Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

giyinirim
mini eteğimi de giyerim
kırmızı rujumu da her gun istisnasız surerım
bu mudur tecavuz nedeni!!!!!!!

duyarlılıgın için tesekkurler turtle..
diyecek söz yok... yok işte allah kahretsın bu ınsanlar(!)
Onlarla aynı dünyada yaşamak bile ağır geliyor Allah sabır versin içi acıyan herkese

bir kadın hemcinsi için bunu düşünebiliyorsa erkekler ne yapmaz! ne demek öyle giyinirsen...
Okuyamadım zaten bir sürü bişey yazmış nasıl yazar ya benim içimden de onun hakkında öyle şeyler geçiyor ki ama tutuyorum kendimi yazmıyorum su an

kızlar bugün ne yazasım var nede başka bişey yapmak geliyor içimden. Özgecanı aklımdan atamıyorum dün geceden beri bi sürü kabusla doğru düzgün uyuyamadım. Allah mekanını cennet etsin. Allah tüm sevdiklerine sabır versin.
Her toplumda böle insanlığını kaybetmiş mahluklar var ne yazık ki ama her toplum kadına suçu biçmiyor. Biz bu yüzden bi adım ileri gitmek yerine daha çok haysiyetsizi içimizde barındırmaya devam ediyoruz.
Bir şeyler yapmak lazım sessiz kalmamak lazım . Özgecanın evine düşen korun yarın bizim evimize düşmeyeceğini bilebilir miyiz? Buna rağmen bu kadar duyarsızlık bu kadar üstünün örtülmesi .. Neymiş madde bağımlısıymış bilmem neymiş suçunu hafifletcek sebep aramakta nedir ya..
Neyse ya..
Allahım ıslah etsin. Allah hepimizi korusun böylelerinden..

Nerde bu millet,ben sıkıntıdan patliyorum eşim ailesine gitti ben gelmicem dedim,oradan da başka bi ilçeye taziyeye gittiler ailesiyle ben gitmedim. Sıkıntıdan deli olucam evde

Nerde bu millet,ben sıkıntıdan patliyorum eşim ailesine gitti ben gelmicem dedim,oradan da başka bi ilçeye taziyeye gittiler ailesiyle ben gitmedim. Sıkıntıdan deli olucam evde
Bugün herkes için kötüydü siteye girmeyim diyorum dayanamıyorum o kizi hatirliyorum

arkadasım bu sadece gordugumuz duydugumuz nıce bu halde olan canlar var rabbım elbette hesabı en ıyı gorendır hıcbırsey karsılıksız kalmıyacak...
BN zaten sadece Allah in adaletine inaniyorum .az önce bir resim gördüm gerçek MKI bilmiyorum dondum kaldim o adi mahkeme salonunda foto çekmiş çok şükür yazmis soysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…