Nazlim super gidiyorsun menuler harikaçok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin tez zamanda
elifin kuzlarından birinin aşısı var bugün.oraya gidecekmişNazlim super gidiyorsun menuler harika
Elif nerelerde ?
2 gün sporunu suyunu arttır biŞey kalmaz canimkızlar ben bugün başlıyorum diye dün makarna yedim bi tabak dolu dolu...bu gün tam 1800gram fazla çıktım yaaa....dün ne güzeel 61.2düm,bugün gözlerim fırladı...bir gün fazladan mesai demek....yoksa ne güzel yarına 60a yaklaşırıdm
Tatlım dediklerini doğum sancısı olabilir bunu ayırt etmenin tek yolu dk sayicak düzenli aralıklarla bu ağrıyı hissediyorsa bu gerçek doğum ağrısıdır. Ve bebek hareketlerine dikkat etsin bir günde en az 10 defa hareketini hissetsin.bi gebe 38. Haftada miadina girmiştir.yani erken değil doktora gidip bi muayene olup nst ye baglansin belki doğumu başlamıştır.N no name sevgili ebemiz bizim gelin hamile,38.haftasında ve akşamdan hani bacağın vücuda bağlandığı yer varya o kısımları ağrıyormuş,arada hafif karnına da ağrılar giriyormuş....bu doğum belirtsi ola bilir mi...geçen kuzenimin başına gelenden dolayı ben de korkar oldum ya...hayırlısıyla doğursa da bi rahatlıycam...bi de benm miyomum var,2.çocuk sezeryan olmalıki onu da alsınlar...ne yalan söğleyim seviniyorum ikincinin sezeryan olacağına ,çünki çok korktum o olaydan dolayı...bu gün hastahaneden çıkacak...eve geldiyindeki o boşluk...çok kötü yaaa....allah sabr versin...
Canım bi günde o kadar kilo alman mümkün değil.odemdir o.3 lt su iç hic bir şeyin kalmazkızlar ben bugün başlıyorum diye dün makarna yedim bi tabak dolu dolu...bu gün tam 1800gram fazla çıktım yaaa....dün ne güzeel 61.2düm,bugün gözlerim fırladı...bir gün fazladan mesai demek....yoksa ne güzel yarına 60a yaklaşırıdm
Doğuma yaklaşdığında bile mi 10defa haraket etmeli?ben sakinleşiyor sanıyordum doğuma yakın...Tatlım dediklerini doğum sancısı olabilir bunu ayırt etmenin tek yolu dk sayicak düzenli aralıklarla bu ağrıyı hissediyorsa bu gerçek doğum ağrısıdır. Ve bebek hareketlerine dikkat etsin bir günde en az 10 defa hareketini hissetsin.bi gebe 38. Haftada miadina girmiştir.yani erken değil doktora gidip bi muayene olup nst ye baglansin belki doğumu başlamıştır.
Sana gelince myom hic bir zaman sezeyanla birlikte alınmaz kim dedi sana bunu
@zayifolacam gecmiş olsun
Lucia7 ewet canim yeni eşin benim
O zaman yeniden tanışalım
Benim adım elif 24 yaşındayım Hedefim 55 yani yolum uzun daha :)
Evet evet biliyorum da e bi gün geri düştüm diyorumCanım bi günde o kadar kilo alman mümkün değil.odemdir o.3 lt su iç hic bir şeyin kalmaz
Olsun sezeryan ameliyatı sırasında myom alınmaz.doktor mu dedi sana alırız diye ?Doğuma yaklaşdığında bile mi 10defa haraket etmeli?ben sakinleşiyor sanıyordum doğuma yakın...
Benim miyomam rahmin dışında galiba...doktorum söğledi...
Biliyorum canım da bir gen fazladan mesai gerek2 gün sporunu suyunu arttır biŞey kalmaz canim
İzliyorum ŞuanShowda karatay hoca konuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?