Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Küzum ben ozelden yazdim sana iki gün once hatta hedefi sonra degistiririz dedin

Canlar boks kum torbasiyla çalışmayı aarstirdim yarim saati 450 650 kaloru arasi yakiyomus okadsr mutlu oldumki zaten cok terliyorum efor sarfediyorum arastrdm ve boksun harika bi sklasma sporu oldugunu öğrendim ve zevklide ben yarim saaten 1 saate çıkarcam butun vucudu calstrdgi icin gercekten faydasını gordum gobegim gitti ama tabi basen sorunum hala var onuda pilatesle yuruyusle cozucem INŞALLAH valla boks askina geldim sizinle paylasmak istedim

Sporumu düzenli hale getirmeye karar verdim kizlar

Sporlarin hepsi yapilinca bokstu kosuydu pilatesti bisklet ti ayni gun hepsi yaplrsa zorlanirm die dusundum plan yaptm
haftada 4 gun boks antremani 1saat boksla birlikte yarim saat basen icin pilates
ve 400 kere ip atlama 4 gun bu sekil spor yapicam

Tabi yyurumek istersem yine yururumm bugunlerde

haftanın 3 gunu
Yuruyus 1 saat, bisiklet yarim saat 250 kerede ip atlarim 3 gunde bu sekil spor yapicam

fkirleriniizi almak isterim takimdaslarim

Kendini en iyi sen tanırsın o yüzden çok doğru bir karar kuzm vücuda birden yüklenmeden iyi

Yok kuzum agustosun 1 INSALLAH
ramazan 18 haziran ya orucluyken diyet yaoamayabilirim diye ozmna kadar kilolardan kurtulmak istiyorum bide gelinlik falan alincak haziranda icinde incecik olmak istiyorum INSALLAH
İnşAllah kuzum nasıl tatlı bir telaş vardır sende simdi :) o kosturmacada farkına varmadan zayiflarsin sen zaten :)

4 ay daha var bakalimm ne kadara dusucem burdan mezun olmak beni cok mutlu eder 60 degil de tabi gelinlige 55le girsem daha Cok mutlu olurum

İnşAllah kuzum nasıl tatlı bir telaş vardır sende simdi :) o kosturmacada farkına varmadan zayiflarsin sen zaten :)

ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin sevdigine kavussun INSALLAH
kuzum hem heyecanlym hemde streslym kuzum agzmin tadyla hayrlisyla kursaydik yuvamizi INŞALLAH

Buarada destegin icin cok tesekur ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…