Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor spor hani spor=)
pırasalı omlet nasıl oluyor ya=)

spor akşama canım onu ertesi gün yazıyorum trafik durumuna göre değişiyor benim spor saatleri .
pırasayı küçük küçük doğruyoruz az yağda güzelcene soteliyoruz sonrasında baharatını tuzunu ekleyip üstüne yumurtayı kırıp afiyetle yiyiyoruz monti linkinden bir arkadaşımızın tarifi . oğlum bazı zebzeleri yemediğide bu şekilde yapıp yediriyorum :)

oldukça mantıklıymış =)

evet canım kalıcı olalım. geldiğimden beri eş değişme hızıma ben yetişemedim =) kilolarımızda paralel bende iyi eş olduk biz=)
Hahahah tamam söz senin eşini değiştirmicez artık :) ışık hızı gibi oldu :)))))

Suyunu ve sporunu eklersen süper menüler canım

İşte eşleşmeleri yeniden yazıyorum.

perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen

canım geçen hafta çocuklar hasta idi, bu hafta eşim ve ben hastayız, birazdan dr. gideceğim tonsillit, yutkunamıyorum, inşallah geçer, sevgiler...
Herkes hasta gercekten , bugun benimde hic tadim yok evde hasta misafirim Olmasa kalkamayacaktim . Sanirim bende sifayi kaptim

Gecmis olsun zazifim herkese .

Herkes hasta gercekten , bugun benimde hic tadim yok evde hasta misafirim Olmasa kalkamayacaktim . Sanirim bende sifayi kaptim

Gecmis olsun zazifim herkese .
evet ya hastalıklar burda da çok fena....Allahım kızəmdan uzak tutsun inşallah,tüm hastalara da acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…