Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok tesekkur ederim ablacim

canım benim sağolasınnn. ama ben bi yerde yanlış yapıyorum ki olmuyorr. sizlere bakıyorum 1 kilo veren var 1,5 veren varr. bakalım bu hafta başka bi diyet deniycemm inşallah onda güzel sonuçlar alırımm.

INŞALLAH iyi sonuclar seninle olsun kuzum

callan duyarlılığın için teşekkür ederim kendimi iyi hissetmemi sağladın =)

tansiyon aletim yok ama yükseldi mi acaba diye düşünüyorum. kulaklarımın içinde bile zonk zonk sesler

çocuklar olmasa yatıcam ama nerde

tansiyon yüksek oldugundan emin olsan ona göre limon iç sarımsak at agzına dicem ama sorun o mu bilmiyosun ki:/
gerçi sarımsak dengeliyo diye biliyorum ama eminde değilim

vallahi kaptanım kızcak ama eşim bir çikolata verdi yedim açlıktan baygınlık gelmiş gibi bir haldeydim
sağlık söz konusu olunca bir şey demez ama şimdi güzel bir kahvaltı yap
çünkü çikolata basit şeker olduğu için,kan şekeri düzeyini bir anda yükseltip tekrar düşürür,yine baygınlık,açlık hissi olabilir,bundan 1 adet tam buğday ekmeği yanına yumurta peynir zeytin yiyebilirsin

daha iyiym şimdi

buarada resimlerine baktım çok tatlısın maşallah. yüzün, üst bedenin ince ama basenlerinde problem var seninde
iyi olmana sevindim. beslenme düzenini hatırlayamıyorum ama kan şekerini dikkate alarak beslen bi daha atak yaşama aman. çocukların olmasa dınlenebılırdın o sansında yokmus kendıne daha cok dıkkat et=)
teşekkür ederim o basenler ömrümü yedi benim ama gidecek başka yolu yok

Lucia7 sekerim masallah cok tatlisinn bacak basen senin problem bol yuruyusle halledebilecegini dusunuyorum.
teşekkür ederim tatlım. ank soğuğunda yürüyüşten hep kaçıyorum ama havalar ısınsın biraz yürüyüşten ziyade koşacağım inş. Çalıştığım için ya çok erken saatte ya da çok geç saatte yürüyebilirim ki o saatlerde ayaz her hücrede hissediliyor düşünürken bile üşüdüm

Lucia, canım ben göremedim seni :)

Bildirim yapayım...
Hafta boyunca hiç - göremedim, hatta + gördüm çoğunlukla

Dün detoks yaptım...
Dün sabah 61.1
Bu sabah 60.3
Detoks sonucu -800gr

Geçen hafta: 60.7
Bu hafta: 60.3
Fark: 400gr
Yüzde: 0.65 ediyo sanırım

Hala hastalanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…