- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Cok uzun olur dimi2 isim 2 soyad
ya kusura bakma sert bi tepki oldu galibahem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyo
facedede çok var öyle yazan hiç hoş bi görüntü olmuyo hem eşine karşı da iyi olmuyo
Sadece eşininkini kullan bence :)
Benim adım da soyadım da kısa, erkek arkadasımın da soyadı kısa ama ben sadece onunkini kullanmayı düşünüyorum.
ya kusura bakma sert bi tepki oldu galibatepkim sana değil facede her gördüğpümde sinir oluyorum
kusura bakma üstüne alınma lütfen
Kuzum düşüncene saygım sonsuz âmâ bir kadın evlendikten sonra kızlık soyadını kullanmalı bence ki ben kullanıyorum..en âzından babamıza bir vefa borcudur.,.14 yıllık Evliyim çoğu zaman hala adım sorulunca kızlık soyâdımı söylerim...sonuçta soyadı hangi soydan geldiğimizi göstermiyor mu? Bende babamın soyundan geldiğime göre son nefesime kadar o soyadını kullânmam gerekir diye düşünüyorum..hem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyo
facedede çok var öyle yazan hiç hoş bi görüntü olmuyo hem eşine karşı da iyi olmuyo
Hayat Incecikte olsan siyahtan vazgeçme...asalettir siyah...benim dolabının yarısı siyahtır...oğlum bi keresinde anne sen satanist misin demişti :) taşıyabildikten sonra en iyi renktir.. :)
Kuzum düşüncene saygım sonsuz âmâ bir kadın evlendikten sonra kızlık soyadını kullanmalı bence ki ben kullanıyorum..en âzından babamıza bir vefa borcudur.,.14 yıllık Evliyim çoğu zaman hala adım sorulunca kızlık soyâdımı söylerim...sonuçta soyadı hangi soydan geldiğimizi göstermiyor mu? Bende babamın soyundan geldiğime göre son nefesime kadar o soyadını kullânmam gerekir diye düşünüyorum..
Dün bu dediklerimden başka 1 lokma koymadim ağzıma. Teşekkür ederim. 2 lt kadar su ictim onbir bin adim attim canım. Azmimiz hiiiiic bitmez insallahEvet birazcık az gibi sanki ama güzel olmuşSuyun sporun ?
Bu arada katılımına bayılıyorum gerçekten, azmine de.... Bence bu azimle çok kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilirsin diye düşünüyorum :)
Akşam pek olmamış sanki acıktırmasın sonra ? su, spor süper
Tebrik ederim bebeğimKizlar hepinize oylariniz icin cok tesekkur ederim 1.oldumm:))))
Sizin sayenizde :))
Saol zeynebim:)Tebrik ederim bebeğim
Tesekkr ederm aynuramGünaydın herkese.ezgimmm birinci olmuşsun.kucak dolusu tebrikler.
masmavim olur öyle şeyler.bence sıkılaşman gerek senin de.
hayatım hülyaya katılıyorum.burada sadece 1soyad kullana bilirsin ve ben mecburen kocamınkini almışdım,ama kesinlikle hülyaya katılıyorum
Gunaydin fistiklarrr
Kızlar, ben 7 numaraydım. Merak edeniniz olursa bakabilirsiniz. :)
Tesekkr ederm ablacmgünaydın tatlım, sonuna kadar hak ediyordun, almışın tarz kuşağını :) çok yakışmış...
Saol perim :)Herkese günaydıın :)
Ezgim tebrik ederim gerçekten hak ediyordun
Buketcim bende kızlık soyadımı da kullanma taraftarıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?