Bi tane kokos vardı o diye tahmin ettim amaAa beni taniyamadin mi:)
Doktordan donuste haber ver canim neyin varmisgünaydın kızlar, çok hastayım, haftasonu 2 gün yattım , birazdan dr. gideyim, ilaçsız atlatamıycam anlaşıldı...
Yaaaa :))), yuzum gorunuyo canim bak herkes tanidi beni gucendim bak:)Bi tane kokos vardı o diye tahmin ettim ama
Doktordan donuste haber ver canim neyin varmis
Taniyarak mi verdin:)tonsillit canım, yutkunamıyorum ilaç alayımda kullanayım yoksa geçmiycek, yarışmada oyumu kullandım canım 5 numaraya bayıldııımm :)
Taniyarak mi verdin:)
Cok mu soguk oralar yaa
Dikkat et ablam ilaclarini da ihmal etmee begenmene cok sevimdimmkız tanımazmıyım seni :) soğuk değil canım, biraz benim dikkatsizliğimden oldu,
tonsillit canım, yutkunamıyorum ilaç alayımda kullanayım yoksa geçmiycek, yarışmada oyumu kullandım canım 5 numaraya bayıldııımm :)
Taniyarak mi verdin:)
Cok mu soguk oralar yaa
İnsallah buketim ya birinci olayim su yarismada artik :) col saol1 olucaksin güzellik bence sen hak ediyorsun birinciligi
İnsallah buketim ya birinci olayim su yarismada artik :) col saol
Tamam guzelim:)Sonuclar aciklaninca mujdeyi verirsin canim benim
teşekkür ederim canımCok gecmis olsun kuzumALLAH sifa versinn INŞALLAH
Tamam guzelim:)
Hoş geldin zayıfım.nasılsın?ddiyecektim ama hhastaymışsın.inşallah çabucak iyileşir,ha bi de artı kilolarını verip aramıza dönersin...teşekkür ederim canım
19 numara kim canım ya ne o popo öyleeee, hangi sporu yapıyor
Bu imkanı olan birşey değil ki kuzum :) Bütün gün bişey yemesende otur pizza ye ne anlamı kalırki. Hem kalori bakımından hem sağlık açısından hiç yararlı birşey değil.
Şevketmek falan yook şşş noluyoruuz
Hoş geldin zayıfım.nasılsın?ddiyecektim ama hhastaymışsın.inşallah çabucak iyileşir,ha bi de artı kilolarını verip aramıza dönersin...
İşlerimi bitirip pcye geçsem de görsem bi...ssabırsızlanıyorummmmmm....Yaaaa :))), yuzum gorunuyo canim bak herkes tanidi beni gucendim bak:)
canım benim kilo vermek istiyorsak eyer bildiyimiz hamur işlerinden uzak olmalısın,ha diyelim ki çok iyi gidiiyorsun arada bi gün menün de dengeli bi şekilde 1ince dilim pizza görürsem mesela öğlen yedin akşam aç kalıo telafi ettin o zaman hadi neyse bu hafta da 100gram eksik versin der hoş görürüz belkiiiii...ama fatoş arkadaşımızın menüleri çoğu zaman böğle ve verdiyi Kilolarda göz önünde...arkadaşlar doğru söylüyorsunuz ama diyet eğer uzun süreliyse nadiren bazı kaçamaklar zararlı olmaz bir sonra öğün ve ertesi gün dikkat edildiği taktirde. kalıcı kilo için durum bu bence. yoksa çok net bi şekilde sıfır kacamakla 5 ay diyet yap 5 ay sonra herşeyi özlemiş olcaksın hakim olamayacaksın kendine. bu ne kadar kilo kontrolu sağlayacak. yanlış anlaşılmasın kacamak yapalım demiyorum ama atıyorum 10 günde bi canımız bi lşeyi çok istediyse tadımlık yiyebiliriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?