Liste için demedim hic girmiyor ya ondan sordumO listede deyildiki öylesine takılıyodu.
Olsun canım benim.ben 6gün yapıp bi gün dinleniyorum.bu gün ben de yapmadım spor.Yeşil cay ve form çayını içtim.
Mekik çektim birazda bacak hareketi yaptım.kızım beş dk önce uyudu.
Aynura kizican simdi az spor yap misin diye ama valla kızım uyumadan ben yürüyüş bandına cikamiyorum peşimden geliyo kuzum üstüne çıkmaya çalışıyorum.uyumasını bekledim simdi uyudu hanfendi
haftasonu ya çoğu kaçak kızların...
Aynen aynuram senin sayende mi acabaa :)Ooo ezgi 1ööne geçtiiii
Biri daha geldiiiiii....takipdeyimmmAynen aynuram senin sayende mi acabaa :)
Bi saat kald aciklanmasinaaa :))Biri daha geldiiiiii....takipdeyimmm
Supersin fundaaaa.orda zaten hergün 30dakika yapın diyor.50dakika falandı galiba...Eki Görüntüle 1427642
30dk spor tamam.2 hafta 2 beden pilates yapayim dedim kusacaktim az daha 25.dkda biraktim nefes al nefes ver migdemi bulandirdi zannimca.neyse yarin bastan sona yaparim insallah vazgecmek yok.ben dusa kaciyorum gorusuruz.
Ben de tam hülya nerde bu zaman gelirdi diyecektim kiii,ggelmişsin.bu akşamki sporum;
55 dakikalık çok etkili bir video...geçen yaz hemen hergün bunu yapıyordum..en önemlisi sıkıcı değil..
Buna da şükür zeynuşum.iiyi gecelerBende bi 10 dk daha spor yaptım uyucam simdi ,öpüldünüz
Saol bitanemm insallahhBen de uyuycam . inşallah sen kazanırsın ezgim.gece uyanır bakarım artık.iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?