımkaç aylıkt ?
duyarlılıgın için tesekkurler turtle..Off Allah'ım ya nasıl bir gün ya Allah sabır versin Ozgecanin annesine babasına bizim bu kadar içimiz burkulurken bizim gözümüzden yaşlar dökülürken onlar ne halde kim bilir
Bir yerde bi yorum gördüm bi kadın(!) Yazmış zihniyetinin zekasının vicdanın gururuunun insanlığının serefinin hiç birşeyi kalamamis insan musveddesi sadece oksijen ve yer israfı olan bir kadın (!) Tarsusta öyle giyinirsen diye başlamış.. niye benim başıma gelmedi diye bitirmiş garantin mi var yarın senin başına gelmeyecegine o serefsizlerle mi anlastin sana bişey yapmayız bacım mi dediler o içimdeki inşallah seninde.. ile başlayan sesi susturmak istiyorum inşallah Allah da seni susturur
Hepimiz bir gün Allah izin verirse anne olacağız ve içimizde bir çoğumuz da anne kizlarimizdan önce ogullarimiza ogretmeliyiz çünkü bi kızın kendini koruması bir erkeğin kendine hakim olmasından daha zor
Off Allah'ım ya nasıl bir gün ya Allah sabır versin Ozgecanin annesine babasına bizim bu kadar içimiz burkulurken bizim gözümüzden yaşlar dökülürken onlar ne halde kim bilir
Bir yerde bi yorum gördüm bi kadın(!) Yazmış zihniyetinin zekasının vicdanın gururuunun insanlığının serefinin hiç birşeyi kalamamis insan musveddesi sadece oksijen ve yer israfı olan bir kadın (!) Tarsusta öyle giyinirsen diye başlamış.. niye benim başıma gelmedi diye bitirmiş garantin mi var yarın senin başına gelmeyecegine o serefsizlerle mi anlastin sana bişey yapmayız bacım mi dediler o içimdeki inşallah seninde.. ile başlayan sesi susturmak istiyorum inşallah Allah da seni susturur
Hepimiz bir gün Allah izin verirse anne olacağız ve içimizde bir çoğumuz da anne kizlarimizdan önce ogullarimiza ogretmeliyiz çünkü bi kızın kendini koruması bir erkeğin kendine hakim olmasından daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?