canım diyette olduğunu söylemiyorsan tokum falan de yada gitmeteyzem kıskandı herhalde doldurdu yine tabakları ühü ühühühühühmafoldumben yine kilo aldırdı bana kesin zaten yine şişlik var çıldırmak üzereyim adetim bitmek üzere geldiler bana yine patates salatası 2 boyoz 2tane kurabiye gazoz 1 bardak bol acı ile yedim salatayı bari o birz yaksın diye çubuk kraker bide birkaç çubuk maalesef dün dediğim gibi teyzemde yememek yasak ne koyulduysa bitirileck evinin bir kuralıdır ee diyet yaptığımı kimse bilmiyor utanıyorum sölemeye zor bir dönem beni bekliyor o kadar uğraştım boşa gitti emeklerim yarışçı senn neresinde oturuyorsun balçovanın teyzemler kapalı pazarın alt sokağında oturuyır bugün oraya gittik işte
fatot pırasa kalori bakımından sebzeler içinde en fazla olanıdırki tüm diyetlerde pırasa yemeği diğer sebze yemeklerinin yarısı kadar verilir buda benden sana dipnot canımsırnaşık şey
kızlar merhaba aksama kadar bısey yemedım cay ıle ıdare ettım aksam 1,5 kase mercımek corbası (yagı az) bır kasık pırasa yemegı 1 kasık ıspanak kavurması yedım aslında yemıycektım ama corbayı kendım yaptım yagı azdı o yuzden ıctım dıgerlerıde zaten kalorı bakımından baya azz sımdılıkk bı sıkıntımm yokkk
hım zalımıı tatlım nıcın dıyet yaptıgından utanıyosunkı hayatım bunu bol bol dıle getırkı hem kendını motıve etmen acısından yararlı olur hemde vazgecmek yada bugun yasadıgın durumu yasamazsın hem ayrıca senın mıgdemız coplukmu onumuze her konanı sonuna kadar bıtırelım olmaz sen artık dıyettesın bıdaha olmasın yada buldum TEYZENLERE BIDA GITMEEEsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar gunaydın saglam bı cezayı hakettım dun gece reglı gunum cok yaklastı tatlı krızım tuttu ve ben cıkolat ayedım pısmanıye varmıs onuda yedımmm sormayın yaaa elım ayagım bole sıstı remen off olsamda kurtulsam
günaydın kızlareyvahedigeldismile
sabaha hersabah gibi nesfit ile başladım ardından da ılık 2. bardak suyumu içiyorum
ama şişliğim halen devam ediyor bu hafta tartıda gene aynı çıkabilirim
offf yaaa offffff
hamilelikten önce giydiğim kahverengi kadife pantolonumu giydim zor kapattım düğmelerini
bu fazlalıklar bir an evvel yok olmalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:tomato:
kızmaya başlıyorum kendimeeeeeeeee:mymeka:
şu çayı da bulamadım ya eczanelerde
bu gün başka bir eczaneye daha bakıcam
ayçincim hilmişim buldunuz mu kızlar alman zayıflaa çayını ???
canım diyette olduğunu söylemiyorsan tokum falan de yada gitme
ben balçovanın ata cad. oturuyorum balçova lisesinin arka kapısına bakıyor evim.
fatot pırasa kalori bakımından sebzeler içinde en fazla olanıdırki tüm diyetlerde pırasa yemeği diğer sebze yemeklerinin yarısı kadar verilir buda benden sana dipnot canım
bencede haketmişsin
hemen bugünkü menünü yazıyorum
sabah 1 dil.ekmek+peynir az+şekersiz çay
öğle 3 köfte ızgara olacak+cacık 1 kase
akşam haşlama tavuk
okadar ara yok unutma yeşil çayda iç
bugün protein ağırlıklı beslenmelisinki o tatlılar yağa dönüşmesin.klava:
hava cok soguk ve yagmurlu patronnaniknanik merdıven cıkıp ınsem:uhm: 8 10 kez 8 kata kadarrr:uhm::uhm::roflol::sm_cool:
dün eczacı bayan 90 60 90 diye bi çay var çoğu kişi olndan alıyor o gelecek yarın bi ona bakın isterseniz edi onu bi araştırayım şimdi nette
işimiz çaylara haplara kaldı ya boğazımızı tutmayı bilip sğorumuzu yapsak bunlar hiç olmayacakkkkkkkkkkkkkk
LW 60-90 diye bir şey çıktı ama hap bu eğer çay varsa öncelikle tercihim eczacı kadın yanlış anlamış beni
bugün öğlen dışarı çıkarsam bakıcam
ya birde bnim işimin çoğu oturarak bilgisayar başında bütün gün sandalye tepesindeyim otur otur basenlerim büyüdü hareketsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?