mavmav dimi?gelirmi acaba?Bir kişiyi daha bekliyoruz o da gelirse tamam olacak :)
Tünaydııııııııın kızlar,
herkes süper kilo vermiş,hiç sabit yok herhalde listedekilerde...
Nazcım geçmiş olsun yolda kalmışsın karda..
Elifcim 2 tane bebeyle tüm evini işini yapıyorsun birisini emziriyorsun..vücut direncini arttıracak besinlerden her öğününe ekle..Dikkat et kuzucum..
Listeyi ne zaman ekleyeceksiniz kızlar ?
mavmav dimi?gelirmi acaba?
Kepek çok yememekde fayda var kansizliga sebep oluyor:) ahh şu ekmekk.. ama kepek ekmek yiyorumm. kepek yenilebilir diyorlar diyette.
Sen ankarakada misin ne güzel ne taraftasinteşekkür ederim tatlım. ank soğuğunda yürüyüşten hep kaçıyorum ama havalar ısınsın biraz yürüyüşten ziyade koşacağım inş. Çalıştığım için ya çok erken saatte ya da çok geç saatte yürüyebilirim ki o saatlerde ayaz her hücrede hissediliyor düşünürken bile üşüdüm
şimdi görürsün...aynura88 ben de göremiyorum fotolarını
hemen...Aynura yok foto.cabuk izle beni
ola bilir canım...kusura bakma...Aynuram, bi beni alıntılamamışsın, adımın verdiği yetkiye dayanarak trip atayım mı sana :)
Şaka bi yanaaaaa, ben de görmedim seni, beni izlersen görebilirim ama :*
tamam canımm dediğinden yapıcammm. bu hafta bol bol tüketicemm artıkkkGülercim geçen günde konuşmuştuk yeşil çaydan şaşmayın derim birebir kilo vermede.bende içemiyordum hangi marka aldıysam limon sıktım elma koydum içemedim yinede.En son çaykurun bergamot aromalı yeşil çayını aldım demleme alırsan daha etkili.İçine çubuk tarçın atıyorum ve çok beklemeden içiyorum acıyor yoksa zehir gibi bişe oluyor.Yanına da 1 ceviz ya da badem öyle bi gidiyorki bardak bardak içiyorum artık:)Hatta havva da içemiyordu o da bu şekilde içmeye başladı.Düzenli iç bak gör haftaya nasıl veriyorsun kiloyu:)
şimdi hesap zamanı...pcde hesaplayıcının yerini bulursam yapıcam...yoksa hesap kitap azcık gecikicek...***7.TAKIM 401.ETAP***
naz(56.4/56/0.4/%)
perigunlugu(72/71.2/0.8/%)
sosyalfen(71/69/2/%)
yorgunrapunzel(75.4/74.5/0.9/%)
mavvmavv(64/)izne ayrıldı
tubaturem06(67/66.5/0.5/%)
hayatbos (71.1/70/1.1/%)
OoOturtleOoO (86.2/85.7/0.5/%)
gubsej (86.8/85.4/1.4/%)
masmavi_(60.7/60.3/0.4/%)
msgulerr(60,4/60.2/0.2/%)
no name (78,5/77/1.5/%)
kuzularinannesi(69,1/68,9/0,2/%0,29)
caliskangarfield (74.7/76.7/1/%)baskül deyişimi nedeniyle.+3kilo eklendi
ay__060 (95.6/94.8/0.8/%)
Lucia7 (83/82.7/0.3/%)
7. TAKIM ORTALAMASI:
şimdi görürsün...
Yavrum benim çok seksi sinhemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?