Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla benim diyetinde yağ da serbest tereyağı ve zeytinyağı tabi.karatay tam duyunca haftada en az 1 kilo gidiyorum benden spor yapmadan bile.o yüzden hic korkmadan yiyorum
Ayneen bende de tereyağı ve zeytinyağı serbest. İstediğim gibi sabah kahvaltıda ekmeğimi zeytinyağına bandırabiliyorum :)))))
Ama ona rağmen kaşarı yasakladı doktorum. Muhtemelen vardır bir sebebi

Çok özür dileyerek söylemeliyim ki bayanları geçtim hayvanlara bile tecavüz eden sapkın insanlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.

Çok özür dileyerek söylemeliyim ki bayanları geçtim hayvanlara bile tecavüz eden sapkın insanlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.
Perim bu arada senin de sevgililer gunun kutlu olsun mesajin tebessum etmemi sagladi..
Bi olay vaedi yanlis mi hatirliyorum domuza tecavuz etmislerdi sanirim ve hayvanin kendi istedigi yonunde haberler cikmisti

Perim bu arada senin de sevgililer gunun kutlu olsun mesajin tebessum etmemi sagladi..
Bi olay vaedi yanlis mi hatirliyorum domuza tecavuz etmislerdi sanirim ve hayvanin kendi istedigi yonunde haberler cikmisti
Domuzu hatırlamıyorum ama bir köpeği hatırlıyorum hatta adam binanın kameralarına yakalanmıştı.
Bunlar bile erkeklere güvenmemek için en büyük sebep oluyor gerçekten. Rabbim ıslah etsin hepsini

offf nasıl bir şeydir bu . ben artık gerçekten insanlara yardım ederken 2 kere düşünüyorum . geçenlerde spor salonuna giderken yaşlı teyzenin biri seslendi yavrum bakarmısın telefonımu evde unuttum ama apartman karanlık yukarı çokmama yardım edermisin kapıyı açayım dedi . çıkıyorum kadınla ama bir yandandan da korkuyorum elimden geldiğince temkinli çıktım yukarı teyze girdi evine gel kızım içeri dedi ama yok teyzeciğim bekleyeyim burda tekrar ineceksen aşağıya indireyim dedim ama bir yandanda korkuyorum merdivenin en başında duruyorum . öyle bir hale geldiki insanlar neler neler duyuyoruz bu durumda gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım edemiyoruz . ALLAH o canilerin yaptığını cezasız bırakmaz hem bu dünyada hemde ahirette bulsunlar cezalarını

Allahim yanlarina birakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…