İyiyim zayifim , sen nasin canim cocuklar iyilermi ?merhaba canım, nasılsın?
İyiyim zayifim , sen nasin canim cocuklar iyilermi ?
Saol tatlimmEzgiii seni nerde görsem tanırım artık valla :))) Verdim gitti oyumu :)
spor spor hani spor=)
pırasalı omlet nasıl oluyor ya=)
tamam o zaman, nazcım sana yetişmeye çalışacağım, yüzünü kara çıkarmıycam :)
Neee?bak şimdiden söğliyim şok diyetse yakarımmm....Kaptan bana kızcaksın biliyorum ama ben bir çılgınlık yapıyorum.
Bugün patates diyetine başladım bakalım kaç kilo vercem 1 haftada
spor akşama canım onu ertesi gün yazıyorum trafik durumuna göre değişiyor benim spor saatleri .
pırasayı küçük küçük doğruyoruz az yağda güzelcene soteliyoruz sonrasında baharatını tuzunu ekleyip üstüne yumurtayı kırıp afiyetle yiyiyoruz monti linkinden bir arkadaşımızın tarifi . oğlum bazı zebzeleri yemediğide bu şekilde yapıp yediriyorum :)
Hahahah tamam söz senin eşini değiştirmicez artık :) ışık hızı gibi oldu :)))))evet canım kalıcı olalım. geldiğimden beri eş değişme hızıma ben yetişemedim =) kilolarımızda paralel bende iyi eş olduk biz=)
günaydınlar herkese ne çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti .
dünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates+salatalık
akşam
1 porsiyon et döner ( sadece döner yanında ekmek pilav vs.yok )
yoğurt
sabah kahvaltısı geç yapıldığı için sadece 2 öğün oldu su 1 litre anca olmuştur . haftasonu tatil spor yok
bugünkü menümüde belirlemişken yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
etli patlıcan yemeği
salata
yoğurt
ara
1 adet portakal
akşam
1 yumurta ile yapılmış pırasalı omlet
salata
ayran
Herkes hasta gercekten , bugun benimde hic tadim yok evde hasta misafirim Olmasa kalkamayacaktim . Sanirim bende sifayi kaptimcanım geçen hafta çocuklar hasta idi, bu hafta eşim ve ben hastayız, birazdan dr. gideceğim tonsillit, yutkunamıyorum, inşallah geçer, sevgiler...
canımmm oyumu kullandım...tabiki fıstığıma kullandım...ama çokkkkkk rüküşleri varya...o ne öğleeee...hele biri var,hep katılıyor ve hep rüküş...Saol tatlimm
evet ya hastalıklar burda da çok fena....Allahım kızəmdan uzak tutsun inşallah,tüm hastalara da acil şifalar versin...Herkes hasta gercekten , bugun benimde hic tadim yok evde hasta misafirim Olmasa kalkamayacaktim . Sanirim bende sifayi kaptim
Gecmis olsun zazifim herkese .
canım geçen hafta çocuklar hasta idi, bu hafta eşim ve ben hastayız, birazdan dr. gideceğim tonsillit, yutkunamıyorum, inşallah geçer, sevgiler...
Cok tesekkur ederim canimcanımmm oyumu kullandım...tabiki fıstığıma kullandım...ama çokkkkkk rüküşleri varya...o ne öğleeee...hele biri var,hep katılıyor ve hep rüküş...
üşenmesem yazıcam numaralarını da buraya içimi dökmek için....yani renklerin uymaması başka,çantasın olmak başka,ama rüküşlük gözüme giriyor sanki...Cok tesekkur ederim canim
Diger konuda da haklisin sanki
Evet ya cocuklar hasta olmasinda birde esler :)))evet ya hastalıklar burda da çok fena....Allahım kızəmdan uzak tutsun inşallah,tüm hastalara da acil şifalar versin...
Link vermek yasak sanirim bocugun mesajlarini takip et :)yarısmanın linki neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?