Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aferin canım kararlı ol vazgeçmekaydirigubbakcemile5
sonra üzülüp pişman olmaktansa şimdi aç kalalım daha iyibayanssulusmile
fındık kahvesi güzeldir heralde...boyayınca foto eklesen bakalımzemuszemusaklinialirimsmile

evet canım en ııı cozum yeemememk ve bı an once hedefe ulasmak hedefe kıtlendım artıkk bırazdan 100 mekık 100 yan yapmayı dusunuyom
hım sımdıkı halımı gosterım once sonrada zayıf halımı olurmu bırazdan eklerım ama hem sılmem gerek acaba kızlar toplanıncamı eklesemmm

sen bilirsin canım kızlar 1-2 saate toplanırlar heraldebayanssulusmile
ben egzerszileri yaptım yani mekiktir bacak hareketleridr tamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2
ama yürüyüş kısmı kaldıbenneyaptımki
pazara gitmiştik ama o gezinti şeklinde olduğu için onu saymıyorum
stepperımla yürüdüm ama 15 dk kadar anca oldukafamçokkarıştı
şimdi de oğlum var hayatta yaptırmaz,off fırsat bulursam en azından 15 dk daha yapmak istiyorum bakalım:bbo:
yarın da tamamen diyet psikolojisine giricem inşallah tekrar:Saruboceq:

sabah derse gittim giremedim zaten öğlen geldim şimdiye kadar da yoktu internet kusura bakmayın bu arada bizim net kabloları dışarıda bu yüzden sıksık gider giremezsem söyleyim dedim yeşil çay içtim elma aldım elma diyeti yapacağım bol yoğurtla biraz patates yedim kızlar ama çok değil koca bir tas yğurt aldım gerçi yarın teyzeme gideceğiz kaçamak yapmak zorundayım mecburi olarak onun verdiklerini yemek şarttır evlerinde ne eksik ne fazla olması gerektiği kadar neyse salı başlarım artık bu arada sandalozumda bitmek üzere yine alayım bari bu sandaloz çok faydalı yav ne kadar kilo veriyorum çok mutluyum annemde bana der eskiden genç kızken teyzemde yemin edermiş günde şu kadardan fazla ekmek yemicem gibi ayyy net kaçacak diye korkuyom bu arada yarışçı buralardamı arka sayfalara bakamadım daha ama bi gün tanışsak ya gı madem yakın oturuyoruz en azından annenle ay çok konuştum yine ben hadi byy diyecektimki aklıma geldi fotolara nereden bakacağız fatotolumunekankayizsmile

ayyy son anda yetiştim galiba
bugün kahvaltıda peynir 2-3 tane yeşil zeytin
biraz tereyeğ patates yedim çay 3-4 bardak

geç yaptığım için kahvaltıyı sadece akşam yemeği olarak
taze fasulye ölçüsünü bilmiyorum acaip güzel geldi :kedi:
3-4 kaşıkta bulgur pilavı

sporda yapmadım bugün arkadaşlara kahvaltıya diye gittik akşam anca gelebildik

[/]

supersın fıstıkkkaydirigubbakcemile5 aynen devam ben yemınlıyım ama az once bende yogrut yedım cumaya 74 gormemm lazım ama reglı olucam bılemıyom fakat ıncelıcemmm

dolabımı bosalltımm delikafadulden butun butuk bedenlerı cope attımdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey hadı zayıflamada cıplak kal fatott dedımdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey kendımee ha bıde sac boyası aldım acıkda sımartayım kendımıı

helooo
gelecegin manken adaylarii

ben cozuttum yinee
diyete basladigimdan beri diyet yapmiyorum iyimi :roflol:

ama emosumm unutmadim sözümüü ocak sonuu 66 kiloo :))

oki$ beybi
mincikladim sizi sagli solluu

yarin görüsürüzz. insallahh

anammm kuuuu sen almanyadamısınnn kız benım nısanlımda ordaa goetha unıversıtesınde yuksek lısans yapmaya gıttı bu yıll sen hangı eyalettensın

kizimm nisanlin keklemis senii :roflol:kaydirigubbakcemile3
öle bir yer yok almanyada hahahyy
saka tabii..
köln e yakin oturuyorum ben
nerdeymis bu üni`?

gizlice takibe alayim nisanlini heheheh

akannehir:sinifsinif::sinifsinif::gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
geç kaldınmafoldumben
valla ben de regl psikolojisindeyim çok kötü yaasenağlama

:teselli: canmm öyl deme yaa.... regl psikolojisidir seninki bitince kuş gibi olursun..hatta 1 veya 2 kilo gider bak.vücut su topluyomuş regl dönemine yakınçsakın moralim bozuk deyip kendini kaybetme söz verdik tutacazzz ....çıtır olacaz dedikyaa ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yanlışanlama ha YABAN varya o öyle diyoohihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyihaftalar hepinize
güne nesfit ile başladım
ama feci şekilde şişlik var çünkü rgl oldum dün ve çok şişiimmmmmmmmmmm

günaydınnn kızlarrrr
haftasonu kaçamakları ve biz
7, takımmmmm
hadi bakalım diyet moduna geri dönelim.
zalimi tebrikler iyi kilo vermişsin.darısı bize.

ben sabah 2 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost yedim ve şekersiz çay içtim.

gunaydın kaptanımm opuyorumnanaktan sana kahve yaptım bugun harıkayım zemuszemushaftasonuna kadar 74 hedeflıyomaklinialirimsmile dunden berı kacamak yokkohaoldumsmile aferım bana sımdı sacıma boyucam kendımıbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

bıde ben foto eklemek ıstedım ama ekleyemedım nasıl yapcam fotonun boyutu onemlımıı

selam kızlar okuldan geldim
bugün güzel başladım,kahvaltımı diyet kahvaltısı olarak yaptım...domates salatalık maydanoz biber,az peynir,2 zeytin,2 dlm kadar ç. ekmeği...ve şekersiz çay tabiişutarafagitti
sabah okula ilk gittiğimde de form çayı içiyorum bi kaç light çubuk krakerle...
okulda bayaa stresli bi ortam var çok başım ağrıyo şu anda,sinirli geldim epey:bbo:...
o yüzden biraz uyucam öğlen yemeğimi kalkınca yicemmirmirmirmir
hava soğuk bugün dışarı çıkamam heralde ama stepperda yürürürmkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

aşkitom 66 ya inme hayalim kayboldu yaa...en son 68,9dum işte...ee ondan sonra 2-3 gün cozuttum,yürüyüş falan da yapmadım:1no2:...bu hafta 68 li rakamları görürsem çok sevinirim:Saruboceq:...ee ondan sonraki haftaya da 22 ocak zaten...en azından 66,5 olsam süper olurdu yaabilmiyorumkismile...asılmam lazım bu işefisfisfis...ankaraya gidince laf duymak istemiyorum yine
ordaki insanlar beni genç kızlığımla kıyaslıyolar her gören ne kadar kilo almışsın diyo sinir oluyorumklava:

öğlen sebzeli köfte yemeği ve 2 kaşık erişte yedim ara olarakta meyve düşünüyorum

bende klasik kahvaltı peynir zeytinvs çok kaçırmadım
akşama kuru fasulye yaptım onu yiycem artık ne kadar olur bilmem eyvahedigeldismile

günaydin kizlar
sabah kahvaltim yarim elma...
oglumla 1 elmayi paylastikta :)))

emosum 22 ocak deil bebeim ocak sonu diyom ben .. yani + 1 hafta :))

benim hala umudum var yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…