Cok tatlisin
El.ele verip basaricaz tatlim
Oyumu verdimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unu-aksam-yemegi.797150/page-17#post-39452310
buyrun hanımlar
ılk uc sayfada fotolar var
Fatoşcum ben pizzayla kilo veriyorum diyorsun ama kaç haftadır buradasın ben senin hiç güzel kilo verdiyini görmedim ki,100-500 arası verdin hep...bi de takımın bana yararı yok demişsin tabi ki olmaz canım takıma bi mesaj yazıp gidiiyorsun dönüp menüne yapılan yorumlara,yyapılan eleştirilere bakıyormusun ki takımın da yarırını göresin güzelim benim...sennden son bi rica var canım,bunca zamanın hatrına cuma kilo bildirimi yaparak izne ayrılırsan takımı zor durumda bırakmassan hepimizin adına çok mutlu olurum...Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki evet çok yoğun çalışıyorum ve buraya girip hergün yazı yazamıyorum. Ben pizza yiyerek kilo verebiliyorum arkadaşlar verdim de, çünkü metabolik olarak vücudumu az kaloriye alıştırıp diyeti bırakır bırakmaz kiloları geri almaya niyetim yok.
Ben aslında burdan memnunum güzel de kilo verdim burada fakat işim dolayısıyla çok yoğunum ve arasıra yurtdışı iş seyahatlerim oluyor, topiğe istediğim kadar giremiyorum. Aldığım sert eleştirel yorumlar artık motivasyonumu da düşürmeye başladı. Bir şeyi söylemenin onca güzel yolu varken hem de. Lafı daha fazla uzatmıyım artık bu takıma yararım yok takımın da bana yararı yok bu yüzden yolları ayırmanın en doğrusu olduğuna karar verdim.
Herkese kilo verme yolunda başarılar dilerim...
Tuğbacım çok şükür artık aramızdasın...inşallah geçen zamanı telafi edersin..ah ahh :) hoş bulduk zor geldm biras ama olsuunn
tesekkürler canm beniimm ...
tesekkürler cnm sağoll
allah razı olsun canm nişanda bi sorun yoktu hamd olsun ama abimin rahatszlığı az korkuttu işte
lütfen kusuruma bakma kaptanım ... bak o kdar çok üzüldüm ki yazamadığım için .. ve size o kadar çok değer veriyorum ki gelir gelmez yazdım... hamd olsun şimdi evdeyim .. telefi edecegim : ) şimdi uyuyayım en iiisi :) :*
Günaydın can arkadaşlarım.bu gece hic uyumadim.elifim sürekli ağladı gaz sıkıntısı vardı.devamlı kalkıp masaj yaptım o kadar çok kalktim ki.sabah ta zaten saat 6 dedimi tamamen ayakta.çok bitkinimm
Elif doğduğundan beri ayniyim.hic hatirlamiyorum deliksiz saat en azından 9 a kadar uyuduğunu.her gün 6 da ayakta agliyo.gece sürekli uyanıyor.ne yapcam bilmiyorum bi de o halde işe gidiyorum ya allahım yardımcı olur geçecek inşallah bu günler umutla bekliyorumCocuk olunca sanırım böyle oluyor kuzucum unarim dinlenebilrsn
Elif doğduğundan beri ayniyim.hic hatirlamiyorum deliksiz saat en azından 9 a kadar uyuduğunu.her gün 6 da ayakta agliyo.gece sürekli uyanıyor.ne yapcam bilmiyorum bi de o halde işe gidiyorum ya allahım yardımcı olur geçecek inşallah bu günler umutla bekliyorum
Sağol canım allah razi olsun.hepimizinkini insallahINŞALLAH kuzum uykusuzlukta insani yorar haklsn gecer kuzum ALLAH bagislasin prensesiniii
Gordum canm cok cok tesekkur edermOyumu verdim
Yüzler kapalı amaGordum canm cok cok tesekkur ederm
Sağol canım allah razi olsun.hepimizinkini insallah
Amin canım hayirlisiyla olur inşallahAMIN canim benim annelik zor tabi annelrimiz bizim herseyimiz ALLAH butun annelrden razi olsun basmzdan eksik etmesin INŞALLAH
Ben evli degilim canim INŞALLAH ALLAHIM banada bi prenses guzel bi kiz nasip eder
Aa beni taniyamadin mi:)Yüzler kapalı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?