Bak ben kararimi drgistirmezsem bunlardan almayi dusunuyorum evde yeterince var zatenbi tane de bundan aliyimOyyy yerimmm seniii
Keske kurtulsaydi kuzum keskeee...
Sen de dikkatli o indigim yerde sokak lambasi dahi yok
Yanimizda cevik kuvvet var ama bi nevi guvenlik..
Ben inmeden once babaa konusuyormus gbi yapiyorum iki dakikaya evde olurum diye
Cesaretleri varsa da kirilir belki
Bak ben kararimi drgistirmezsem bunlardan almayi dusunuyorum evde yeterince var zatenbi tane de bundan aliyim
Canım ben tesetturluyum.bi dış giyimin 250 den basliyo. İpek eşarp alıyorum bir tanesi 100 LR dan olunca gerisini srn düşün. Ama simdi o kadar degilimKz ben istedgmi aliyorm yine de 3bin harcamiyorumya da haciyo muyum acaba
İnternette gordum ben turlu turlu iskence aletleri tecavuz edenler icinSende dikkatli ol bitanem en azndan cevik kuvvet varmis ama isikta olsa daha iyibence en iyisi oyle yapman tlefnlankonusursan belki korkarlar cekknirler ALLAHA emanet edelim kendimizi ALLAH korusun biziii
Hindistanda tecavuz eden pislikleri soyup.ellerini kollarini baglayip insanlarin onune atiyorlarmis ölesiye dayak atiyorlamis kuzum onu yapan her pislik aci ceke ceke olmeli
A dogruCanım ben tesetturluyum.bi dış giyimin 250 den basliyo. İpek eşarp alıyorum bir tanesi 100 LR dan olunca gerisini srn düşün. Ama simdi o kadar degilim
Canım ben tesetturluyum.bi dış giyimin 250 den basliyo. İpek eşarp alıyorum bir tanesi 100 LR dan olunca gerisini srn düşün. Ama simdi o kadar degilim
Hepimiz olcaz sahilin en guzeliiii:))Iclernde turuncuyu cok begendim hepsi cok güzeller sahlin en guzeli sen olursun
Aynen öyle canım hic güzel bisey yok olanda çok pahalıA dogru
Biz magazalari dolasirken kizlarla derdik hani kapalilarin giyimi daha zor diye
Biz bi bluz pantolon giyip cikiyoruz
Ama gercekten tesettur giyim cok pahali
İnternette gordum ben turlu turlu iskence aletleri tecavuz edenler icin
Neredeydi bilmiyorum ama tecavuz edenleri bagliyorlar ellerini kollarini ciplak bir sekilde
Cinsel organlarina farelerin yiyebilcehi bir sey suruyorlar ve fareler mahvediyor onlari.
Bir de kazık buldum internetten busbuyuk ucu sivri
Ona oturtturuyolar halka acik idam sahnesi gibi
Hepimiz olcaz sahilin en guzeliiii:))
Tum 7.takim:)
Kiziyo diyinxe aklima komik bi anim geldiYubbii
Kuzum benimki bikiniye kiziyor ben etekli.mayo giyiyorummm hepp olsunn zayf olymda etekli mayom olsunnn zayfa hersey yakisr
AminnnnnnBunlari hak ediyolar HAK ETTIKLERINI YASASIN O PISLIK YARATIKLAR kuzum daha beter olsunlar
Kiziyo diyinxe aklima komik bi anim geldi
Benim okuz tatillerde hep kiskanrdi bndr bikini giyerim mayo giy dedi bikc kere kabul etmedm
Bigun fotograf atmistibana sen deniz kenarinda bikini mi giyiyosun diye kizmisti
Ya ne giyebilirim baska
Tabki artik karişanim yokBikiniye takintilari var Bu erkeklerinnn desene
koca bir göbek de bende var malesef canımSpor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor
Oda şık duruyor kuzum sanada cok yaksiirTabki artik karişanim yok
Mayokini mi giysem
Tırnaklarına vazelin sür canım çoook işe yarıyor besliyor ve çabuk uzamasını sağlıyor tecrübe ettim :)Bende bitirdi..
Tirnaklarimi torpuledim simdi besleyici surdum oturuyorum:)
Yaş boy ilk kilo hedef ve bu cumaki kilonu bana özel mesajla atman gerekiyor canımAaa benimde haberim yok nereye ne yaz caz yazım bende
Çoook geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yokturMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Süperdi yaaa :) önce bisikletle başladım, sonra hocanın verdiği egzersizleri yaptım, peşine yine bisikletle çalıştım, yürüyüş bandında yürüdüm, son egzersizleride yaptım esneme hareketlerini ve bitirdim. 1.5 saat sürdü ama zaman nasıl geçti anlamadım :)
İnşallah canım benim. Rabbim biliyo ya hakikaten olmasını çok istiyorum. Olmayacak galiba boşver derken bile kendime her dakika aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?