Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin icin alinti yaparak geldim son sayfaya, error dedi gitti hepsi Hulya abla

Liste de yuzde de guzel, tebrikler 7. Takimin citirlari Insallah derece alirsiniz

Zeynep aksam neden yemeyeceksin canim. Ac kalarak zayiflanmayacagini sen de benim kadar iyi biliyorsun. Et&sebze yersin olur biter. Bir de dun aksam pizza odulum olacak ileride yazmistin. Senin hoca yulaf kepegine kizmiyorsa (hayvan yemi diyordu sanirim) hergun yapip yiyebilirsin canim. Inan cok guzel oluyor

Aeben abla hic mi gelmedi bugun?

aşağıda gördüm hep ama yazmadı galiba hiç

:)

tarifini versene Arzucum pizzanın..yapmak isteyenler olabilir belki..

Normalde cumalari ogleden sonra gelirdi ama sabah mesaj birakirdi. Goremedim bugun. Telefonda sayfayi acik biraktiysa ondan online gorunuyordur belki. Benim de genelde aciktir.

Sen nasil oldun canim. Oglanlari uyutabilsen sen de dinlensen biraz.

iyiyim şükür. çocuklar yatınca bende uzanayım dedim 15-20 dk yattım ki ufaklık uyandı. gece olmadan bana yatmak yok

O kadar alıntıladım gitti ya
perigunlugu limonlu sodanın nasıl bi faydası varmış
Diyetisyene mi gittn
kuzularinannesi soda içmesi gazoz kola içmesinden iyidir :) Ama midesine zararı varmıdır o konuda tereddüt ediyorum çocuklar istediği zaman
Buarada gecmiş olsun
Yazmamıştım bir türlü

Rapor
Sabah
İki haslnms yumurta
Bir dlm cvdr ekmeği
Bir fincan cay
Peynir

Öğlen
Firinda patatesli tavuk yemeği pttsi az ydim haslma gbi oluyor
Yoğur

Aksam
Tavuk
Yoğurt

Su iki lt
Spor
Leslie expres
50 ip atlama
40 squat
50 mekik

5. takım 1,35 1.lik gitti

elifçim bizde endişe ettik acaba zararı olur mu diye ama aksine faydalı olduğunu okudum hep, zaten bir şişe vermem (gerçi versem içer de) az koyarız onun bardağına

Selam kızlar.

Menü bildiriminde bulunayim.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bi parça yağlı beyaz peynir.
Domates
Maydanoz
Dereotu
7 zeytin

Öğle
Ispanak
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık

Akşam

Salata
Çorba düşünüyorum değişiklik olursa bildiririm.

Spor olarak 8000 adim yaptım henüz bunu on bine tamamlayıp aksama da 40 dakika eliptik düşünüyorum.

Su 1 buçuk lt oldu. Yatana kadar 2 buçuk olur

5. takım 1,35 1.lik gitti

elifçim bizde endişe ettik acaba zararı olur mu diye ama aksine faydalı olduğunu okudum hep, zaten bir şişe vermem (gerçi versem içer de) az koyarız onun bardağına

sizinki yine iyiymiş yeğenlerim bildiğin şişenin dibine vuruyolar..
biri 4 diğeri 7 yaşında :)
hatta evde bi tane kalmışsa kavga ediyolar soda için :)

Vucüdumun sodyum potasyum alması gerekirmiş o yüzden önerdi bugün. Akupunktura gidiyorum.

evett bende de kansızlık var zaten kan ilacı kullanıyorumm
Bende de var ordan biliyorum hele ben diyete başladığım zaman kepekli ekmek alıyordum hep o dönem iyice düştü sonra çavdar yada tam tahilli almaya başladım şimdi şükür normal sınırların içinde ben ceviz badem kuru üzüm birde aklıma geldikçe 1tatli kaşığı pekmezci ilaç niyetine içiyorum kepekli tüketme bence

Öğlen keşke patatesleri yemeseydin...yoksa güzel menün..bi dee hiç salata tüketmemişsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…