Yani ?
tabi ki dolasım bozukluğu da. işte beslenmede meyve şekeride olumsuz etkiliyor selülit konusunda diye belirtmiş.Selülit bi dolaşım bozukluğu gostergesidir
sevgili eşim senin menüne eleştiri yapmak ne haddimeher zamanki gibi
Şuan doktordan çıktım limonlu maden suyu iç dedi :))) hiç içmiyorum sevmiyorum dedim. Olsun sodyum potasyumda almalısın unutma sakın dedi :))
Yerim ben onu yaaa...benim oğlum var ya soda hastasıbeni kndırıyor bazen mutfağa geliyor 'baba dozoz istedi' deyip alıp salona geliyor eşek sıpası
kızlar bugünkü menümmm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen romen çorbasıı 3-4 kaşık
yarım porsiyon taze fasulye
cacık ve salalata
akşammm ???????
ankaraya gidiyoruz kayınvalidemlere artık orda ne çıkarsa ondan yicemm. ama mutlaka çorba ve salata olur ya da yoğurt onları yerim ana yemek yemiycemm.
öğlen 15 dk leslie yaptımm.2,5 lt suyu mutlaka tamamlıyorum gün içinde.
Kızlar listemiz hazır.bi umut bekliyorum sosyali gelmezse izne ayrıldı yazıp paylaşlcam listeyi.
Karataya ihanetBen bugün poaca ve simit yedim itiraf ediyorum
ben de istiyoruumm beniiiii dee takip et beniiiiiiola bilir canım...kusura bakma...
Ay on u yerim benbenim oğlum var ya soda hastasıbeni kndırıyor bazen mutfağa geliyor 'baba dozoz istedi' deyip alıp salona geliyor eşek sıpası
en son 67 idi tatlm ama istanbula gidip gelince 400 gram fln aldım .. şimdi hem o 400 gramı hem de ona ek olarak 500 gram daha vermiş oldum 4 günde .. :) toplam 900 gram :)Tatlım en son ki bildiriminde kilon kacti ?
Aynura sosyal bildirdi ya kilosunu? Mavmavı boşuna bekleme,gelmez...Kızlar listemiz hazır.bi umut bekliyorum sosyali gelmezse izne ayrıldı yazıp paylaşlcam listeyi.
Tamamen ayrılacak mı yoksa devam eder mi diye bekliyorAynura sosyal bildirdi ya kilosunu? Mavmavı boşuna bekleme,gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?