Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya gireceksin listeye dimi ?

Haşlandığında nişastasını atıyor zaten
Bayram ederim ben öyleyse

Düşünceli kaptanımız :) bitanesin :*
Aynuram, takıma gelirken o zaman kaç yazdığımı yani kaç olduğumu hatırlamıyorum ama o dönemde listede değildim zaten. Sonradan gelince girdim listeye ve o zaman kilo alıp gelmiştim yani bir nevi biraz da kendimi herşeyi sıfırlayıp gelmiştim :)

Çok sağol canım benim, o senin güzelliğin

Ah fatoşum keşke elimde olsa seni hemen listeye alırdım...ççok motivesin ve çok iyi gidiyorsun...eeminimki buradan mezun da olacaksın.. ama kurallar gereyi listeye 3.cuma gireceksin..

Menün de tempon da azmin de harika :) maşAllah canım.

Reglm hiç durmayacakmış gibi sürüyo ya şişliğimde inmedi cumaya kadar iner diye tahmin ediyodum ben

Sporunu yapmıştım ama ilk defa kızım bu saatte uyuyunca bende kalktim sauna esofmani mi giyfim yürüdüm bi güzel terledim ,ve de yerde göbek ,bacak çalıştım duş umu aldım geldim.çok motive oldum Şuan iki kere yapınca

Evvvet aynen öyle oluyor bitanemmmmm...insan gaza geliyor baya,..kendini dünyanın merkezi sanıyor insan...ben bugün spor yapmadım ama saat 10dan ayaktayım,yemek yerkün oturdum bi de şimdi dinleniyorum...a
bacaKlar fena...fırsat bulursam yapıcam ama...ppilates yapıcam kesin,aama leslie de istiyorum,uuykum da var çok...

Bende dun hic uyumadim kızım çok ağladı.simdi uyuyayim diyorum.çok mu erken ne

hm işte o salçalı sey hep cok guzel gelıyo ama iş denemeye gelince nedense sevmiceğimi düşünüp vazgeçtim sen böyle anlatınca yine çok sempatik geldi
tiroidlerim çalışmıyo canım onun eseri birazda bu kilolar. dışardan alıyorum tiroid hormonunu . Doğru hatırlıyosun kaçamak yapmadım bu hafta hiç ama işte yavaş baya hayırlısı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…