Zeyneeeep nereye gittin kııız?gel buraya bakayım nasıl yedin o cısları?seni çakma karataycı...
Yapacaktı unuttum zaten sevmem pek aama tüketmeye caisacgmÖğlen keşke patatesleri yemeseydin...yoksa güzel menün..bi dee hiç salata tüketmemişsin tatlım
Kızzzz sen ver cezasını.ne destek oluyon ona seni börekçi tuğbaçakmayız ama veriyoz kiloları biz eşimlee hıııııhhhh :)))
Ben koskoca tabak yiyorum ya...önceden asla yemezdim yapmazdım.şimdiyse ana öğün gibi ilk onu hazırlıyorum...Yapacaktı unuttum zaten sevmem pek aama tüketmeye caisacgmteşekürler
çook teşekkür ederim canımTesekkrler kuzumbnde seni tebrik ederim semde cok iyi is ckrttn
Niye peki ne yptnda sevmeye basldn ablaBen koskoca tabak yiyorum ya...önceden asla yemezdim yapmazdım.şimdiyse ana öğün gibi ilk onu hazırlıyorum...
tebrikler canım.tam gaz devam....
a a a...sosyalim sana o kadar dil döktüm...yine gitmek mi istiyorsun?gitme lütfen...bi lafıma takmışısn o mesajımda daben senin mesajına istinaden öğle yazmışdım ama.,sonrasında nasıl dil döktüm...amma inatmışsın haaa....ben yazdıklarımın arkasındayım sadece o an doğru zaman deyildi,yalnış yaptım...fevri davrandım...yok illa gitmek istiyorsan konuşalım kırgınlığını giderelim de git...hayatta dayanamam birinin bana kırgın olmasına...rica edyorum lütfen...daha kaç kere dil dökmem gerek...seni kırdıysam üzür dilerim...
sana yapılanlar dediyinde neyi kast ettin?insanız insanlar hata yapar...ben yalnış zamanda yazdım o mesajı sonra da geç de olsa analdım bunu ve elimden geleni yaptım sosyalin kırılmaması ve benimle konuşmaması için....karşındakı kırmak derken bu benim hem sanal alemde hem de hayatımda en çok dikkat etdiyim şeydir...bu takımda da herkese ayrı özen gösterdiyimi,hiç kimseyi kırmamaya çaba sarf ettiyyimi herkes bilir,sen tam aksini idda etsen de...evet insanız hata yapa bilriz...önemli olan bunu anlamak... en son yazdığında beni çok kırdın....gerçekten gözlerim doldu bu lafı duyduğum için...teessüf ederim....
tebrikler canım....inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olursun....
supersin hayatım...motivasyonun ve azmin müthiş...
işte bu zeynuşummm....işte buuuu...
sana da maşallah firuzem...iyiki takımımızdasın....
baskül deyişimini listede belirticem bitanem....tebrikler...
sen kal ben seni çooook kızdırırım...
gülrucum bu hafta senin menülüere göz altına alıyorum...
ne olmuş benim elifime?çok şükür iyileşmişsin...neden bu kadar az verdinki?menülerin de iyiydi...
sağol callanım....bitanesinnn....
yok canım.neden kızayım.sağlık en önemlisi....
kızzzz o artı ne ööğle?gelecek hafta güzel bi eksiyle gel...
ellerine emeyine sağlık elifimmmmm....
ne güzel oğlunla güzel iki gün geçirmişsin....tebrikler bu arada...hedef az kaldııııı....
her cuma buradasın arzummmm....teşekkürler....
gördüm yağmurum...maşallah...çok tatlısın...
inşallah daha güzel olacaksın zayıflayınca....
benimfotolarım var zaten albümlerimde...görmedin mi sn beni?
Sen böğle devam et garfim...tamam kaptanım teşekkür ederim çok motive oldumm bu haftaa
bilmem mesela ben içine tatlandırmak amaçlı peynir ya da lor koyuyorum,yağ limon koymuyorum..güzel oluyor tadı . tavsiye ederimNiye peki ne yptnda sevmeye basldn abla
bende hissettim eşim çok yoğun ve yorucuydu canım koşturmakla geçti gece 2 ye doğru yatıp sabah 5 de kalkıyordum haftasonu geliyor neyseki dinleneceğim pazar gününü iple çekiyorummNpm eksikligini hissettimaksamlari girmedm kuzum raporu yazdm genelde sen nptn nsl gcti
ne yiyorsunuz ne yediğinizi göremedim kaçırdımbilmem mesela ben içine tatlandırmak amaçlı peynir ya da lor koyuyorum,yağ limon koymuyorum..güzel oluyor tadı . tavsiye ederim
tamam kaptanımmSen böğle devam et garfim...
Salatadan bahs ediyoruz canım.ne yiyorsunuz ne yediğinizi göremedim kaçırdım
Evet canım bende direk limon sıkarak denemek istiyorumPotasyum muz da bolca var limonlu maden suyunu sade nden suyuna limon sıkarak yaparsan daha iyi olur canım
Aynuraaaamm pazar günü azıcııık helva yiyebilir miyim :))))Zeyneeeep nereye gittin kııız?gel buraya bakayım nasıl yedin o cısları?seni çakma karataycı...
Bir gün denemek istiyorum aslında nasıl olacak diye ?Asagidaki linklerde diyete uygun pizza hamuru tarifi var arkadaslar
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/05/pizza.html?m=1
http://www.dukandiyetim.com/dukan-usulu-diyet-pizza-tarifi
http://www.dukanamca.com/pizza/
hıı anladım ben çok severim salata yemeyiSalatadan bahs ediyoruz canım.
Tamam azcık yersin sonra da telafi edersin sorun deyil...iyi işler canım...aartık menü kontrollerine başlasak diyorum...bu haftadan..Evet canım bende direk limon sıkarak denemek istiyorum
Aynuraaaamm pazar günü azıcııık helva yiyebilir miyim :))))
Bir gün denemek istiyorum aslında nasıl olacak diye ?
Bu arada kızlar şimdi toplantım var oraya gideceğim. Sık sık giremeyebilirim bugünMenümü muhakkak yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?