- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tamam canım öyle yapalımm. ekmeği kesiyorum o zaman. akşamları da tavuk haşlama ve çorba salata yoğurt tarzında
beslenmeye çalışıcamm. birde bitki çayı içmiyorum yeşil çaya başlıycamm. almıştım aslında ama sadece 2-3 gün içebildimm. tadını pek sevmiyorum ama zorlarım artıkk. senin önerebileceğin başka bi bitki çayı var mı. metabolizma hızlandırıcı falannn.
evet arzu çok iyi geldi oğluşumla çok güzel 2 gün geçirdik . bütün gün kar kar diye sayıkladı buldu her boşlukta dayısı ve teyzeleriyle kar topu oynadı.
Harika bi düzenleme kuzum. Ekmeği kesip yeşil çaya ağırlık verirsen bence haftaya güzel bir sonuç alırsın. :)tamam canım öyle yapalımm. ekmeği kesiyorum o zaman. akşamları da tavuk haşlama ve çorba salata yoğurt tarzında
beslenmeye çalışıcamm. birde bitki çayı içmiyorum yeşil çaya başlıycamm. almıştım aslında ama sadece 2-3 gün içebildimm. tadını pek sevmiyorum ama zorlarım artıkk. senin önerebileceğin başka bi bitki çayı var mı. metabolizma hızlandırıcı falannn.
oh ne güzel 2 gün tatil yapmışsın, bende buraya yazmasamda merak etmiştim seni canım, iyi olmana sevindim, eski eşim
aaa eşler yine değiştimi kimki benim eşim şimdi hiç denkte gelmedim eski mesajları okurken
Biz seninle eş değil ama adaşız galibaaaaaaa :)aaa eşler yine değiştimi kimki benim eşim şimdi hiç denkte gelmedim eski mesajları okurken
aaa eşler yine değiştimi kimki benim eşim şimdi hiç denkte gelmedim eski mesajları okurken
Yüzde tam olarak nasıl hesaplanıyordu?
Sağol canımfark/ilk kilo*100
Harika bi düzenleme kuzum. Ekmeği kesip yeşil çaya ağırlık verirsen bence haftaya güzel bir sonuç alırsın. :)
Ben sadece bildiğimiz yeşil çay içiyorum canım. Pek bi bilgim yok o yüzden. Takımdaki arkadaşlar biliyodur, önerirler :)
Yeşil çayına limon at, o zaman daha bi güzel oluyor tadı. :) [/QUO
marketten aldığım da limonlu yazıyor ama bi sevemedim gitti. ama öle asla içmem diyceğim bişey değill. hatta öğleden sonra bi kupa içeyimm bariii.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.609640/
birde şuna bi bakar msıın. haftaya da bundan yapayımm diyorummm :) bu hafta bi ekmeksiz deneyeyim dee.
hafta da 1-1,5 kilo verdiriyormuş. ve yağdan gidiyor diyo kas ya da su değil diyor.
Biz seninle eş değil ama adaşız galibaaaaaaa :)
şimdilik ben
Hı hı :)sendemi nazlısın masmavi :)
Siz güzel bi eş olursanız olmaz yasüper elifim ozaman beraber devam İNŞALLAH bir değişiklik olmazsa :)
Biberiye neye yarıyor elifim?biberiye var canım. ben yeşil çayla beraber demleyip içiyorum içine de limon sıkınca tadı iyi oluyor
arkadaşlar günaydın ..
geçen hafta : dört gün pazartesi önce istanbuldan 67.4 olarak geldim . 400 gram artış vardı yani
bu hafta : 66.5
fark 900 gram .
hedef : 65
okula gitmeden yazayım dedim . Şimdiden günaydın herkese
Gecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
Gunaydin sacmalik ve hastaliklarla dolu 1 hafta gecirdim bugunu de atlatayim toparlicam ins.
gecen hafta:86.8
bu hafta:85.4
fark:1.4
85in onemi ayri bende kirilma noktasi goruyordum ill hedef 8leri gormek ikinci hedef 85i gormek siradaki hedechedef 79u gormek umarim yakin zamanda ulasirim:)
Gecen hafta 71.100
bu hafta 70
Fark 1.100
Oran 1.54
haftaya hedef 69.500
cok sukur gercekten azminle hersey olabiliyomus bu takimda bunu ogrendim cok tesekur ederim1 er 1 er gidiyor kilolar hic kendimi sevindirmiyorum ve diyet biitene kadarda boyle olucak cunku kendimi sevindidlrdigm an bu buyu bozulur diye korkuyorum kilo vermem durucek biliyorum zmanla olsun onemli olan benim azmim diye dusunuyorum takimdaslarim ve herkese boks oneriyorum imkaniniz varsa yapin o sporu yaptiktan sonra saanki banyodan cikmis kadar terliyorum 6 lar hosgelsinnnn
Yüzdesini yazmiyo çoğu arkadaş
Bende yazayım
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta:77.0
Fark:1.5
Yüzde: 1.91
Haftaya hedef :75.5
Günaydın herkese
Geçen hafta 86.2
Bu hafta 85.7
Fark0.5
Yüzde 0.58
Dün çiğ köfte yemiştim sanırım şişlik yaptı haftaya 84 gelir inşallah
Günaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
Bildirim yapayımm bende tartımı değiştirdim kızlar
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1
Yüzde olarak : 1.29
Geçen hafta: 60,4
Bu hafta:60,2
Fark:0,200
Yüzde:0,331
Gelecek hafta için hedef kilo: 59,5
ben veremiyorum bu kiloları galiba veremicemde. anlamadım hep bana yarayan şeyler mi yiyorum bilmiyorumm
Gecen hafta:95.6
Bu hafta:94.8
Fark.0.8
günaydın güzeller hayırlı cumalar
çok kötü uyandım bugün hala kendime gelemedim, çarpıntım var sanki bacaklarım tutmuyor, kafam kalkmıyor. kahvaltı bile hazırlayamadım doriş kraker verdim vallahi
geçen hafta 69,1
bu hafta 68,9
fark 0,2
yüzde 0,29
Geçen hafta: 83
Bu hafta:82.7
Fark:0.3
Yüzde: 0,36
Haftaya hedef :82
Sonuçtan hiç memnun değilim hem kendi adıma hemde takıma katkım olmadığı için.
hedefi 1 kilo diyemedim bile çok moralim bozuldu çok
Lucia, canım ben göremedim seni :)
Bildirim yapayım...
Hafta boyunca hiç - göremedim, hatta + gördüm çoğunlukla
Dün detoks yaptım...
Dün sabah 61.1
Bu sabah 60.3
Detoks sonucu -800gr
Geçen hafta: 60.7
Bu hafta: 60.3
Fark: 400gr
Yüzde: 0.65 ediyo sanırım
Hala hastalanmadım
canım hemen hemen kilolarımız eşitlendi,
bende bildireyim kilomu
geçen hafta 68 kg
bu hafta 68.3 kg
fark +0,3
sevgili @Lucia7 seni nasıl görebilirim
günaydınlar ben geldim . elifçiğim ve aeben ablacığım merak etmişsiniz sağolun . salı akşamı kardan dolayı yolda kaldım . saat 5 te iş yerinden çıktım gece 12 yi geçiyordu eve gittiğimde . çarşamba ve perşembe günüde işe gelemedim yola çok berbattı çıkamadık evden .
kilom
geçen hafta : 56,4
bu hafta : 56,0
giden 400 gr
yüzde : 0,40
hedef 65,5
Günaydın kızlar
Geçen hafta 75,4
Bu hafta 74.5
Fark 900 gram
Haftaya hedef 74
Yüzde 1.193 = 1.20 olacak galiba
Reglm bitseydi belki daha fazla giderdi şişliğimi daha atamadım ama çok uğraştım bu hafta
Hedefimi yazmamışım.
Geçen hafta: 60.7
Bu hafta: 60.3
Fark: 400gr
Yüzde: 0.65 ediyo sanırım
Hedef: 59.5 olsun. Benim kilolar şuan için çok yavaş gidiyor. O yüzden çok uçmayayım hedef koyarken :)
Peri senin moralin mi bozuk ?
Offf işlerimi şimdi bitirdim. Kızımı uyutuyorum.pvi wifinin parolasını hatırlamıyor,biz de unuttuk...şimdi pcden modeme kabloyla bağlanıcam.o da koridorda(umarım türkçesi de öyle)...kızın uyusa da hall etsem.cevaplamak istediyum mesajlar var...nazım gelmiş hoş gelmiş...bizde aeben ablayla işin tatilde olduğunu düşündük...rapunzel bildirimde bulunmamış galiba bi tek...
Biberiye neye yarıyor elifim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?