Geldim.vicdan azabından ölücemZeyneeeep nereye gittin kııız?gel buraya bakayım nasıl yedin o cısları?seni çakma karataycı...
Ya öğlen kan şekerim düşmüştü simit poğaça yedim is yerinde ,vicdan azabından aksam yemicem demiştimAsagidaki linklerde diyete uygun pizza hamuru tarifi var arkadaslar
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/05/pizza.html?m=1
http://www.dukandiyetim.com/dukan-usulu-diyet-pizza-tarifi
http://www.dukanamca.com/pizza/
Geber seni emiGeldim.vicdan azabından ölücem
Sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlene azıcık tavuk, simit poğaça yedim.daha da bugün bisey yemem
Ok.goruceksin bu hafta daha çok vericem.ben mens olmam gerekirken olmadığım halde boyle verdim görürsün bu haftaGeber seni emi
Bukadar iyi giderken nasıl kıydın kendine?aeben ablanın yöntemiydi bu.. akşam aç yatardı yarına kilo almamış olurdu.bi de güzelce yürürsen super olur. Yarın kilonu bildir buradan.
Üye sayısı az olan Takımlar birleştirilmeli bence...1. Takımda neredeyse herkes sabit...Kızlar bu hafta da ikinciyiz Allaha şükürler olsun...çok kötü durumda olan takımlar var...keşke elimizden bi şey gelse...
Ya öğlen kan şekerim düşmüştü simit poğaça yedim is yerinde ,vicdan azabından aksam yemicem demiştim
Ya 13. Takımda iki kişi kalmis.onlarda stresten kilo almış galibaÜye sayısı az olan Takımlar birleştirilmeli bence...1. Takımda neredeyse herkes sabit...
Vicdanım el vermiyo ya yiyrmiyorum bugün çok yedim zaten yemiyim en iyisiYe canim sen ogun atlama. Et&salata yap bol ayran ic. Ac kalarak hemen verirsin belki ama is korumaya gelince zorlanirsin emegin bosa gider canim.
Üye sayısı az olan Takımlar birleştirilmeli bence...1. Takımda neredeyse herkes sabit...
Keşke üye sayısı az olan takımlar yeni üye alsalar. ..yoksa talep var arzumKapanan gruplar acilsa mi derken, mevcutlarin durumunu gozardi etmisiz. Boyle giderse 2-3 takim ancak kalir. Arz talep meselesi ama. Turkiye nin cogunu zatiflatmis bu topik demek ki
Yok arzum ya bırak bugün aç yatsınYe canim sen ogun atlama. Et&salata yap bol ayran ic. Ac kalarak hemen verirsin belki ama is korumaya gelince zorlanirsin emegin bosa gider canim.
Bakalımmm görücez zeynuş hanımmmm...Ok.goruceksin bu hafta daha çok vericem.ben mens olmam gerekirken olmadığım halde boyle verdim görürsün bu hafta
Bence birkaç kişi görevlendirilip diyet topiklerinden,günlüklerden kişilere öneri götürülmeli...Zayıflamak isteyenler topiğinin linki oralarda paylaşılmalı...Kapanan gruplar acilsa mi derken, mevcutlarin durumunu gozardi etmisiz. Boyle giderse 2-3 takim ancak kalir. Arz talep meselesi ama. Turkiye nin cogunu zatiflatmis bu topik demek ki
Neden almıyorlar...üst üye sayısı varsa altta olmalı..mesela 5 in altına düşmeme Şartı gelmeli..(5 sayısını öylesine yazdım)Keşke üye sayısı az olan takımlar yeni üye alsalar. ..yoksa talep var arzum
Valla bende geçen hafta spor salonuna gitmeye başladım ve bugüne dek durduğuma yanıyorum.Aslında bu hafta kafamdaki hedef daha fazla ,hemececik vermek istiyorum..
keşke spor salonuna gidebilsem.giden arkadaşlar çok şanslı
Evet çoook haklısınTamam azcık yersin sonra da telafi edersin sorun deyil...iyi işler canım...aartık menü kontrollerine başlasak diyorum...bu haftadan..
Bilmiyorum canım benim.ne düşünüyorlar?neden davet etmiyorlar.Neden almıyorlar...üst üye sayısı varsa altta olmalı..mesela 5 in altına düşmeme Şartı gelmeli..(5 sayısını öylesine yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?