canım bende duzelmeye basladım boshayallersmilebugun hıc bısey yemedım nerdeyse yarım kızarmıs ekmek ve lahana corbası bol su ıle ıdare edıyomboshayallersmile dedım ya kendıme ceza verdımklava:ve bu hafta ıcın yemın ettım kesınlıkle kacamak yok 74 gormek ıstıyorum cuma gunu hergun bole yapıcam ama acım dıyede yatmıycam oturmıycam bu sozumu bugun tutugum ıcınkendıme sac boyası aldımdelikafadulden yarın boyıycam fındık kahvesı aldım sızce nasıl bı renk kızlar bı kac ay zayıflayna kadar bole sonra rofle yaptırcammm:lepi: bakalım
aferin canım kararlı ol vazgeçmekaydirigubbakcemile5
sonra üzülüp pişman olmaktansa şimdi aç kalalım daha iyibayanssulusmile
fındık kahvesi güzeldir heralde...boyayınca foto eklesen bakalımzemuszemusaklinialirimsmile
evet canım en ııı cozum yeemememk ve bı an once hedefe ulasmak hedefe kıtlendım artıkk bırazdan 100 mekık 100 yan yapmayı dusunuyom
hım sımdıkı halımı gosterım once sonrada zayıf halımı olurmu bırazdan eklerım ama hem sılmem gerek acaba kızlar toplanıncamı eklesemmm
sen bilirsin canım kızlar 1-2 saate toplanırlar heraldebayanssulusmile
ben egzerszileri yaptım yani mekiktir bacak hareketleridr tamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2
ama yürüyüş kısmı kaldıbenneyaptımki
pazara gitmiştik ama o gezinti şeklinde olduğu için onu saymıyorum
stepperımla yürüdüm ama 15 dk kadar anca oldukafamçokkarıştı
şimdi de oğlum var hayatta yaptırmaz,off fırsat bulursam en azından 15 dk daha yapmak istiyorum bakalım:bbo:
yarın da tamamen diyet psikolojisine giricem inşallah tekrar:Saruboceq:
sabah derse gittim giremedim zaten öğlen geldim şimdiye kadar da yoktu internet kusura bakmayın bu arada bizim net kabloları dışarıda bu yüzden sıksık gider giremezsem söyleyim dedim yeşil çay içtim elma aldım elma diyeti yapacağım bol yoğurtla biraz patates yedim kızlar ama çok değil koca bir tas yğurt aldım gerçi yarın teyzeme gideceğiz kaçamak yapmak zorundayım mecburi olarak onun verdiklerini yemek şarttır evlerinde ne eksik ne fazla olması gerektiği kadar neyse salı başlarım artık bu arada sandalozumda bitmek üzere yine alayım bari bu sandaloz çok faydalı yav ne kadar kilo veriyorum çok mutluyum annemde bana der eskiden genç kızken teyzemde yemin edermiş günde şu kadardan fazla ekmek yemicem gibi ayyy net kaçacak diye korkuyom bu arada yarışçı buralardamı arka sayfalara bakamadım daha ama bi gün tanışsak ya gı madem yakın oturuyoruz en azından annenle ay çok konuştum yine ben hadi byy diyecektimki aklıma geldi fotolara nereden bakacağız fatotolumunekankayizsmile
anammm kuuuu sen almanyadamısınnn kız benım nısanlımda ordaa goetha unıversıtesınde yuksek lısans yapmaya gıttı bu yıll sen hangı eyalettensın
akannehir:sinifsinif::sinifsinif::gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
geç kaldınmafoldumben
valla ben de regl psikolojisindeyim çok kötü yaasenağlama
kizimm nisanlin keklemis senii :roflol:kaydirigubbakcemile3
öle bir yer yok almanyada hahahyy
saka tabii..
köln e yakin oturuyorum ben
nerdeymis bu üni`?
gizlice takibe alayim nisanlini heheheh
[/QUO
ay canım sbah sabah okumam degıstııı dur yazcam ben yıne sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?