Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar gunaydın saglam bı cezayı hakettım dun gece reglı gunum cok yaklastı tatlı krızım tuttu ve ben cıkolat ayedım pısmanıye varmıs onuda yedımmm sormayın yaaa elım ayagım bole sıstı remen off olsamda kurtulsam

canım diyette olduğunu söylemiyorsan tokum falan de yada gitme
ben balçovanın ata cad. oturuyorum balçova lisesinin arka kapısına bakıyor evim.
fatot pırasa kalori bakımından sebzeler içinde en fazla olanıdırki tüm diyetlerde pırasa yemeği diğer sebze yemeklerinin yarısı kadar verilir buda benden sana dipnot canım
bencede haketmişsin
hemen bugünkü menünü yazıyorum
sabah 1 dil.ekmek+peynir az+şekersiz çay
öğle 3 köfte ızgara olacak+cacık 1 kase
akşam haşlama tavuk

okadar ara yok unutma yeşil çayda iç
bugün protein ağırlıklı beslenmelisinki o tatlılar yağa dönüşmesin.klava:

günaydın kızlareyvahedigeldismile

sabaha hersabah gibi nesfit ile başladım ardından da ılık 2. bardak suyumu içiyorum

ama şişliğim halen devam ediyor bu hafta tartıda gene aynı çıkabilirim

offf yaaa offffff

hamilelikten önce giydiğim kahverengi kadife pantolonumu giydim zor kapattım düğmelerini

bu fazlalıklar bir an evvel yok olmalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:tomato:

kızmaya başlıyorum kendimeeeeeeeee:mymeka:

şu çayı da bulamadım ya eczanelerde

bu gün başka bir eczaneye daha bakıcam

ayçincim hilmişim buldunuz mu kızlar alman zayıflaa çayını ???

günaydınlarrrr
ben dün akşam az çorba+7-8 lahana sarması+2 kaşık yoğurt yedim
sabah 2 dilim ekmekle yapılmış kepekli tost+şekersiz kahve

aşktom günü güzel kapatmışsın tebriklervereliniortak
emoşum sende bisküviye kadar iyiymişsin ama olsun sporunuda yapmışsın:teselli:
fatot unuttum bu menünün yanına 1 saat yürüyüş olacakkötükedihüso
zalimi dün yediklerinin telafisi gerekli fatotun menüsüne bak aynını uygula sporuda ama
feride sende fena gitmiyorsun kuuu
nalan yeni gelmiş altta görüyorum

eeee diğer kızlar nerde bakalım???

canım bozma moralini şişlik gidince rahatlarsın
çayı hilmiş bulmuştu ama ben bakmadım bile
acaba acai mi baksam diyorum

basusutne kaptanım sabah bısey yemedım yemekte ıstemıyorum pırasa ıle ılgılı konuyu bılmıyodum ogrendıgım ııı olduu canımm saolll

geldim canım burdayım yazdım da şekerolumunekankayizsmile

akşam ben de yemeklerden az yedim ama ekmek yooookkkkkkkkkkkkk

biliyorum yemem gereken bişey yedim o da muz çınarcık açtı muzu yemedi ben de ziyan olmasın diye yedim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

çok pişmanımmm çokk

nalan muzdan bişey olmaz şeker bazen kalmasın diye hepimiz yapıyoruz.
bak bence sende 2 gün protein ağırlıklı beslen hemen farkedeceksin
bukadar söylüyorum aqma benimde bu protein işine 2 gün uymam gerekli

hava cok soguk ve yagmurlu patronnaniknanik merdıven cıkıp ınsem:uhm: 8 10 kez 8 kata kadarrr:uhm::uhm::roflol::sm_cool:

dün eczacı bayan 90 60 90 diye bi çay var çoğu kişi olndan alıyor o gelecek yarın bi ona bakın isterseniz edi onu bi araştırayım şimdi nette

işimiz çaylara haplara kaldı ya boğazımızı tutmayı bilip sğorumuzu yapsak bunlar hiç olmayacakkkkkkkkkkkkkk

nalancım ben sporada gittim ama kilo kaybı olarak çokta faydasını görmedim
önce boğazımızı tutup yürüyüşle desteklenmeli yada benim için öyle malesef.

şu çayı bulursan nette banada haber ver canım

diyetisyenlerin söylediğine göre

çok kaçırdığımızın ertesi günü protein ağırlıklı beslenirsek(peynir-yoğurt-et-gibi)o fazla kaçan şeylerin yağa dönüşmesini önlemiş olurmuşuz.
ben bir keresinde denedim ve gerçekten kilo olarak fark etti.

hıımm anladım canım denemeye değer
zaten sabahları nesfitle süt içiyorum
öğlen yoğurt akşamı da et yesem protein ağırlıklı beslenmişolurum
bugün deneyim ben

LW 60-90 diye bir şey çıktı ama hap bu eğer çay varsa öncelikle tercihim eczacı kadın yanlış anlamış beni

bugün öğlen dışarı çıkarsam bakıcam

ya birde bnim işimin çoğu oturarak bilgisayar başında bütün gün sandalye tepesindeyim otur otur basenlerim büyüdü hareketsizim

tatlım o cay degıl hap lw9060 olmalı adı

alacagın ılaca dıkat et canım etken maddesının anfetamın olmamasına ozellıkle dıkat et teklıkelı bı madde sınefrın olanını bul turunclardan elde edılıyo bu maddee ısathıda kapatıyo kucuk bı dıpnot tatlımm o basen bendede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…