Haftaya gireceksin listeye dimi ?Ben de raporumu vereyim
Sabah 7 de 1 portakal
Yarım saat sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin
Öğle
Yumurtalı marul salatası
Akşam
Balık
salata
2 lt su 14 bin adim atıldı şimdi sırf yarın eksi çıkayım beni gruba kabul edin diye eliptik yapıcam 45 dakika
Bayram ederim ben öyleyseHaşlandığında nişastasını atıyor zaten
Düşünceli kaptanımız :) bitanesin :*Sağol mavişim.evet kilo alnamak için ama yeminlen en çok size örnek ola bilmek için yemedim,yoksa bugün yer yarın telafi ederdim...bi de kilom 61.3diyorsun kuzum ama sen yılbaşında takıma geldiyinde 60.2yazmışsın ya formuna?yalnışmıyımm?bbu arada mok güzelsin,maşallah..
I ı ı diyer cuma. ..Haftaya gireceksin listeye dimi ?
2 hafta sonra,ok..I ı ı diyer cuma. ..
Ah fatoşum keşke elimde olsa seni hemen listeye alırdım...ççok motivesin ve çok iyi gidiyorsun...eeminimki buradan mezun da olacaksın.. ama kurallar gereyi listeye 3.cuma gireceksin..Ben de raporumu vereyim
Sabah 7 de 1 portakal
Yarım saat sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin
Öğle
Yumurtalı marul salatası
Akşam
Balık
salata
2 lt su 14 bin adim atıldı şimdi sırf yarın eksi çıkayım beni gruba kabul edin diye eliptik yapıcam 45 dakika
Menün de tempon da azmin de harika :) maşAllah canım.Ben de raporumu vereyim
Sabah 7 de 1 portakal
Yarım saat sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin
Öğle
Yumurtalı marul salatası
Akşam
Balık
salata
Yok ya,sson şarkılarında uuyudum.saat çok geçti dayanamadim. Sadece diyer juriler terk etmiş ortamı tebrik bile etmemiş duydumdd.doğrumu?2 hafta sonra,ok..
Elnur 1. Oldu seyrettin mi?
Çok tatlısını yaaeşime zerdeçallı pilav yapıyorum bol tereyağlı
yesin yesin tombik olsunbenimle dalga geçemesin
Kaç gündür devam ediyor canımReglm hiç durmayacakmış gibi sürüyo ya şişliğimde inmedi cumaya kadar iner diye tahmin ediyodum ben
Yo duymadım,Elnur favoriydi zaten..Yok ya,sson şarkılarında uuyudum.saat çok geçti dayanamadim. Sadece diyer juriler terk etmiş ortamı tebrik bile etmemiş duydumdd.doğrumu?
Evvvet aynen öyle oluyor bitanemmmmm...insan gaza geliyor baya,..kendini dünyanın merkezi sanıyor insan...ben bugün spor yapmadım ama saat 10dan ayaktayım,yemek yerkün oturdum bi de şimdi dinleniyorum...aSporunu yapmıştım ama ilk defa kızım bu saatte uyuyunca bende kalktim sauna esofmani mi giyfim yürüdüm bi güzel terledim ,ve de yerde göbek ,bacak çalıştım duş umu aldım geldim.çok motive oldum Şuan iki kere yapınca
Sen de mi izlemedin?kızım uyudu izliycem nettenYo duymadım,Elnur favoriydi zaten..
Bende dun hic uyumadim kızım çok ağladı.simdi uyuyayim diyorum.çok mu erken neEvvvet aynen öyle oluyor bitanemmmmm...insan gaza geliyor baya,..kendini dünyanın merkezi sanıyor insan...ben bugün spor yapmadım ama saat 10dan ayaktayım,yemek yerkün oturdum bi de şimdi dinleniyorum...a
bacaKlar fena...fırsat bulursam yapıcam ama...ppilates yapıcam kesin,aama leslie de istiyorum,uuykum da var çok...
Keskeee bende hep özlüyorumBugün detoks yapıyorum canım, o yüzden yiyemiyorum lapadan başka bişey
Patatesin her türlüsünü çok seviyorum, keşke yasak olmasa.. :/
hm işte o salçalı sey hep cok guzel gelıyo ama iş denemeye gelince nedense sevmiceğimi düşünüp vazgeçtim sen böyle anlatınca yine çok sempatik geldiMidemin ağrısı geçmişti onu öğlen yemiştim öğlen diye belirtmedim mi bak hatırlamıyorum şimdi :)
Salça sosu dedim de yağda kavrulmuş bişey değil çiğ salça içine baharatlar ceviz fındık falan ekleniyo
Menün güzel bence hatırladığım kadarıyla kaçamak yapmadın troidlerinde sorun var mı hiç baktırdın mı
Zironi nasıl bişey internete baktım ama resmi yok yaparsan resmini çekermisin
Güzele benziyo hamurunu kendin mi yapıyosun hazır yufkamı kullanıyosun
İnternete baktım ama resmi yok bi komşu yapıyodu hazır yufka rulo gibi yapıp kesiyo fırınlıyo kızardıktan sonra üzerine tereyağı eritip döküyo üzerine yoğurt döküyo
Böyle bişeymi ?
Bugün kemeraltınDa kar yağıyodu :)
Senin olduğun yer neresi yüksek diyodun orda da yağmıştır belki
Sabah tartı günü ayy unutmuşum ki :) hadi inşallah herkes istediği rakamı görür yarınHem sabaha belki az çıkarım yoksa dayağı yicem aynura dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?