- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
tubaturem06 , G gubsej , kuzularinannesi , @ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız_AYNURA_ 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
Perim perim çok üzür dileyerek listede ufak bi deyişiklik yapmak istiyorum.mavmav gitti ya bir kişi bana kaldı...ben sosyalfeni alıyorum...nazla kuzularınannesi eş olsun,iikisi de izinde olduğu için zayıfolacam ve daydream eş olsun bence...ççünki onlar izinde ya belki birlikde şok diyet falan yaparlar listeye dönmeek için...yani eyer sorun yoksa böğle yapalım diyorum.İşte eşleşmeleri yeniden yazıyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
daydream --- sosyalfen
Bilgilerini özelden periye atarmısın elifim...benim bilgilerim de mi yokmuş
30-165-75-69,1-60
Afedrrsin yaaaa yazmışsın zatenbenim bilgilerim de mi yokmuş
30-165-75-69,1-60
Sen de çox şirinsen gözelim menimO kdar tatli geliyor ki o dil sempati duymayan yoktur
Tuğbacım çok şükür artık aramızdasın...inşallah geçen zamanı telafi edersin..
Ben de tam seni ve gülruyu soracaktım yazmışsın...Allah acil şifalar versin bebeyim...inşallah daha iyi olursun...bbu migren ne yaman bi şeymiş yahu...Kizlar merhaba ne var ne yok neler yapiyorsunuz.ben bitmis haldeyim cumartesinden beri migren atagi geciriyorum ne yesem cikariyorum bas agrisi kas agrisi pilim bitti.2 gun rapor aldim evdeyim kocamda sehir disindaagzima biseyler atiyorum tekrar cikariyorm kafami kaldiramiyorum yerden 2 igne vuruldum insallah toparlarim artik cok bunaldim!!!
İşte eşleşmeleri yeniden yazıyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
daydream --- sosyalfen
Sağlıklı beslenmeye geri döndün her halde.ddimi?önünde 4günün var.ve geçen hafta bildirimde bulunmadığın için yüzden 2ye bölünecek.o yüzden iyi bi iş çıkarmalısıninşallaaah kaptaann
Yukarda yeni listeyi yazdım zaten elifim.küçük bi deyişiklik yaptım.sosyali ben alıyorum...oonu kendine getirmem gerek...sosyalimle ayırdın mı bizi ?
ama benim yeni eşim takımdan ayrılma kararı almış nolcak şimdi?
başladım sabah kahvaltısıyla :)Sağlıklı beslenmeye geri döndün her halde.ddimi?önünde 4günün var.ve geçen hafta bildirimde bulunmadığın için yüzden 2ye bölünecek.o yüzden iyi bi iş çıkarmalısın
Kurallar böğle tubacım.başladım sabah kahvaltısıyla :)
çok şaşırdım niye bölünüyor ki
Perim perim çok üzür dileyerek listede ufak bi deyişiklik yapmak istiyorum.mavmav gitti ya bir kişi bana kaldı...ben sosyalfeni alıyorum...nazla kuzularınannesi eş olsun,iikisi de izinde olduğu için zayıfolacam ve daydream eş olsun bence...ççünki onlar izinde ya belki birlikde şok diyet falan yaparlar listeye dönmeek için...yani eyer sorun yoksa böğle yapalım diyorum.
naz____kuzularınannesi
Daydream____zayifolacam
Aynura____sosyalfen
Diyerleri aynı zaten...
hmm o zaman boynumuz kıldan ince :)Kurallar böğle tubacım.
hayatcım günde 2 saat spor çok..hayatın boyunca yapabileceğin kadar spor yap..50 yaşında da ben bu sporu yapabilirim diyebileceğin ölçüde...yoksa bu yaptığını azaltır yada bırakırsan daha kötü olur...Spordanda sogmamak lazim kuzum
zaten gunde 2 saat spor guzel degil mi
sagolasin aynura.hic sorma alt ust ediyor beni bir iki gune toparlarim insallah.Ben de tam seni ve gülruyu soracaktım yazmışsın...Allah acil şifalar versin bebeyim...inşallah daha iyi olursun...bbu migren ne yaman bi şeymiş yahu...
sagolasin aynura.hic sorma alt ust ediyor beni bir iki gune toparlarim insallah.
Ya periye atacagimiz liste icin baslangic kilosu listeye girdigimiz kilo mu?hangisini yazacagiz aynura?diyete 102.6 ile baslamistim ama buraya kacla basladim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?