Küzum ben ozelden yazdim sana iki gün once hatta hedefi sonra degistiririz dedin
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
@tubaturem06 , @gubsej , @kuzularinannesi , A ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız @Aynura88 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
Günydin kuzum sende mi erken kalkanlar dansın :)Bende şeniiiiiiii şeviyoyummm canimcim
Günydin kuzum sende mi erken kalkanlar dansın :)
Bende kaçta yatarsam yataym en geç yedide ayaktayim :) öğleden sonra yatiyorsan uykünü aldığından dır :)Kuzum ya ben cok gec yatiyom yinede erken kalkiyom bide oglen spordan sonra uyku basiyor bi guzel uyuyorum değişik bualaar uyku duzenim
Kendini en iyi sen tanırsın o yüzden çok doğru bir karar kuzm vücuda birden yüklenmeden iyiCanlar boks kum torbasiyla çalışmayı aarstirdim yarim saati 450 650 kaloru arasi yakiyomus okadsr mutlu oldumki zaten cok terliyorum efor sarfediyorum arastrdm ve boksun harika bi sklasma sporu oldugunu öğrendim ve zevklide ben yarim saaten 1 saate çıkarcam butun vucudu calstrdgi icin gercekten faydasını gordum gobegim gitti ama tabi basen sorunum hala var onuda pilatesle yuruyusle cozucem INŞALLAH valla boks askina geldim sizinle paylasmak istedim
Sporumu düzenli hale getirmeye karar verdim kizlar
Sporlarin hepsi yapilinca bokstu kosuydu pilatesti bisklet ti ayni gun hepsi yaplrsa zorlanirm die dusundum plan yaptm
haftada 4 gun boks antremani 1saatboksla birlikte yarim saat basen icin pilates
ve 400 kere ip atlama 4 gun bu sekil spor yapicam
Tabi yyurumek istersem yine yururumm bugunlerde
haftanın 3 gunu
Yuruyus 1 saat, bisiklet yarim saat 250 kerede ip atlarim 3 gunde bu sekil spor yapicam
fkirleriniizi almak isterim takimdaslarim
Bende kaçta yatarsam yataym en geç yedide ayaktayim :) öğleden sonra yatiyorsan uykünü aldığından dır :)
Kendini en iyi sen tanırsın o yüzden çok doğru bir karar kuzm vücuda birden yüklenmeden iyi
Bol bol uyu o zaman :)Kuzum buaralar boyleyimmemnunum yaa evlenince calissicam boylr keyif catamicam
Güzel değil super kzum iki saat az mi harikasinSpordanda sogmamak lazim kuzum
zaten gunde 2 saat spor guzel degil mi
Güzel değil super kzum iki saat az mi harikasin
Sağol cnm benim :) mutlu gün haziranda mi :)Sende harikasin kuzum bizimki takimimiz harika layik olmaya çalışıyorumbide haziranda cok güzel olmam lazim
Sağol cnm benim :) mutlu gün haziranda mi :)
İnşAllah kuzum nasıl tatlı bir telaş vardır sende simdi :) o kosturmacada farkına varmadan zayiflarsin sen zaten :)Yok kuzum agustosun 1 INSALLAH
ramazan 18 haziran ya orucluyken diyet yaoamayabilirim diye ozmna kadar kilolardan kurtulmak istiyorum bide gelinlik falan alincak haziranda icinde incecik olmak istiyorum INSALLAH
Umarım o gün en güzel en fit sen olursun4 ay daha var bakalimm ne kadara dusucem burdan mezun olmak beni cok mutlu eder 60 degil de tabi gelinlige 55le girsem daha Cok mutlu olurum
İnşAllah kuzum nasıl tatlı bir telaş vardır sende simdi :) o kosturmacada farkına varmadan zayiflarsin sen zaten :)
Umarım o gün en güzel en fit sen olursun
AMİNNN...ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin sevdigine kavussun INSALLAH
kuzum hem heyecanlym hemde streslym kuzum agzmin tadyla hayrlisyla kursaydik yuvamizi INŞALLAH
Buarada destegin icin cok tesekur ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?