- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
tartıldım canım tartımı değiştrdim ona göre 1 kilo verdim ama normalde kilom daha fazlaymış demekkiİyiyim cnm bnm nptn tartldn mi
Bndede oyle olmstu eczanede 95 tm yni tarti aldm 99 glmstmtartıldım canım tartımı değiştrdim ona göre 1 kilo verdim ama normalde kilom daha fazlaymış demekki
SüpersinGünaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
Geçen hafta: 60,4
Bu hafta:60,2
Fark:0,200
Yüzde:0,331
Gelecek hafta için hedef kilo: 59,5
ben veremiyorum bu kiloları galiba veremicemde. anlamadım hep bana yarayan şeyler mi yiyorum bilmiyorumm
Seni hep kizdiralim o zaman çok iyi kilo vermissinaynura çook kızdım diyelimm
Canım menune dikkat ediyorum ben hep. Ekmek ve karbonhidrat çok tuketiyosunGeçen hafta: 60,4
Bu hafta:60,2
Fark:0,200
Yüzde:0,331
Gelecek hafta için hedef kilo: 59,5
ben veremiyorum bu kiloları galiba veremicemde. anlamadım hep bana yarayan şeyler mi yiyorum bilmiyorumm
Inşallah canim.Kuzum maşallah çok güzel vermissin.inşallah boyle devam eder
Sağol canimmMASALLAH tatlim supersinnnn
grubumuz süper.Süpersin
Gecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
Gecen hafta 71.100
bu hafta 70
Fark 1.100
Oran 1.54
haftaya hedef 69.500
cok sukur gercekten azminle hersey olabiliyomus bu takimda bunu ogrendim cok tesekur ederim1 er 1 er gidiyor kilolar hic kendimi sevindirmiyorum ve diyet biitene kadarda boyle olucak cunku kendimi sevindidlrdigm an bu buyu bozulur diye korkuyorum kilo vermem durucek biliyorum zmanla olsun onemli olan benim azmim diye dusunuyorum takimdaslarim ve herkese boks oneriyorum imkaniniz varsa yapin o sporu yaptiktan sonra saanki banyodan cikmis kadar terliyorum 6 lar hosgelsinnnn
Yüzdesini yazmiyo çoğu arkadaş
Bende yazayım
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta:77.0
Fark:1.5
Yüzde: 1.91
Haftaya hedef :75.5
Günaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
canım benim sağolasınnn. ama ben bi yerde yanlış yapıyorum ki olmuyorr. sizlere bakıyorum 1 kilo veren var 1,5 veren varr. bakalım bu hafta başka bi diyet deniycemm inşallah onda güzel sonuçlar alırımm.Tatlim kilo azaldikca kilo verimi daha aza iniyor sporu cogalt ozmn belki daha fazla verrsn senin kilon benim hedefimguzel bence
:) ahh şu ekmekk.. ama kepek ekmek yiyorumm. kepek yenilebilir diyorlar diyette.Canım menune dikkat ediyorum ben hep. Ekmek ve karbonhidrat çok tuketiyosun
günaydın güzeller hayırlı cumalar
çok kötü uyandım bugün hala kendime gelemedim, çarpıntım var sanki bacaklarım tutmuyor, kafam kalkmıyor. kahvaltı bile hazırlayamadım doriş kraker verdim vallahi
geçen hafta 69,1
bu hafta 68,9
fark 0,2
yüzde 0,29
ben başka takımdanım ama sana yorum yazmak istedimGeçen hafta: 83
Bu hafta:82.7
Fark:0.3
Yüzde: 0,36
Haftaya hedef :82
Sonuçtan hiç memnun değilim hem kendi adıma hemde takıma katkım olmadığı için.
hedefi 1 kilo diyemedim bile çok moralim bozuldu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?