- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Regl i oldum ama bu defa kötüyüm gecen ay GN geçmişti doktora gttm sanirim küçük kistler oluşmuş onlar ptlms dedi bu defa öyle sancili geçiyor ki duramiyorum ilaç için bir dilim ekmek yedim sadece... Sordugun için sağol balım
Tamam cnm da 17 ay? Derken Allah korusun bir rahatsizligin minvarvallahi regl dedikçe özeniyorum buaralar sizetam 17 ay oldu kendisiyle karşılaşmayalı
ayaklarını sıcak tut, bitki çayı falan iç rahatlatır
Tamam cnm da 17 ay? Derken Allah korusun bir rahatsizligin minvar
Oy senin yedi aylik meleğin mi varyok canım doğum yapalı 7 ay oldu, hala regl olmadım
:) memnun oldum yağmurcunMerhabayeniden hoşgeldin, bende iki cuma önce katildim buraya ismim yağmur 21yasindayim
Oy senin yedi aylik meleğin mi var
Bnde canm:) memnun oldum yağmurcun
:) hosbuldmmmfıstık hoşgeldin
Canım valla muhtemelen yağlı bir peynir türü olduğu için olabilirKaşar neden yasak olsun ki benim diyetin de avuç içi kadar serbest.o da bayaa büyük oluyor zaten
geçmiş olsun eşim ya noldu ? neyin var ?Bugün sizden izin istiyorum yediklerinin yazmaya calisirim ama spor yapamam iyi olrsam belki bir mile yapmaya calisirim çok rahatsizim birşey yiyemiyorum
Sağol CNm regli oldum sancimm çok fazla yerimden kalkacak halim yok maalesefgeçmiş olsun eşim ya noldu ? neyin var ?
merhabalar ben de yağmur :) 22 yaşındayım hoşgeldin:) hosbuldmmm
hadi yaa çok geçmiş olsun canım karnına sıcak bir şeyler koyup uzan güzelce htta uyusan birazSağol CNm regli oldum sancimm çok fazla yerimden kalkacak halim yok maalesef
Ayaklarima koydum annem sancini alir dedi sağol kuzum denicem uyumayihadi yaa çok geçmiş olsun canım karnına sıcak bir şeyler koyup uzan güzelce htta uyusan biraz
Bebegim leslie grubu Actik ya biz :)
Valla benim diyetinde yağ da serbestCanım valla muhtemelen yağlı bir peynir türü olduğu için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?