Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sadece eşininkini kullan bence :)
Benim adım da soyadım da kısa, erkek arkadasımın da soyadı kısa ama ben sadece onunkini kullanmayı düşünüyorum.

Kuzum benim ikinci adimda seda kisa yani ama dediginz gibi bende ole yapym ozmn

hem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyo
facedede çok var öyle yazan hiç hoş bi görüntü olmuyo hem eşine karşı da iyi olmuyo
Kuzum düşüncene saygım sonsuz âmâ bir kadın evlendikten sonra kızlık soyadını kullanmalı bence ki ben kullanıyorum..en âzından babamıza bir vefa borcudur.,.14 yıllık Evliyim çoğu zaman hala adım sorulunca kızlık soyâdımı söylerim...sonuçta soyadı hangi soydan geldiğimizi göstermiyor mu? Bende babamın soyundan geldiğime göre son nefesime kadar o soyadını kullânmam gerekir diye düşünüyorum..

Hayat Incecikte olsan siyahtan vazgeçme...asalettir siyah...benim dolabının yarısı siyahtır...oğlum bi keresinde anne sen satanist misin demişti :) taşıyabildikten sonra en iyi renktir.. :)

Evet siyah en asil renk haklsn kuzum benimde herseyim siyah ozmn ayakkabimi kirmizi alym siyah bi elbiseyi altinada kirmizi tam degilse vijne curugu rengi varya kuzum o renk ayakkabi az topuklu

Benimde kardesim diyo herseyn siyah abla diye

Ya iste bu düşünce benim.kafami karistran kuzum icimi okuudun sankii

Dün bu dediklerimden başka 1 lokma koymadim ağzıma. Teşekkür ederim. 2 lt kadar su ictim onbir bin adim attim canım. Azmimiz hiiiiic bitmez insallah

Tesekkr ederm aynuram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…