Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte dünde bunu diyodum 85 kiloyum canım 1 71 boy karadenızlı sayılırım=)
Lusicim çok güzelsin maaşallah...bboyun posun...bbi de kilo verirsen fıstık olursun fıstık...aayrıca da o küt kesim Ve sade makyaj sana çok yakışıyor bence...

Keşke heekesi göre bilsek...een azından kimle yazışdığını biliyor insan

iyiki varsın ya...seen akıl etmesen ben o kabloyu nereye koyduğumu unutmuşdum...

Sağol elifim...dün bi bilgi edindim..ıspanak da bağırsaklarıa iyi geliyormuş...ben de son 3 4 gündür salatalarıma koyuyorum ve faydasını görüyorum.hatt kv bi keresinde yapmış.günde 1bardak ıspanak suyu bağırsakları temizliyormuş...ishal olmuyorsun ama sıksık wcye gidip temizliyorsun bağırsaklarını...kbzlık sorunu olanlar size de tavsiye ederim...en azından salatalarınıza koyun..

Bn saksiya ektim buyudu de nasil kullancam onu bilmiyorum

Bn gecen gun ekledim

Gülercim geçen günde konuşmuştuk yeşil çaydan şaşmayın derim birebir kilo vermede.bende içemiyordum hangi marka aldıysam limon sıktım elma koydum içemedim yinede.En son çaykurun bergamot aromalı yeşil çayını aldım demleme alırsan daha etkili.İçine çubuk tarçın atıyorum ve çok beklemeden içiyorum acıyor yoksa zehir gibi bişe oluyor.Yanına da 1 ceviz ya da badem öyle bi gidiyorki bardak bardak içiyorum artık:)Hatta havva da içemiyordu o da bu şekilde içmeye başladı.Düzenli iç bak gör haftaya nasıl veriyorsun kiloyu:)

teşekkür ederim canım pek makyaj yapmam ben özel durumlar hariç sadece maskara kullanırım günlük. sacım kıvırcıklastı eskıden duzdu kut kullanırdım ama kıvırcıklastıkca kut kullanmak zorlastı yıpranıyor dsuzlestırdıkcede uzatmaya cabalıyorum artık=)
inş vercem tum fazlalıkları kurtulcam artık=)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ruhumu okşadınız=)
ama artık yüzün güzel ama basenlerin de olmasa ooo lafını duymak istemiyorum kurtulcam hepsindennnn

Önce seni görsek diyorum

Ya onlar hikaye tatlım bazen ben bile koskoca basenlerimi görmezden geliyorum o yüzden hergün hatırlatıyorum kendime iğrenç kalça kalın bacaklar koca göbeğeee sahipsin unutma bunu diye.Kimi iyi niyetinden kimi fesatlığından iyi görünüyorsun diyor.Ama ben kanmıyorum artık.Yüzün şahaneee ama bir de fit vucudun olsa bi yerleri saklamak için uzun uzun giyinmesen sıkı karın ince bacaklar kalkık popo kendini bir de öyle hayal etsene ooofffffffffffff ne olursun sen:)Tam gaz devam.

aynen bende boyle motıve edıyorum kendımı ıstedıgım gıbı kısacık sort gıyebılıyomuyum hayır o zaman guzel falan degılım tam gaz devam

Tünaydııııııııın kızlar,

herkes süper kilo vermiş,hiç sabit yok herhalde listedekilerde...

Nazcım geçmiş olsun yolda kalmışsın karda..

Elifcim 2 tane bebeyle tüm evini işini yapıyorsun birisini emziriyorsun..vücut direncini arttıracak besinlerden her öğününe ekle..Dikkat et kuzucum..

Listeyi ne zaman ekleyeceksiniz kızlar ?

tebrikler canım.tam gaz devam....
Gecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
a a a...sosyalim sana o kadar dil döktüm...yine gitmek mi istiyorsun?gitme lütfen...bi lafıma takmışısn o mesajımda da ben senin mesajına istinaden öğle yazmışdım ama.,sonrasında nasıl dil döktüm...amma inatmışsın haaa....ben yazdıklarımın arkasındayım sadece o an doğru zaman deyildi,yalnış yaptım...fevri davrandım...yok illa gitmek istiyorsan konuşalım kırgınlığını giderelim de git...hayatta dayanamam birinin bana kırgın olmasına...rica edyorum lütfen...daha kaç kere dil dökmem gerek...seni kırdıysam üzür dilerim...
sana yapılanlar dediyinde neyi kast ettin?insanız insanlar hata yapar...ben yalnış zamanda yazdım o mesajı sonra da geç de olsa analdım bunu ve elimden geleni yaptım sosyalin kırılmaması ve benimle konuşmaması için....karşındakı kırmak derken bu benim hem sanal alemde hem de hayatımda en çok dikkat etdiyim şeydir...bu takımda da herkese ayrı özen gösterdiyimi,hiç kimseyi kırmamaya çaba sarf ettiyyimi herkes bilir,sen tam aksini idda etsen de...evet insanız hata yapa bilriz...önemli olan bunu anlamak... en son yazdığında beni çok kırdın....gerçekten gözlerim doldu bu lafı duyduğum için...teessüf ederim....
tebrikler canım....inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olursun....
supersin hayatım...motivasyonun ve azmin müthiş...
Yüzdesini yazmiyo çoğu arkadaş
Bende yazayım

Geçen hafta: 78.5
Bu hafta:77.0
Fark:1.5
Yüzde: 1.91
Haftaya hedef :75.5
işte bu zeynuşummm....işte buuuu...

Günaydın kızlar

Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6

yüzde 3.376
sana da maşallah firuzem...iyiki takımımızdasın....
Bildirim yapayımm bende tartımı değiştirdim kızlar
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1
Yüzde olarak : 1.29
baskül deyişimini listede belirticem bitanem....tebrikler...
aynura çook kızdım diyelimm
sen kal ben seni çooook kızdırırım...
Geçen hafta: 60,4
Bu hafta:60,2
Fark:0,200
Yüzde:0,331
Gelecek hafta için hedef kilo: 59,5

ben veremiyorum bu kiloları galiba veremicemde. anlamadım hep bana yarayan şeyler mi yiyorum bilmiyorumm
gülrucum bu hafta senin menülüere göz altına alıyorum...
ne olmuş benim elifime?çok şükür iyileşmişsin...neden bu kadar az verdinki?menülerin de iyiydi...
kaptanım inşallah güzel sonuçlar sizinle olur
cumanız mübarek olsun
sağol callanım....bitanesinnn....

vallahi kaptanım kızcak ama eşim bir çikolata verdi yedim açlıktan baygınlık gelmiş gibi bir haldeydim
yok canım.neden kızayım.sağlık en önemlisi....
canım hemen hemen kilolarımız eşitlendi,

bende bildireyim kilomu

geçen hafta 68 kg
bu hafta 68.3 kg
fark +0,3

sevgili Lucia7 seni nasıl görebilirim
kızzzz o artı ne ööğle?gelecek hafta güzel bi eksiyle gel...
ellerine emeyine sağlık elifimmmmm....
ne güzel oğlunla güzel iki gün geçirmişsin....tebrikler bu arada...hedef az kaldııııı....
her cuma buradasın arzummmm....teşekkürler....
Gor dye profl yptm
gördüm yağmurum...maşallah...çok tatlısın...
inşallah daha güzel olacaksın zayıflayınca....
Önce seni görsek diyorum
benimfotolarım var zaten albümlerimde...görmedin mi sn beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…