pregant bol cay ictim demissin? sekersizmi iciyorsun ?
teyzem kıskandı herhalde doldurdu yine tabakları ühü ühühühühühmafoldumben yine kilo aldırdı bana kesin zaten yine şişlik var çıldırmak üzereyim adetim bitmek üzere geldiler bana yine patates salatası 2 boyoz 2tane kurabiye gazoz 1 bardak bol acı ile yedim salatayı bari o birz yaksın diye çubuk kraker bide birkaç çubuk maalesef dün dediğim gibi teyzemde yememek yasak ne koyulduysa bitirileck evinin bir kuralıdır ee diyet yaptığımı kimse bilmiyor utanıyorum sölemeye zor bir dönem beni bekliyor o kadar uğraştım boşa gitti emeklerim yarışçı senn neresinde oturuyorsun balçovanın teyzemler kapalı pazarın alt sokağında oturuyır bugün oraya gittik işte
zalmi üzüldüm canım senin için ama moralini bozma sakın battı balık psikolojisine girersen yanarsın,toparlamak senin elinde...haftanın geri kalanında daha dikaktli olursun
diyet yaptığımızı söyleyemiyoruz çünkü her kafadan bi ses çıkıyo...aaa ne gerek var...yok ye ye bi şey olmaz bunlar kilo yapmaz,ya da bugün ye yarın yemezsin...eee neler yiyosun bakalım?bıdı bıdı...sonra bi şey yediğinizi görseler ee sen böyle gidersen kilo veremezsin ki canım...bıdı bıdı dbıdı...konuşuyolar da duruyolar...insan kendini çok rahatsız hissediyo o yüzden anlıyorum seni
içine 1 tane sakkarin atıyorum canım. zararı olmaz dimi?
sabah yarim yesil elma
öglen 3-4 kasik patates yemegi yanina 4 bardak su.
aksam 1 yesil elma
febi çok güzel çok yemene rağmen düşmüşsün bravoopuyorumnanaktan
estağfurullah canım:1hug:hım ya bole hıc dusunmemıstım benım evdekıler hepsı zayıf ve zayıf olma takıntılı bıtek zayıfla dıyolar o kadar kusıra bakmayın kızlarr
kahvaltıya arkadaşlarım geldi iyi yedim ama akşam fazla yemedim bugün bir ara tartıda 56.7 gördüm son günlerde hep 57 li rakamlarla karşılaşıyodum.. :sinifsinif:
4 bıskuvı canım benım 15 kaloırıden hesapla 60 kalorı yanı guzel bı kacamak ama bıda cısssss bende az once azık ekmek kemırdımmm acım napımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?