Hoş geldin tuğbacım.üzüldüm baş veren kazaya,ama çokkk kızmışdım sana bildirim yapmadığın için ama ortaya kaza girince fırçalamaktan vaz geçdimMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
İyiyim bebegm ya nasl oliym staj her zamanki gbi yorucu
Gel istedign zaman beklerim topige tatlim:)
Hepimizin yardimcisi olsun canim benimTamam fistigim gelirim bilirim staj durumunu ALLAH yardmcn olsun caniminici
Bende yapardim kuzum kucuk beden alirdim hirslanirdim, iyi yapmissinKizlar herkes zayfladigmi farkediyoree cpk mutluyum yaaaa o aldgm elbiseye greblcekmym
bide mavi pantolon aldim 40 beden ama 38 gibi duruyor aldim dayanamayip suan tabi olmuyor ama hayal.ediyorum kendmi.icndeee
Ben korkuyorum almayaBende yapardim kuzum kucuk beden alirdim hirslanirdim, iyi yapmissin
O da guzel bi yontem tatlimBen korkuyorum almayaönceden hep alirdim uzun zaman kalırdı sonra başkasına verirdim.öyle olursa diye almiyorum.sindi kendime güveniyorum tabi ama ..ben şöyle yapıyorum kendi kendime,kilo vermeye ne kadar ceza sana dedim hic birşey almicam üstüme
Kilo verince kiyafetlerimin hepsini yenilicem
Bende yapardim kuzum kucuk beden alirdim hirslanirdim, iyi yapmissin
Ben korkuyorum almayaönceden hep alirdim uzun zaman kalırdı sonra başkasına verirdim.öyle olursa diye almiyorum.sindi kendime güveniyorum tabi ama ..ben şöyle yapıyorum kendi kendime,kilo vermeye ne kadar ceza sana dedim hic birşey almicam üstüme
Kilo verince kiyafetlerimin hepsini yenilicem
Olur tabi kizSuan hic olmuyor kuzum yaa olur dimiii yaza
Öyle yapıyorum canım bendeO da guzel bi yontem tatlim
Hatta her gun kenara para ayir mesela
Bu 36beden pantolonumin parasi
Bu m beden bluzumun parasi gibi:)
Alisverisin dibine vurursun kiz 3binleeeÖyle yapıyorum canım bendeeşimin haberi bile yok..kendime ödül. Para toplamayı beceren bi çift olmadığımız için gecen aydan beri ayırıyorum.3 bine tamamlarsam super olur
Ya ben evlenmeden önce öyleydi m.bi verdim memlekete 3 bin civarı alışveriş yapardım.simdi hem kilo var hem istek yok hemde evliyim öyle para harcayamam.ama zayiflarsam istediğimi alcamAlisverisin dibine vurursun kiz 3binleee
Kizlar sizde bir sey istiycem
Ozellikle isine okuluna dolmusla gidip gelenler
Ve cocuklarini dolmusla gonderenler
Ve ben her gun tek kaliyorum son durakta iniyorum cunku
Kac kere o dolmuscular arkamdan geldi numaralarini vermek icin
Biri dolmusun icinde cikma teklifi bile etti..
Bi adet biber gazi temin edin lutfen
Ozgecan'da işe yaramamis belki sıkamadi o korkuyla canim benim..
Cantanizin en ulaşilir yerinde olsun
Elinizi attiginizda hemen bulun
Ve bir de kucuk katlanabilen biçak.
Oncdden tasirdim sonra biraktim ne gerek var diye.
Ama belki ozgecanin elinde olsaydi kolundan bacagindan yaralayabilirdi
Lutfen temin edin..
Olur tabi kiz
38beden bikini giyiceksin hatta
Kz ben istedgmi aliyorm yine de 3bin harcamiyorumYa ben evlenmeden önce öyleydi m.bi verdim memlekete 3 bin civarı alışveriş yapardım.simdi hem kilo var hem istek yok hemde evliyim öyle para harcayamam.ama zayiflarsam istediğimi alcam
Keske kurtulsaydi kuzum keskeee...Kuzum o konu hic aklimdan cikmiyor keske orda olabilseydik yardim.etseydik diye dusunup guvenlikm ben cok etkilendim 5 yil once filan bizim evmz 7 duraktaydi otobusle gidiyorum en sok yolcu ben kaldim derhaneden cikiodum sanrm aksam 7 gibi durakta durakta dedim adam sanirim duymadi ama okadar korktum ki kapıyı acmicak diye 8 durakta durdu adam kapiyi acti nasi o kapi aclnca indim bilemem korktum kaciricak sandim cok sukur durdu indim o gun aklima geldi kizlar beni adam duymadi inicegimi ama o anda oyle bi korku yasadimki ondan sonra hic otobuste tek kalmamaya gayret ediyorum bide asansore sakin binmeyin kizlar tek basiniza o ciksin siz sonra binin bas basa kalmyin asansordeALLAH korusun hepimizi bende gaz bulundurucam bicakta iyi fikir kuzum ya cok kötüyüm o melek keske kurtulsaydi
Bikinini de ben alirim hattaaaBalsin balll INŞALLAH bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?