Lusicim çok güzelsin maaşallah...bboyun posun...bbi de kilo verirsen fıstık olursun fıstık...aayrıca da o küt kesim Ve sade makyaj sana çok yakışıyor bence...işte dünde bunu diyodum85 kiloyum canım 1 71 boy karadenızlı sayılırım=)
iyiki varsın ya...seen akıl etmesen ben o kabloyu nereye koyduğumu unutmuşdum...Kilo verenleri tebrik ediyorummveremeyenler içinde bu hafta daha iyi kontrol edelim birbirimizi yanlışlar neyse hemen düzeltiverelim
Canım moralim bozuk değil pek aslında. Bir insanı hayatından silerken gel-gitler yaşıyorum çoğu kez doğru ama şuan tek sebebi çok uyumak :))))))
Aynuram o kablo işi süper oldu :)))
Sağol elifim...dün bi bilgi edindim..ıspanak da bağırsaklarıa iyi geliyormuş...ben de son 3 4 gündür salatalarıma koyuyorum ve faydasını görüyorum.hatt kv bi keresinde yapmış.günde 1bardak ıspanak suyu bağırsakları temizliyormuş...ishal olmuyorsun ama sıksık wcye gidip temizliyorsun bağırsaklarını...kbzlık sorunu olanlar size de tavsiye ederim...en azından salatalarınıza koyun..Biberiye bitkisi en çok hazımsızlık ve kabızlık gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarında ve hafızayı güçlendirmek için tavsiye edilmektedir.
- Hafızayı güçlendirir
- Konsantrasyonu arttırır
- Hazımsızlığı giderir
- Kabızlığı giderir
- Toksinlerin vücuttan atılmasını hızlandırır
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- Kan dolaşımını arttırır
- Beyin ve kalp gibi hayati organlara daha fazla oksijen taşınmasını sağlar
- Baş ağrısı ve migren ağrılarını hafifletir
- Stresi azaltmaya yardımcı olur
Bn saksiya ektim buyudu de nasil kullancam onu bilmiyorumBiberiye bitkisi en çok hazımsızlık ve kabızlık gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarında ve hafızayı güçlendirmek için tavsiye edilmektedir.
- Hafızayı güçlendirir
- Konsantrasyonu arttırır
- Hazımsızlığı giderir
- Kabızlığı giderir
- Toksinlerin vücuttan atılmasını hızlandırır
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- Kan dolaşımını arttırır
- Beyin ve kalp gibi hayati organlara daha fazla oksijen taşınmasını sağlar
- Baş ağrısı ve migren ağrılarını hafifletir
- Stresi azaltmaya yardımcı olur
Bn saksiya ektim buyudu de nasil kullancam onu bilmiyorum
Bn gecen gun ekledimLusicim çok güzelsin maaşallah...bboyun posun...bbi de kilo verirsen fıstık olursun fıstık...aayrıca da o küt kesim Ve sade makyaj sana çok yakışıyor bence...
Keşke heekesi göre bilsek...een azından kimle yazışdığını biliyor insan
Cayi kuru halndrn mi yapiosun ,bgn salataya deneym bakim bilgi icin de cok tesekkrlerçayını içiyorum ben bazende et haşlarken suyuna atıyorum
Hani?göremedim ama benBn gecen gun ekledim
Gor dye profl yptmHani?göremedim ama ben
Gülercim geçen günde konuşmuştuk yeşil çaydan şaşmayın derim birebir kilo vermede.bende içemiyordum hangi marka aldıysam limon sıktım elma koydum içemedim yinede.En son çaykurun bergamot aromalı yeşil çayını aldım demleme alırsan daha etkili.İçine çubuk tarçın atıyorum ve çok beklemeden içiyorum acıyor yoksa zehir gibi bişe oluyor.Yanına da 1 ceviz ya da badem öyle bi gidiyorki bardak bardak içiyorum artık:)Hatta havva da içemiyordu o da bu şekilde içmeye başladı.Düzenli iç bak gör haftaya nasıl veriyorsun kiloyu:)tamam canım öyle yapalımm. ekmeği kesiyorum o zaman. akşamları da tavuk haşlama ve çorba salata yoğurt tarzında
beslenmeye çalışıcamm. birde bitki çayı içmiyorum yeşil çaya başlıycamm. almıştım aslında ama sadece 2-3 gün içebildimm. tadını pek sevmiyorum ama zorlarım artıkk. senin önerebileceğin başka bi bitki çayı var mı. metabolizma hızlandırıcı falannn.
Lusicim çok güzelsin maaşallah...bboyun posun...bbi de kilo verirsen fıstık olursun fıstık...aayrıca da o küt kesim Ve sade makyaj sana çok yakışıyor bence...
aktardan kurusunu aldım ama yeşili de olurCayi kuru halndrn mi yapiosun ,bgn salataya deneym bakim bilgi icin de cok tesekkrler
Önce seni görsek diyorumLusicim çok güzelsin maaşallah...bboyun posun...bbi de kilo verirsen fıstık olursun fıstık...aayrıca da o küt kesim Ve sade makyaj sana çok yakışıyor bence...
Ya onlar hikaye tatlım bazen ben bile koskoca basenlerimi görmezden geliyorum o yüzden hergün hatırlatıyorum kendime iğrenç kalça kalın bacaklar koca göbeğeee sahipsin unutma bunu diye.Kimi iyi niyetinden kimi fesatlığından iyi görünüyorsun diyor.Ama ben kanmıyorum artık.Yüzün şahaneee ama bir de fit vucudun olsa bi yerleri saklamak için uzun uzun giyinmesen sıkı karın ince bacaklar kalkık popo kendini bir de öyle hayal etsene ooofffffffffffff ne olursun sen:)Tam gaz devam.teşekkür ederim canım pek makyaj yapmam ben özel durumlar hariç sadece maskara kullanırım günlük. sacım kıvırcıklastı eskıden duzdu kut kullanırdım ama kıvırcıklastıkca kut kullanmak zorlastı yıpranıyor dsuzlestırdıkcede uzatmaya cabalıyorum artık=)
inş vercem tum fazlalıkları kurtulcam artık=)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ruhumu okşadınız=)
ama artık yüzün güzel ama basenlerin de olmasa ooo lafını duymak istemiyorum kurtulcam hepsindennnn
Ya onlar hikaye tatlım bazen ben bile koskoca basenlerimi görmezden geliyorum o yüzden hergün hatırlatıyorum kendime iğrenç kalça kalın bacaklar koca göbeğeee sahipsin unutma bunu diye.Kimi iyi niyetinden kimi fesatlığından iyi görünüyorsun diyor.Ama ben kanmıyorum artık.Yüzün şahaneee ama bir de fit vucudun olsa bi yerleri saklamak için uzun uzun giyinmesen sıkı karın ince bacaklar kalkık popo kendini bir de öyle hayal etsene ooofffffffffffff ne olursun sen:)Tam gaz devam.
Bir kişiyi daha bekliyoruz o da gelirse tamam olacak :)
tebrikler canım.tam gaz devam....arkadaşlar günaydın ..
geçen hafta : dört gün pazartesi önce istanbuldan 67.4 olarak geldim . 400 gram artış vardı yani
bu hafta : 66.5
fark 900 gram .
hedef : 65
okula gitmeden yazayım dedim . Şimdiden günaydın herkese
a a a...sosyalim sana o kadar dil döktüm...yine gitmek mi istiyorsun?gitme lütfen...bi lafıma takmışısn o mesajımda daGecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
sana yapılanlar dediyinde neyi kast ettin?insanız insanlar hata yapar...ben yalnış zamanda yazdım o mesajı sonra da geç de olsa analdım bunu ve elimden geleni yaptım sosyalin kırılmaması ve benimle konuşmaması için....karşındakı kırmak derken bu benim hem sanal alemde hem de hayatımda en çok dikkat etdiyim şeydir...bu takımda da herkese ayrı özen gösterdiyimi,hiç kimseyi kırmamaya çaba sarf ettiyyimi herkes bilir,sen tam aksini idda etsen de...evet insanız hata yapa bilriz...önemli olan bunu anlamak... en son yazdığında beni çok kırdın....gerçekten gözlerim doldu bu lafı duyduğum için...teessüf ederim....Bence 9 kilo çok iyi ve bak bu haftada vermişsin çaresizlik yada bir başka bişey değil kırılma ve gitme başkalarının yaptığı hırsı gör onlar kadar olmasa da sende yap kal ve savaş bi kaç gündür sana yazmayı sana yapılanlara biseyler söylemeyi öyle çok istedim ki ama benim dilim ağır geliyormuş sustum..
Ben 1yildan fazla zamandır burdayım bana da onların dili çok ağır geliyor ..kusturmek kırmak öyle kolay ki..insanlar için sanal olması karşında seni okuyanların etten tirnaktan yaratılmış kalbi olan bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve malesef birinin yüzü yerine ekrana bakınca unutuluyor bu .. takımız biz derim hep aile gibiyiz.. ama artık öyle olmadığını gösterdiler bana ..
sağlıktir herşeyin başı burda olma sebebimizde sağlık değil mi ki zaten.. hep unutulan şeyler bunlar bu gün ona yazdığın yarın senin başına gelse o da sana bunları yazsa sen ne hissedersine verecek bir cevabın varmiyi bile unutuyoruz çoğu zaman .. kelimelerin savaşı burası..
Küsme, kal.. maşallah çok da güzel bi sonuç almışsın..
tebrikler canım....inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olursun....Gunaydin sacmalik ve hastaliklarla dolu 1 hafta gecirdim bugunu de atlatayim toparlicam ins.
gecen hafta:86.8
bu hafta:85.4
fark:1.4
85in onemi ayri bende kirilma noktasi goruyordum ill hedef 8leri gormek ikinci hedef 85i gormek siradaki hedechedef 79u gormek umarim yakin zamanda ulasirim:)
supersin hayatım...motivasyonun ve azmin müthiş...Gecen hafta 71.100
bu hafta 70
Fark 1.100
Oran 1.54
haftaya hedef 69.500
cok sukur gercekten azminle hersey olabiliyomus bu takimda bunu ogrendim cok tesekur ederim1 er 1 er gidiyor kilolar hic kendimi sevindirmiyorum ve diyet biitene kadarda boyle olucak cunku kendimi sevindidlrdigm an bu buyu bozulur diye korkuyorum kilo vermem durucek biliyorum zmanla olsun onemli olan benim azmim diye dusunuyorum takimdaslarim ve herkese boks oneriyorum imkaniniz varsa yapin o sporu yaptiktan sonra saanki banyodan cikmis kadar terliyorum 6 lar hosgelsinnnn
işte bu zeynuşummm....işte buuuu...Yüzdesini yazmiyo çoğu arkadaş
Bende yazayım
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta:77.0
Fark:1.5
Yüzde: 1.91
Haftaya hedef :75.5
sana da maşallah firuzem...iyiki takımımızdasın....Günaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
baskül deyişimini listede belirticem bitanem....tebrikler...Bildirim yapayımm bende tartımı değiştirdim kızlar
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1
Yüzde olarak : 1.29
sen kal ben seni çooook kızdırırım...aynura çook kızdım diyelimm
gülrucum bu hafta senin menülüere göz altına alıyorum...Geçen hafta: 60,4
Bu hafta:60,2
Fark:0,200
Yüzde:0,331
Gelecek hafta için hedef kilo: 59,5
ben veremiyorum bu kiloları galiba veremicemde. anlamadım hep bana yarayan şeyler mi yiyorum bilmiyorumm
ne olmuş benim elifime?çok şükür iyileşmişsin...neden bu kadar az verdinki?menülerin de iyiydi...günaydın güzeller hayırlı cumalar
çok kötü uyandım bugün hala kendime gelemedim, çarpıntım var sanki bacaklarım tutmuyor, kafam kalkmıyor. kahvaltı bile hazırlayamadım doriş kraker verdim vallahi
geçen hafta 69,1
bu hafta 68,9
fark 0,2
yüzde 0,29
sağol callanım....bitanesinnn....kaptanım inşallah güzel sonuçlar sizinle olur
cumanız mübarek olsun
yok canım.neden kızayım.sağlık en önemlisi....vallahi kaptanım kızcak ama eşim bir çikolata verdi yedimaçlıktan baygınlık gelmiş gibi bir haldeydim
kızzzz o artı ne ööğle?gelecek hafta güzel bi eksiyle gel...canım hemen hemen kilolarımız eşitlendi,
bende bildireyim kilomu
geçen hafta 68 kg
bu hafta 68.3 kg
fark +0,3
sevgiliLucia7 seni nasıl görebilirim
ellerine emeyine sağlık elifimmmmm....***7.TAKIM 401.ETAP***
naz(56.4/)
perigunlugu(72///%)
sosyalfen(71///%)
yorgunrapunzel(75.4///%)
mavvmavv(64/)
tubaturem06(67///%)
hayatbos (71.1/)
OoOturtleOoO (86.2/)
gubsej (86.8///%)
masmavi_(60.7/)
msgulerr(60,4/)
no name (78,5/)
kuzularinannesi(69,1/68,9/0,2/%0,29)
caliskangarfield (74.7///%)
ay__060 (95.6/)
Lucia7 (83/)
7. TAKIM ORTALAMASI:
_AYNURA_
ne güzel oğlunla güzel iki gün geçirmişsin....tebrikler bu arada...hedef az kaldııııı....günaydınlar ben geldim . elifçiğim ve aeben ablacığım merak etmişsiniz sağolun . salı akşamı kardan dolayı yolda kaldım . saat 5 te iş yerinden çıktım gece 12 yi geçiyordu eve gittiğimde . çarşamba ve perşembe günüde işe gelemedim yola çok berbattı çıkamadık evden .
kilom
geçen hafta : 56,4
bu hafta : 56,0
giden 400 gr
yüzde : 0,40
hedef 65,5
her cuma buradasın arzummmm....teşekkürler....Gunaydin guzeller
Masallah ne guzel kilo vermissiniz hepiniz. Ayri ayri tebrik ediyorum. Bu hafta derece gelecek insallah
Naz hos geldin canim. Ben de hastasin ise gidemiyorsun sandim. Evde pasanla vakit gecirmissindir
Elif yorgunluktan olabilir mi canim. Dikkat et kendine. Komsularimla aram iyi demistin. Biri ilgilense sen de uyurdun birkac saat.
Sosyal gitme guzelim. Elif le beraber mezun ol. Kotu bir hafta gecirdin. Yemek yemeye vaktin bile olmadi. Oglun nasil oldu canim?
gördüm yağmurum...maşallah...çok tatlısın...Gor dye profl yptm
inşallah daha güzel olacaksın zayıflayınca....teşekkür ederim canım pek makyaj yapmam ben özel durumlar hariç sadece maskara kullanırım günlük. sacım kıvırcıklastı eskıden duzdu kut kullanırdım ama kıvırcıklastıkca kut kullanmak zorlastı yıpranıyor dsuzlestırdıkcede uzatmaya cabalıyorum artık=)
inş vercem tum fazlalıkları kurtulcam artık=)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ruhumu okşadınız=)
ama artık yüzün güzel ama basenlerin de olmasa ooo lafını duymak istemiyorum kurtulcam hepsindennnn
benimfotolarım var zaten albümlerimde...görmedin mi sn beni?Önce seni görsek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?