Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatoşcum ben pizzayla kilo veriyorum diyorsun ama kaç haftadır buradasın ben senin hiç güzel kilo verdiyini görmedim ki,100-500 arası verdin hep...bi de takımın bana yararı yok demişsin tabi ki olmaz canım takıma bi mesaj yazıp gidiiyorsun dönüp menüne yapılan yorumlara,yyapılan eleştirilere bakıyormusun ki takımın da yarırını göresin güzelim benim...sennden son bi rica var canım,bunca zamanın hatrına cuma kilo bildirimi yaparak izne ayrılırsan takımı zor durumda bırakmassan hepimizin adına çok mutlu olurum...

Tuğbacım çok şükür artık aramızdasın...inşallah geçen zamanı telafi edersin..

Günaydın can arkadaşlarım.bu gece hic uyumadim.elifim sürekli ağladı gaz sıkıntısı vardı.devamlı kalkıp masaj yaptım o kadar çok kalktim ki.sabah ta zaten saat 6 dedimi tamamen ayakta.çok bitkinimm

Günaydın can arkadaşlarım.bu gece hic uyumadim.elifim sürekli ağladı gaz sıkıntısı vardı.devamlı kalkıp masaj yaptım o kadar çok kalktim ki.sabah ta zaten saat 6 dedimi tamamen ayakta.çok bitkinimm

Cocuk olunca sanırım böyle oluyor kuzucum unarim dinlenebilrsn

Cocuk olunca sanırım böyle oluyor kuzucum unarim dinlenebilrsn
Elif doğduğundan beri ayniyim.hic hatirlamiyorum deliksiz saat en azından 9 a kadar uyuduğunu.her gün 6 da ayakta agliyo.gece sürekli uyanıyor.ne yapcam bilmiyorum bi de o halde işe gidiyorum ya allahım yardımcı olur geçecek inşallah bu günler umutla bekliyorum

INŞALLAH kuzum uykusuzlukta insani yorar haklsn gecer kuzum ALLAH bagislasin prensesiniii

Sağol canım allah razi olsun.hepimizinkini insallah

AMIN canim benim annelik zor tabi annelrimiz bizim herseyimiz ALLAH butun annelrden razi olsun basmzdan eksik etmesin INŞALLAH
Ben evli degilim canim INŞALLAH ALLAHIM banada bi prenses guzel bi kiz nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…