Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğlen geç yemistim bide salata çok yapmışım ondan acikmadm canım ama şimdi biraz sesler geliyor midemden o seslere aldanmayip yaticam:))

bu akşamki sporum;

55 dakikalık çok etkili bir video...geçen yaz hemen hergün bunu yapıyordum..en önemlisi sıkıcı değil..
Bu kadina sinir oluyorum terden acıdan kıvranırken sürekli gülüyor ya yapasim gelmiyor benim jilian en azından gülmüyor sürekli :)
Ps bu zaten jilianmis benim sevmediğim leslie o zaman:)

Kepek yerine tam buğday olsa tam süper olacak
perigunlugu kuzum sen bilgisayar ogretmeniydin dimi sana bisi sorcam benkm tlfuma virüs girdi nasil çözücem siteye grnce donuyo
Canım okuduğum kadarıyla sadece bu siteye girince oluyor değil mi ? eğer öyleyse virüsle alakalı birşey değildir. Eğer her yere girdiğinde aynıysa avg antivirüs diye aratırsan play storeda bulabilirsin
evet bugün biraz değişik olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Öğlen geç yemistim bide salata çok yapmışım ondan acikmadm canım ama şimdi biraz sesler geliyor midemden o seslere aldanmayip yaticam:))
evet o sesi hiç dinlemeee :)

Gupse de fotoğraf koymuş geçmişe bakmadan yükledi
Bu kadina sinir oluyorum terden acıdan kıvranırken sürekli gülüyor ya yapasim gelmiyor benim jilian en azından gülmüyor sürekli :)
Ps bu zaten jilianmis benim sevmediğim leslie o zaman:)
bu hatun çocukken obezmiş...azmin zaferi Jillian...

Simdi duzeldi cok grdgmde sadece kk kasiyor diger sitelerde donma olmuyor tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…