- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ayneen bende de tereyağı ve zeytinyağı serbest. İstediğim gibi sabah kahvaltıda ekmeğimi zeytinyağına bandırabiliyorum :)))))Valla benim diyetinde yağ da serbesttereyağı ve zeytinyağı tabi.karatay tam duyunca haftada en az 1 kilo gidiyorum benden spor yapmadan bile.o yüzden hic korkmadan yiyorum
Çok özür dileyerek söylemeliyim ki bayanları geçtim hayvanlara bile tecavüz eden sapkın insanlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.Sabah carsida isim vardi
Giydim siyahları
Bindim dolmuşa ilk basta ben vardim sadece
O kizi dusundum
Acaba o da tek oldugu icin tedirgin olmus muydu
Ve hala o kadar öküzler ki hala bakiyolar yiycekmiş gibi
Agzimi acacaktim acamadim
Agladim dolmusta
Nasil caresizdi sesini duyuramadi
Yeter dedi yetmedi
Yapma dedi yaptilar
Allahim sen buyuksun
Perim bu arada senin de sevgililer gunun kutlu olsun mesajin tebessum etmemi sagladi..Çok özür dileyerek söylemeliyim ki bayanları geçtim hayvanlara bile tecavüz eden sapkın insanlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.
Domuzu hatırlamıyorum ama bir köpeği hatırlıyorum hatta adam binanın kameralarına yakalanmıştı.Perim bu arada senin de sevgililer gunun kutlu olsun mesajin tebessum etmemi sagladi..
Bi olay vaedi yanlis mi hatirliyorum domuza tecavuz etmislerdi sanirim ve hayvanin kendi istedigi yonunde haberler cikmisti
Sabah carsida isim vardi
Giydim siyahları
Bindim dolmuşa ilk basta ben vardim sadece
O kizi dusundum
Acaba o da tek oldugu icin tedirgin olmus muydu
Ve hala o kadar öküzler ki hala bakiyolar yiycekmiş gibi
Agzimi acacaktim acamadim
Agladim dolmusta
Nasil caresizdi sesini duyuramadi
Yeter dedi yetmedi
Yapma dedi yaptilar
Allahim sen buyuksun
Allahim yanlarina birakmazofff nasıl bir şeydir bu . ben artık gerçekten insanlara yardım ederken 2 kere düşünüyorum . geçenlerde spor salonuna giderken yaşlı teyzenin biri seslendi yavrum bakarmısın telefonımu evde unuttum ama apartman karanlık yukarı çokmama yardım edermisin kapıyı açayım dedi . çıkıyorum kadınla ama bir yandandan da korkuyorum elimden geldiğince temkinli çıktım yukarı teyze girdi evine gel kızım içeri dedi ama yok teyzeciğim bekleyeyim burda tekrar ineceksen aşağıya indireyim dedim ama bir yandanda korkuyorum merdivenin en başında duruyorum . öyle bir hale geldiki insanlar neler neler duyuyoruz bu durumda gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım edemiyoruz . ALLAH o canilerin yaptığını cezasız bırakmaz hem bu dünyada hemde ahirette bulsunlar cezalarını
evet köpeği saatlerce sevdi sonrada tecavğz etti pislikDomuzu hatırlamıyorum ama bir köpeği hatırlıyorum hatta adam binanın kameralarına yakalanmıştı.
Bunlar bile erkeklere güvenmemek için en büyük sebep oluyor gerçekten. Rabbim ıslah etsin hepsini
Merhaba kızlar
Hoşbulduk iyiyim canim biraz işim var ama çok üşeniyorum :)hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbulduk iyiyim canim biraz işim var ama çok üşeniyorum :)
Sen nasılsın
Nasıl yaptın hepsini birdenn bide minik miniktir onlar :)çocukların 3 makina çamaşırını ütüledimateş bastı
çocukların 3 makina çamaşırını ütüledimateş bastı
50 dk yürüyüş yaptım biraz da mekik çektim,1 lt suyum bittibile ohh sporu erken yapmak gibisi yokmuş
Bende yürüyüşümü yaptım geldim :)50 dk yürüyüş yaptım biraz da mekik çektim,1 lt suyum bittibile ohh sporu erken yapmak gibisi yokmuş
Nasıl yaptın hepsini birdenn bide minik miniktir onlar :)
ahhh ahh o ütüyü bende yapabilsem evde dağ gibi ütüm var
is bitermi hic dunya is yaptim bugun her taraf dolu birbsurude utu var nankor islerbugün bitti yarın da kendikilerimizi yıkarım yine dolar ütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?