Saol bitanemCanta super hediye gule gule kullan kuzum
Mavim kırmızı ve siyah çok sert renkler aynı kıyafette kullanmayın diyor Nurella :) ne bileyim dantel kısımları çıkartabilme imkanın var mı?yani hafif bir dikişse çıkartsan daha iyi olur gibi geldi bana..nacizane..
Giyebilirsin tabikiBen 55 kilo olursam acik renk elbise giyeblrmiyim yaa bende kirmizi bi elbise giymek istiyorumsiyah giymekten cok skldm
Ablam, ben o elbiseyi ilerdeMavim kırmızı ve siyah çok sert renkler aynı kıyafette kullanmayın diyor Nurella :) ne bileyim dantel kısımları çıkartabilme imkanın var mı?yani hafif bir dikişse çıkartsan daha iyi olur gibi geldi bana..nacizane..
O fotoyu çektiğim gün 61.3'tüm Buketim. :) çok sağolKirmiziiii yakismisss kuzum
sen zayifsinn kuuzummm ka kilosun ben cok begdnndimm
YerimmSaol bitanem
Bende dedim.mavise sen zayifsin diye ama dinlemedi benii
Giyersin tabii ki kuzucuuuummmmBen 55 kilo olursam acik renk elbise giyeblrmiyim yaa bende kirmizi bi elbise giymek istiyorumsiyah giymekten cok skldm
Ablam, ben o elbiseyi ilerdeD) evde giyerim diye almıştım sırf ucuz olduğu için. yoksa normalde tarzım değil :) rengini sevdim yani kırmızı oluşunu. Ama bi bakarım dikişine yine de.
O fotoyu çektiğim gün 61.3'tüm Buketim. :) çok sağol
Giyebilirsin tabiki
Hatta seni de davet ederiz tarz yarismasina
Âmin bebeğimmmmm :) ismim Nazlı bu aradaRica ederim kuzum darisi bana 6li rakamlarsuperrr
ismini bilmiyorum tatlim ogreneblym sakincassi yoksa
Âmin bebeğimmmmm :) ismim Nazlı bu arada
Ooyyyyy :) çok tatlısın canım benim. Ben de çok memnun oldum.Isminde senin kadar guzel kuzum memnun oldum nazlicim
Ooyyyyy :) çok tatlısın canım benim. Ben de çok memnun oldum.
bence kendi soyadını kullanmaKizlar bisi sorcam benim iki ismim var
esimin soyadiyla kendim soyadimi kullansam uzun mu olur acaba onu düşünüom ne diosunuz
bence kendi soyadını kullanma
hem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyoCok uzun olur dimi2 isim 2 soyad
Sadece eşininkini kullan bence :)Kizlar bisi sorcam benim iki ismim var
esimin soyadiyla kendim soyadimi kullansam uzun mu olur acaba onu düşünüom ne diosunuz
hem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyo
facedede çok var öyle yazan hiç hoş bi görüntü olmuyo hem eşine karşı da iyi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?