Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz ama diyet eğer uzun süreliyse nadiren bazı kaçamaklar zararlı olmaz bir sonra öğün ve ertesi gün dikkat edildiği taktirde. kalıcı kilo için durum bu bence. yoksa çok net bi şekilde sıfır kacamakla 5 ay diyet yap 5 ay sonra herşeyi özlemiş olcaksın hakim olamayacaksın kendine. bu ne kadar kilo kontrolu sağlayacak. yanlış anlaşılmasın kacamak yapalım demiyorum ama atıyorum 10 günde bi canımız bi lşeyi çok istediyse tadımlık yiyebiliriz bence

Hoş geldin zayıfım.nasılsın?ddiyecektim ama hhastaymışsın.inşallah çabucak iyileşir,ha bi de artı kilolarını verip aramıza dönersin...

teşekkür ederim canım, bu gidişle + kilolar hemen gidecek, dün hiç bir şey yiyemedim çünkü

canım benim kilo vermek istiyorsak eyer bildiyimiz hamur işlerinden uzak olmalısın,ha diyelim ki çok iyi gidiiyorsun arada bi gün menün de dengeli bi şekilde 1ince dilim pizza görürsem mesela öğlen yedin akşam aç kalıo telafi ettin o zaman hadi neyse bu hafta da 100gram eksik versin der hoş görürüz belkiiiii...ama fatoş arkadaşımızın menüleri çoğu zaman böğle ve verdiyi Kilolarda göz önünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…