Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dışarıda Yürürken Karşıdan gelen adamlardan korkar olduk ya...

vazelinim yok ya ne zamandır aklımda hep unutuyorum
yarım limon kesıyorum tırnaklarımı içine koyuyorum bu da cok beslıyor :)
bır de gratısten lımonlu besleyıcı oje gıbı bır sey aldım tırnak emıyor surdukten bes dakıka sonra

Canım çok geçmiş olsun. nişanlanan abin mi? Allah tamamına erdirsin bi ömür mutlu etsin. ve iyi yolculuklar canım

Kizlar herkes zayfladigmi farkediyoree cpk mutluyum yaaaa o aldgm elbiseye greblcekmym

bide mavi pantolon aldim 40 beden ama 38 gibi duruyor aldim dayanamayip suan tabi olmuyor ama hayal.ediyorum kendmi.icndeee

ay benimde var ole 38 beden takımlarım elbiselerim bekliyolar eriyip içlerine girmeme için
gireriz kuzum niye giremeyelim yeterki istikrarlı olalım

of bikinileri görünce içim gitti ya gelse ya
bikini hayatta giyemem artık sanırım istediğim bedene ulaşmam kar etmez . Sevgilim her konuda anlayışlıdır orta yol buluruz bikini konusu asla asla. Sanırım çokta üzerine gitmem ama içimde ukte kalcak ya

ben hep gıydım vallahı canıma degsın ohhhhhh

Kizlar 2 oglumda rahatsiz 2 gecedir uyku filan yok bana iyilesene kadar gelemiycem kusura bakmayin ama diyetime devam yarin dahada siki olucak cumaya kadar cuma kili bilditimimi yaparim

INŞALLAH olur kuzumda mujdeyi verirsin

ooo super spor yapmissin esimmm cok faydali olucak eminim

ay benimde var ole 38 beden takımlarım elbiselerim bekliyolar eriyip içlerind çin
gireriz kuzum niye giremeyelim yeterki istikrarlı olalım

Ya kuzum aynen tabii biz basariiriiiz elbise alcam yeni bidaha ama zayfflymda hani bordomsu kirmizi renk var ya cok begeniyorum

Bugün ki menüm

Sabah
2 tane zeytin
Avuç içi kadar ev yapımı peynir
Koy yumurtası yaptım ama bi çatal yiyip bıraktım demedim
Çok az tere,yeşil soğan ,marul
3 ceviz
Şekersiz cay
Bir dilim ekmek

Ara
3-4 kaşık ev yoğurdu

Aksam
Kabak yemeği,çoban salata,yarim kase yoğurt,2 dilim ekmek

2,5 lt limonlu su
Spor henüz yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…