Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar haftasonu çok yoğundum giremedim nete. hemen dün yediklerimi yazıyorum

kahvaltı:
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 kibrit kutusu peynir
-2 zeytin
-bolca domates, kırmızı biber ve tere
-evde misafir vardı kahvaltıya. bi sürü şey yaptım. ama herbirinden sadece 1cm2 tattım, bol çay içtim.

öğlen
-1 kase çorba
-1 tabak yoğurtlu kapuska
-2 dilim ekmek

akşam:
-1 minik börek. o kadar küçüktü ki dişimin kovuğuna gitmedi.

bugün
kahvaltı:
1 tane kepekli hamburger ekmeğine peynir ve tere koydum okulda yedim

ara:
1 eti form limonlu bisküvi 5 tanesini yedim birini ikram ettim :)

öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu kapuska

askitom sen haftabaşı toparladın yine diyete tam gaz devam ediyorsun.

cumaya ufukta kaç görüyorsun?

selam kızlar ben de uyuduğum için öğle+akşam yemeği beraber oldu
haşlanmış sebze+2 kşk yoğurt
2-3 kaşık taze fasulye yemeği
3-4 kaşık çorba
salata ve 2 dlm ç.ekmeği yedim
bayaa doydumcokacimcoook

artık bi şey yemem acıkırsam meyve yerim belkifisfisfis

ben de çayı tatlandırıcıyla içiyorum şekersiz içemem
sporu daha yapmadım geçen hafta ezeli izlerken 1 saat yürümüştüm stepperla hihoyyyt
onu izlerken anlamıyorum belki gene ezeli izlerken yaparımkaydirigubbakcemile2
mekikleri yapayım en iyisiguclubacismile
aşkitom ocak sonuna 66 olursun kesin,sen neler yapmadın ki?
bakalım benim durum ne olacak?
bu hafta 68,9 dan çok çıkarsam kendimi hiç afffedemem:çok üzgünüm:

teyzem kıskandı herhalde doldurdu yine tabakları ühü ühühühühühmafoldumben yine kilo aldırdı bana kesin zaten yine şişlik var çıldırmak üzereyim adetim bitmek üzere geldiler bana yine patates salatası 2 boyoz 2tane kurabiye gazoz 1 bardak bol acı ile yedim salatayı bari o birz yaksın diye çubuk kraker bide birkaç çubuk maalesef dün dediğim gibi teyzemde yememek yasak ne koyulduysa bitirileck evinin bir kuralıdır ee diyet yaptığımı kimse bilmiyor utanıyorum sölemeye zor bir dönem beni bekliyor o kadar uğraştım boşa gitti emeklerim yarışçı senn neresinde oturuyorsun balçovanın teyzemler kapalı pazarın alt sokağında oturuyır bugün oraya gittik işte

sırnaşık şey
kızlar merhaba aksama kadar bısey yemedım cay ıle ıdare ettım aksam 1,5 kase mercımek corbası (yagı az) bır kasık pırasa yemegı 1 kasık ıspanak kavurması yedım aslında yemıycektım ama corbayı kendım yaptım yagı azdı o yuzden ıctım dıgerlerıde zaten kalorı bakımından baya azz sımdılıkk bı sıkıntımm yokkk

hım zalımıı tatlım nıcın dıyet yaptıgından utanıyosunkı hayatım bunu bol bol dıle getırkı hem kendını motıve etmen acısından yararlı olur hemde vazgecmek yada bugun yasadıgın durumu yasamazsın hem ayrıca senın mıgdemız coplukmu onumuze her konanı sonuna kadar bıtırelım olmaz sen artık dıyettesın bıdaha olmasın yada buldum TEYZENLERE BIDA GITMEEEsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zalmi üzüldüm canım senin için ama moralini bozma sakın battı balık psikolojisine girersen yanarsın,toparlamak senin elinde...haftanın geri kalanında daha dikaktli olursun
diyet yaptığımızı söyleyemiyoruz çünkü her kafadan bi ses çıkıyo...aaa ne gerek var...yok ye ye bi şey olmaz bunlar kilo yapmaz,ya da bugün ye yarın yemezsin...eee neler yiyosun bakalım?bıdı bıdı...sonra bi şey yediğinizi görseler ee sen böyle gidersen kilo veremezsin ki canım...bıdı bıdı dbıdı...konuşuyolar da duruyolar...insan kendini çok rahatsız hissediyo o yüzden anlıyorum seni

hım ya bole hıc dusunmemıstım benım evdekıler hepsı zayıf ve zayıf olma takıntılı bıtek zayıfla dıyolar o kadar kusıra bakmayın kızlarr

kahvaltıya arkadaşlarım geldi iyi yedim ama akşam fazla yemedim bugün bir ara tartıda 56.7 gördüm son günlerde hep 57 li rakamlarla karşılaşıyodum.. :sinifsinif:

hım ya bole hıc dusunmemıstım benım evdekıler hepsı zayıf ve zayıf olma takıntılı bıtek zayıfla dıyolar o kadar kusıra bakmayın kızlarr
estağfurullah canım:1hug:
ben anladığımı belirtmek istemiştim,aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü
diyette olduunu söylersen birden herkes uzman kesiliyo...yok şöyle yap yok böyle yap...bıdı bıdı..saatlerce konuşabiliyolarkaydirigubbakcemile
bi de dediğim gibi kızanlar var,aa ne gerek var olmaz illa bundan da ye,şimdi ye yarın yemezsin
ya da dediğim gibi eskaza sizi bi şey yerken görseler vay efendim sen böyle mi kilo vereceksin,ve ya seni her gördüğümde yemek yiyo oluyusun böyle nasıl kilo vericen falan:mymeka:
sinir oluyorum valla,inasanın inadına yiyesi geliyo

günü bitirdim allaha sükür :))[/QUOTE]
oo süper sen hedefe ulaşacaksın kesinkaydirigubbakcemile5
kahvaltıya arkadaşlarım geldi iyi yedim ama akşam fazla yemedim bugün bir ara tartıda 56.7 gördüm son günlerde hep 57 li rakamlarla karşılaşıyodum.. :sinifsinif:

oo bu da süperkaydirigubbakcemile5tebrik ederim feridema.s.

ben de ezeli izlerken 65 dk falan stepperda yürüdümhihoyyyt
tv karşısında yürümek çok iyi oluyo ama sonlara doğru oğlum geliyo offf-tatlicadiarzu-oyun zannediyo ondan sonrası onla mücadeletyle geçiyo ama olsun başardım bugünkaydirigubbakcemile2
stepperın ekranında 500 kalori yazıyodu am amümkün değil o kadar kalori yakamam di mi?1 saatlik yürüyüşle 150-200 kal. anca gidiyo diye biliyorum:bbo:

bugün tek kaçamağım çayın yanında yediğim 3-4 bisküviydi...onları yemeseydim süper olacaktı-tatlicadiarzu-
ne salağım yaa,sonra bu kadar pişman olacaksam niye yiyorum 4 bisküviyi,ne anladım ben bu iştenalsanaalsanasmile

4 bıskuvı canım benım 15 kaloırıden hesapla 60 kalorı yanı guzel bı kacamak ama bıda cısssss bende az once azık ekmek kemırdımmm acım napımmm

4 bıskuvı canım benım 15 kaloırıden hesapla 60 kalorı yanı guzel bı kacamak ama bıda cısssss bende az once azık ekmek kemırdımmm acım napımmm

öf yaaaa
insanın gözü dönüyo birden
yemesem ne olacaktı sanki?alsanaalsanasmile
yani bakın ne kadar basit şeyler aslında...1 anlık zevk için yiyoruz sonra onu yakmak için canımız çıkıyo:1no2:
kilo veremezsek çok üzülüyoruz...vs vs...
ne gerek var di mi?en iyisi yememek:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…