Hadi gel 1 1mize enerji gönderelimmmmİzliyorum Şuan
aman bu küründe saati vakti bi belli olamadıSabah aç karnına yoğurt zerdeçal,zencefil,tarçın kürünü yapan bi kadın aradı ve öğle yağlarının eridiyini söğledi...
Hadi gel 1 1mize enerji gönderelimmmmseni seviyorummmm
Aslında okumuşdum onu bende ilk hamileliyimde fazla kan kaybı olur diye...aama burada yapıyorlar galiba kuzenime de yapmışlar...Olsun sezeryan ameliyatı sırasında myom alınmaz.doktor mu dedi sana alırız diye ?
Eğer dogum başlamışsa belki biraz daha az hisseder.ama senin gelin evinde o kadar çok ağrısı yokmuş en az 10 hareket olmali
Oooo...azericeyi de çözdük...mucksss...
Mende seni sevirem
Bilemedim ki şimdi arayan kız öğlr dedi...aman bu küründe saati vakti bi belli olamadıbi sabah aç karna bi ytmadan evvel nasıl yapsak ki
Çok riskli aynuram bende de myom var bak sezeryan sırasında görmüştü doktorum ama almadı.kan kaybı çok oluyor dediğin gibiAslında okumuşdum onu bende ilk hamileliyimde fazla kan kaybı olur diye...aama burada yapıyorlar galiba kuzenime de yapmışlar...
Kız benim kocamlar da azeri sayılır sizin gibi konuşuyorlarOooo...azericeyi de çözdük...mucksss...
Daha var ya araştırırım o zamanlar. ..bilgin için teşekkürler bitanem...Çok riskli aynuram bende de myom var bak sezeryan sırasında görmüştü doktorum ama almadı.kan kaybı çok oluyor dediğin gibi
Nasıl yani sayılırlar..gizli deyilse anlatırmısın...Kız benim kocamlar da azeri sayılır sizin gibi konuşuyorlar
Simdi eşim diyo ki,biz terekeme milletin deniz.hoş arfahana gelmeden önce duymamistim neyse.onlarda asli azeriye dayanıyormuş .konuşmaları aynen sizin gibi.Nasıl yani sayılırlar..gizli deyilse anlatırmısın...
Bu kadın bu topige gelse herkesi günde 3 öğün döverGörüyormusun zeynuşum neler söğlüyor karatay...ekmek kesdiyimiz bıçakla lahana kesmek bile tehlikeliymiş...
Ayyy vallaha ya...Bu kadın bu topige gelse herkesi günde 3 öğün döver
Bi komedyen çocuk taklidini yapmıştı ya o aklıma gelince çok gülüyorum ,şey diyoAyyy vallaha ya...
Ayy ben de çok güldüm yaaa.Bi komedyen çocuk taklidini yapmıştı ya o aklıma gelince çok gülüyorum ,şey diyo
" kilon kaç ?
80
Keşke ölsen "
O zamanlar 84 kiloydum ocak başında diyete başladım hemen
Ben hak veriyorum kkadina yaKadın yumurtayla bozmuş kafasını
O kdar tatli geliyor ki o dil sempati duymayan yokturOooo...azericeyi de çözdük...mucksss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?