Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sende dikkatli ol bitanem en azndan cevik kuvvet varmis ama isikta olsa daha iyi bence en iyisi oyle yapman tlefnlankonusursan belki korkarlar cekknirler ALLAHA emanet edelim kendimizi ALLAH korusun biziii

Hindistanda tecavuz eden pislikleri soyup.ellerini kollarini baglayip insanlarin onune atiyorlarmis ölesiye dayak atiyorlamis kuzum onu yapan her pislik aci ceke ceke olmeli

İnternette gordum ben turlu turlu iskence aletleri tecavuz edenler icin
Neredeydi bilmiyorum ama tecavuz edenleri bagliyorlar ellerini kollarini ciplak bir sekilde
Cinsel organlarina farelerin yiyebilcehi bir sey suruyorlar ve fareler mahvediyor onlari.
Bir de kazık buldum internetten busbuyuk ucu sivri
Ona oturtturuyolar halka acik idam sahnesi gibi

Canım ben tesetturluyum.bi dış giyimin 250 den basliyo. İpek eşarp alıyorum bir tanesi 100 LR dan olunca gerisini srn düşün. Ama simdi o kadar degilim
A dogru
Biz magazalari dolasirken kizlarla derdik hani kapalilarin giyimi daha zor diye
Biz bi bluz pantolon giyip cikiyoruz
Ama gercekten tesettur giyim cok pahali

Canım ben tesetturluyum.bi dış giyimin 250 den basliyo. İpek eşarp alıyorum bir tanesi 100 LR dan olunca gerisini srn düşün. Ama simdi o kadar degilim

Benimm kkde bas örtülü bende ona hediye almistim gerçekten cok guzel bas ortuleri var ya ama dedgn gibi pahali ama cok güzeller

Bunlari hak ediyolar HAK ETTIKLERINI YASASIN O PISLIK YARATIKLAR kuzum daha beter olsunlar

Yubbii

Kuzum benimki bikiniye kiziyor ben etekli.mayo giyiyorummm hepp olsunn zayf olymda etekli mayom olsunnn zayfa hersey yakisr
Kiziyo diyinxe aklima komik bi anim geldi
Benim okuz tatillerde hep kiskanrdi bndr bikini giyerim mayo giy dedi bikc kere kabul etmedm
Bigun fotograf atmistibana sen deniz kenarinda bikini mi giyiyosun diye kizmisti
Ya ne giyebilirim baska

Kiziyo diyinxe aklima komik bi anim geldi
Benim okuz tatillerde hep kiskanrdi bndr bikini giyerim mayo giy dedi bikc kere kabul etmedm
Bigun fotograf atmistibana sen deniz kenarinda bikini mi giyiyosun diye kizmisti
Ya ne giyebilirim baska

Bikiniye takintilari var Bu erkeklerinnn desene

Bende bitirdi..
Tirnaklarimi torpuledim simdi besleyici surdum oturuyorum:)
Tırnaklarına vazelin sür canım çoook işe yarıyor besliyor ve çabuk uzamasını sağlıyor tecrübe ettim :)
Aaa benimde haberim yok nereye ne yaz caz yazım bende
Yaş boy ilk kilo hedef ve bu cumaki kilonu bana özel mesajla atman gerekiyor canım
Çoook geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
Süperdi yaaa :) önce bisikletle başladım, sonra hocanın verdiği egzersizleri yaptım, peşine yine bisikletle çalıştım, yürüyüş bandında yürüdüm, son egzersizleride yaptım esneme hareketlerini ve bitirdim. 1.5 saat sürdü ama zaman nasıl geçti anlamadım :)
perigunlugu

kuzum hakkinda hayırlısı bi gelisme olursa aklim sende haberdar edersin
İnşallah canım benim. Rabbim biliyo ya hakikaten olmasını çok istiyorum. Olmayacak galiba boşver derken bile kendime her dakika aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…