- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ezgiii seni nerde görsem tanırım artık valla :))) Verdim gitti oyumu :)Tamam guzelim:)
evet canım kalıcı olalım. geldiğimden beri eş değişme hızıma ben yetişemedim =) kilolarımızda paralel bende iyi eş olduk biz=)Lucia7 canim eş olmuşuz ::)
canım benim kilo vermek istiyorsak eyer bildiyimiz hamur işlerinden uzak olmalısın,ha diyelim ki çok iyi gidiiyorsun arada bi gün menün de dengeli bi şekilde 1ince dilim pizza görürsem mesela öğlen yedin akşam aç kalıo telafi ettin o zaman hadi neyse bu hafta da 100gram eksik versin der hoş görürüz belkiiiii...ama fatoş arkadaşımızın menüleri çoğu zaman böğle ve verdiyi Kilolarda göz önünde...
rica ederim canm zaten en hoş sen giyinmişsin :)Gordum canm cok cok tesekkur ederm
Nerdeydin elifim?günaydın güzeller
ufaklığı aylık kontrol için sağlık ocağına götürücem
geçmişi okuyamadım gelince inşallah
öptüm sizi
Canım benim çok üzür dileyerek yazıyorum ki bizim talımımızda üye sayısı izin verilenden fazla...onun için sen en iyisi katılmak isteyenler topiyine yaz orada sana ihtiyacı olan talımlar olacak elbet.merhaba bende takıma katılmak istiyorum. ne yapmam lazım. herkese iyi kilo vermeler :)
ADINIZ:özen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:55
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek yemeyi seviyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: düzgün bir görünüşe sahip olmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: tempolu olmayan yaşantım var. dikkat etmediğim zaman kilo alıyorum. zaman zaman kilo verdim fakat koruyamadım.
Super menün nazımmm...özeline baktın mı?eşini beyendinmi?ama perim bazı deyişikler yapmış şimdi senin eşin kim unuttum.günaydınlar herkese ne çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti .
dünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates+salatalık
akşam
1 porsiyon et döner ( sadece döner yanında ekmek pilav vs.yok )
yoğurt
sabah kahvaltısı geç yapıldığı için sadece 2 öğün oldu su 1 litre anca olmuştur . haftasonu tatil spor yok
Super menün nazımmm...özeline baktın mı?eşini beyendinmi?ama perim bazı deyişikler yapmış şimdi senin eşin kim unuttum.
kuzum plates linkini attım bugün başlayalımSonuclar aciklaninca mujdeyi verirsin canim benim
Ben birde squata başladım poff aciyor
ahaha çok tatlisin tamam bakalım yarın başlayalım
Ben 117.7 ile başladım cuma da 86.2 idim boyumda 178 az kaldı az :))
Ara verince hemen alınıyor bende yaz başında ara verdim 6-7 kilo hooop aldım ama tekrar başlayınca ilk hafta 4 kilo verdm kolay gidiyor yani yeni aldığin
Dukan pizzaya bak istersen canım bi
benim eşim zayıfolucam canım . eşimi beğendim aynuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?