Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim.vicdan azabından ölücem
Sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlene azıcık tavuk, simit poğaça yedim.daha da bugün bisey yemem
Geber seni emi

Bukadar iyi giderken nasıl kıydın kendine?aeben ablanın yöntemiydi bu.. akşam aç yatardı yarına kilo almamış olurdu.bi de güzelce yürürsen super olur. Yarın kilonu bildir buradan.

Geber seni emi

Bukadar iyi giderken nasıl kıydın kendine?aeben ablanın yöntemiydi bu.. akşam aç yatardı yarına kilo almamış olurdu.bi de güzelce yürürsen super olur. Yarın kilonu bildir buradan.
Ok.goruceksin bu hafta daha çok vericem.ben mens olmam gerekirken olmadığım halde boyle verdim görürsün bu hafta

Aslında bu hafta kafamdaki hedef daha fazla ,hemececik vermek istiyorum..
keşke spor salonuna gidebilsem.giden arkadaşlar çok şanslı

Kızlar bu hafta da ikinciyiz Allaha şükürler olsun...çok kötü durumda olan takımlar var...keşke elimizden bi şey gelse...
Üye sayısı az olan Takımlar birleştirilmeli bence...1. Takımda neredeyse herkes sabit...

Ya öğlen kan şekerim düşmüştü simit poğaça yedim is yerinde ,vicdan azabından aksam yemicem demiştim

Ye canim sen ogun atlama. Et&salata yap bol ayran ic. Ac kalarak hemen verirsin belki ama is korumaya gelince zorlanirsin emegin bosa gider canim.

Üye sayısı az olan Takımlar birleştirilmeli bence...1. Takımda neredeyse herkes sabit...

Kapanan gruplar acilsa mi derken, mevcutlarin durumunu gozardi etmisiz. Boyle giderse 2-3 takim ancak kalir. Arz talep meselesi ama. Turkiye nin cogunu zatiflatmis bu topik demek ki

Son düzenleme:
Kapanan gruplar acilsa mi derken, mevcutlarin durumunu gozardi etmisiz. Boyle giderse 2-3 takim ancak kalir. Arz talep meselesi ama. Turkiye nin cogunu zatiflatmis bu topik demek ki
Keşke üye sayısı az olan takımlar yeni üye alsalar. ..yoksa talep var arzum

Bence birkaç kişi görevlendirilip diyet topiklerinden,günlüklerden kişilere öneri götürülmeli...Zayıflamak isteyenler topiğinin linki oralarda paylaşılmalı...

Keşke üye sayısı az olan takımlar yeni üye alsalar. ..yoksa talep var arzum
Neden almıyorlar...üst üye sayısı varsa altta olmalı..mesela 5 in altına düşmeme Şartı gelmeli..(5 sayısını öylesine yazdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…