Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim bilgilerim de mi yokmuş

30-165-75-69,1-60

Perim perim çok üzür dileyerek listede ufak bi deyişiklik yapmak istiyorum.mavmav gitti ya bir kişi bana kaldı...ben sosyalfeni alıyorum...nazla kuzularınannesi eş olsun,iikisi de izinde olduğu için zayıfolacam ve daydream eş olsun bence...ççünki onlar izinde ya belki birlikde şok diyet falan yaparlar listeye dönmeek için...yani eyer sorun yoksa böğle yapalım diyorum.
naz____kuzularınannesi
Daydream____zayifolacam
Aynura____sosyalfen

Diyerleri aynı zaten...

Kizlar merhaba ne var ne yok neler yapiyorsunuz.ben bitmis haldeyim cumartesinden beri migren atagi geciriyorum ne yesem cikariyorum bas agrisi kas agrisi pilim bitti.2 gun rapor aldim evdeyim kocamda sehir disindaagzima biseyler atiyorum tekrar cikariyorm kafami kaldiramiyorum yerden 2 igne vuruldum insallah toparlarim artik cok bunaldim!!!

Ben de tam seni ve gülruyu soracaktım yazmışsın...Allah acil şifalar versin bebeyim...inşallah daha iyi olursun...bbu migren ne yaman bi şeymiş yahu...

sosyalimle ayırdın mı bizi ?

ama benim yeni eşim takımdan ayrılma kararı almış nolcak şimdi?

Sağlıklı beslenmeye geri döndün her halde.ddimi?önünde 4günün var.ve geçen hafta bildirimde bulunmadığın için yüzden 2ye bölünecek.o yüzden iyi bi iş çıkarmalısın
başladım sabah kahvaltısıyla :)
çok şaşırdım niye bölünüyor ki

ben geçmişi okuyana kadar liste değişmiş

Spordanda sogmamak lazim kuzum

zaten gunde 2 saat spor guzel degil mi
hayatcım günde 2 saat spor çok..hayatın boyunca yapabileceğin kadar spor yap..50 yaşında da ben bu sporu yapabilirim diyebileceğin ölçüde...yoksa bu yaptığını azaltır yada bırakırsan daha kötü olur...

Ben de tam seni ve gülruyu soracaktım yazmışsın...Allah acil şifalar versin bebeyim...inşallah daha iyi olursun...bbu migren ne yaman bi şeymiş yahu...
sagolasin aynura.hic sorma alt ust ediyor beni bir iki gune toparlarim insallah.
Ya periye atacagimiz liste icin baslangic kilosu listeye girdigimiz kilo mu?hangisini yazacagiz aynura?diyete 102.6 ile baslamistim ama buraya kacla basladim bilmiyorum.

sagolasin aynura.hic sorma alt ust ediyor beni bir iki gune toparlarim insallah.
Ya periye atacagimiz liste icin baslangic kilosu listeye girdigimiz kilo mu?hangisini yazacagiz aynura?diyete 102.6 ile baslamistim ama buraya kacla basladim bilmiyorum.

geçmiş olsun migren atakları hayat kalitesini bir anda yerle bir ediyor. allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…