- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Onlarla aynı dünyada yaşamak bile ağır geliyor Allah sabır versin içi acıyan herkeseduyarlılıgın için tesekkurler turtle..
diyecek söz yok... yok işte allah kahretsın bu ınsanlar(!)
Okuyamadım zaten bir sürü bişey yazmış nasıl yazar ya benim içimden de onun hakkında öyle şeyler geçiyor ki ama tutuyorum kendimi yazmıyorum su anbir kadın hemcinsi için bunu düşünebiliyorsa erkekler ne yapmaz! ne demek öyle giyinirsen...
ne matem dolu bir gün..Ne sıkıcı bi gün ya
Aynen herşeyiyle sevemedim bugünü ;(ne matem dolu bir gün..
benımdeİçim daralıyor ,
İzin verseler tek bir cümle söylerim o ş...lere de iştebenımde
adi köpek bunlarİzin verseler tek bir cümle söylerim o ş...lere de işte
Gece gündüz dua edicem ölmemeleri için ölmeyi bile haketmiyor itadi köpek bunlar
nasıl oldun canım ?Ayaklarima koydum annem sancini alir dedi sağol kuzum denicem uyumayi
evet benimde hiç keyfim yok bugünNe sıkıcı bi gün ya
İyiyim kuzum sağolnasıl oldun canım ?
Bugün herkes için kötüydü siteye girmeyim diyorum dayanamıyorum o kizi hatirliyorumNerde bu millet,ben sıkıntıdan patliyorumeşim ailesine gitti ben gelmicem dedim,oradan da başka bi ilçeye taziyeye gittiler ailesiyle ben gitmedim. Sıkıntıdan deli olucam evde
arkadasım bu sadece gordugumuz duydugumuz nıce bu halde olan canlar var rabbım elbette hesabı en ıyı gorendır hıcbırsey karsılıksız kalmıyacak...Bugün herkes için kötüydü siteye girmeyim diyorum dayanamıyorum o kizi hatirliyorum
BN zaten sadece Allah in adaletine inaniyorum .az önce bir resim gördüm gerçek MKI bilmiyorum dondum kaldim o adi mahkeme salonunda foto çekmiş çok şükür yazmis soysuzarkadasım bu sadece gordugumuz duydugumuz nıce bu halde olan canlar var rabbım elbette hesabı en ıyı gorendır hıcbırsey karsılıksız kalmıyacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?