maşallah canım 60 ları görmüşsün...
tatlım hiç rast gelemedik, maşallah ne güzel vermişsin, devamının geleceğine inanıyorum :), bu boks yapmak yaradı sana,
gayet iyi canım aynen devam...
canım diyete yeni başlamadın herhalde, çünkü günlüklerde görüyorum seni, ama maşallah gayet güzel kilo vermişsin, sırrını paylaş bizimle lütfen.
kaptanım inşallah güzel sonuçlar sizinle olur
cumanız mübarek olsun
geçmiş olsun tansiyonunu bii ölçseydin dikkat et kendine
canım benim sağolasınnn. ama ben bi yerde yanlış yapıyorum ki olmuyorr. sizlere bakıyorum 1 kilo veren var 1,5 veren varr. bakalım bu hafta başka bi diyet deniycemm inşallah onda güzel sonuçlar alırımm.
ben başka takımdanım ama sana yorum yazmak istedim
hiç moralini bozma
gram kaybettiğin her hafta kardır
haftaya daha iyi verirsin merak etme( çünkü genelde bir hafta daha iyi bir hafta daha az kilo veriliyor)
zayıflamak gerçekten motivasyon olayı
motivasyonunu yüksek tutabilenler kazanıyor
tansiyon aletim yok ama yükseldi mi acaba diye düşünüyorum. kulaklarımın içinde bile zonk zonk sesler
çocuklar olmasa yatıcam ama nerde
kan şekerin düşmüş olabilirtansiyon aletim yok ama yükseldi mi acaba diye düşünüyorum. kulaklarımın içinde bile zonk zonk sesler
tansiyon aletim yok ama yükseldi mi acaba diye düşünüyorum. kulaklarımın içinde bile zonk zonk sesler
kan şekerin düşmüş olabilir
kendine şekerli su yapıp içebilrsin
vallahi kaptanım kızcak ama eşim bir çikolata verdi yedimaçlıktan baygınlık gelmiş gibi bir haldeydim
şimdi nasılsın peki ? şekerin düştüğü için miymiş?
sağlık söz konusu olunca bir şey demez ama şimdi güzel bir kahvaltı yapvallahi kaptanım kızcak ama eşim bir çikolata verdi yedimaçlıktan baygınlık gelmiş gibi bir haldeydim
aynen böyle
iyi olmana sevindim. beslenme düzenini hatırlayamıyorum ama kan şekerini dikkate alarak beslen bi daha atak yaşama aman. çocukların olmasa dınlenebılırdın o sansında yokmus kendıne daha cok dıkkat et=)daha iyiym şimdi
buarada resimlerine baktım çok tatlısın maşallah. yüzün, üst bedenin ince ama basenlerinde problem var seninde
teşekkür ederim tatlım. ank soğuğunda yürüyüşten hep kaçıyorum ama havalar ısınsın biraz yürüyüşten ziyade koşacağım inş. Çalıştığım için ya çok erken saatte ya da çok geç saatte yürüyebilirim ki o saatlerde ayaz her hücrede hissediliyor düşünürken bile üşüdümLucia7 sekerim masallah cok tatlisinn bacak basen senin problem bol yuruyusle halledebilecegini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?