Dışarıda Yürürken Karşıdan gelen adamlardan korkar olduk ya...Keske kurtulsaydi kuzum keskeee...
Sen de dikkatli ol..
Benim indigim yerde sokak lambasi dahi yok
Yanimizda cevik kuvvet var ama bi nevi guvenlik..
Ben inmeden once babaa konusuyormus gbi yapiyorum iki dakikaya evde olurum diye
Cesaretleri varsa da kirilir belki
Peki onun için kullandigin kür yada krem var mi eşimkoca bir göbek de bende var malesef canım
aynen öyleDışarıda Yürürken Karşıdan gelen adamlardan korkar olduk ya...
vazelinim yok ya ne zamandır aklımda hep unutuyorumTırnaklarına vazelin sür canım çoook işe yarıyor besliyor ve çabuk uzamasını sağlıyor tecrübe ettim :)
Yaş boy ilk kilo hedef ve bu cumaki kilonu bana özel mesajla atman gerekiyor canım
Çoook geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
Süperdi yaaa :) önce bisikletle başladım, sonra hocanın verdiği egzersizleri yaptım, peşine yine bisikletle çalıştım, yürüyüş bandında yürüdüm, son egzersizleride yaptım esneme hareketlerini ve bitirdim. 1.5 saat sürdü ama zaman nasıl geçti anlamadım :)
İnşallah canım benim. Rabbim biliyo ya hakikaten olmasını çok istiyorum. Olmayacak galiba boşver derken bile kendime her dakika aklımda
Canım çok geçmiş olsun. nişanlanan abin mi? Allah tamamına erdirsin bi ömür mutlu etsin. ve iyi yolculuklar canımMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Kizlar herkes zayfladigmi farkediyoree cpk mutluyum yaaaa o aldgm elbiseye greblcekmym
bide mavi pantolon aldim 40 beden ama 38 gibi duruyor aldim dayanamayip suan tabi olmuyor ama hayal.ediyorum kendmi.icndeee
tabıkı gırıceksınız 38 lerını ıcıneay benimde var ole 38 beden takımlarım elbiselerim bekliyolar eriyip içlerine girmeme için
gireriz kuzum niye giremeyelim yeterki istikrarlı olalım
ben hep gıydım vallahı canıma degsın ohhhhhhof bikinileri görünce içim gitti ya gelse ya
bikini hayatta giyemem artık sanırım istediğim bedene ulaşmam kar etmez . Sevgilim her konuda anlayışlıdır orta yol buluruz bikini konusu asla asla. Sanırım çokta üzerine gitmem ama içimde ukte kalcak ya
cok buyuk gecmıs olsunKizlar 2 oglumda rahatsiz 2 gecedir uyku filan yok bana iyilesene kadar gelemiycem kusura bakmayin ama diyetime devam yarin dahada siki olucak cumaya kadar cuma kili bilditimimi yaparim
Tırnaklarına vazelin sür canım çoook işe yarıyor besliyor ve çabuk uzamasını sağlıyor tecrübe ettim :)
Yaş boy ilk kilo hedef ve bu cumaki kilonu bana özel mesajla atman gerekiyor canım
Çoook geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
Süperdi yaaa :) önce bisikletle başladım, sonra hocanın verdiği egzersizleri yaptım, peşine yine bisikletle çalıştım, yürüyüş bandında yürüdüm, son egzersizleride yaptım esneme hareketlerini ve bitirdim. 1.5 saat sürdü ama zaman nasıl geçti anlamadım :)
İnşallah canım benim. Rabbim biliyo ya hakikaten olmasını çok istiyorum. Olmayacak galiba boşver derken bile kendime her dakika aklımda
ay benimde var ole 38 beden takımlarım elbiselerim bekliyolar eriyip içlerind çin
gireriz kuzum niye giremeyelim yeterki istikrarlı olalım
Kizlar 2 oglumda rahatsiz 2 gecedir uyku filan yok bana iyilesene kadar gelemiycem kusura bakmayin ama diyetime devam yarin dahada siki olucak cumaya kadar cuma kili bilditimimi yaparim
Antalya plajlarında mayoyu yâşlılar giyiyor bikini giyende var..burada insanlar alışmış,plajda bikini hiç rahatsız etmez..ben hep gıydım vallahı canıma degsın ohhhhhh
antalyada benım pskolojım bozuluyo rusları gordukceAntalya plajlarında mayoyu yâşlılar giyiyor bikini giyende var..burada insanlar alışmış,plajda bikini hiç rahatsız etmez..
Onlar otel plajlarını kullanırlar...bizlerin Gittiği plajlara pek gelmezler... :) yapacak bişey yok Allah gerçekten güzel yaratmış..kadınlar bi yürüyo trafik kilit :)antalyada benım pskolojım bozuluyo rusları gordukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?