- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Öğlen geç yemistim bide salata çok yapmışım ondan acikmadm canım ama şimdi biraz sesler geliyor midemden o seslere aldanmayip yaticam:))Evet birazcık az gibi sanki ama güzel olmuşSuyun sporun ?
Bu arada katılımına bayılıyorum gerçekten, azmine de.... Bence bu azimle çok kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilirsin diye düşünüyorum :)
Akşam pek olmamış sanki acıktırmasın sonra ? su, spor süper
Bu kadina sinir oluyorum terden acıdan kıvranırken sürekli gülüyor ya yapasim gelmiyor benim jilian en azından gülmüyor sürekli :)bu akşamki sporum;
55 dakikalık çok etkili bir video...geçen yaz hemen hergün bunu yapıyordum..en önemlisi sıkıcı değil..
Kepek yerine tam buğday olsa tam süper olacakMenum
Kahvalti
Yumurta haslamasi maydonozlu
az parca peynir
2 adet yesil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Oglen
2 kasik kuru fasulye
Cacik
Aksam
Bi kase yogurt corbasi
Bol salata
Yeşil cay ictim
1 saat yuruyus
Yarim saat pilates
Suyumudq ictim
Canım okuduğum kadarıyla sadece bu siteye girince oluyor değil mi ? eğer öyleyse virüsle alakalı birşey değildir. Eğer her yere girdiğinde aynıysa avg antivirüs diye aratırsan play storeda bulabilirsinperigunlugu kuzum sen bilgisayar ogretmeniydin dimi sana bisi sorcam benkm tlfuma virüs girdi nasil çözücem siteye grnce donuyo
evet bugün biraz değişik olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.Bugün yine sağlıksız beslendim...
1 gibi uyandım, 3e doğru artık bu saatte kahvaltılık yenilmez diyerek,
Bir porsiyon tavuk döner yedim.
5 gibi falan
Çay ve bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam (7buçuk)
Çorba, 4 tane ızgara köfte, yarım salatalık
Su
1 lt... şimdilik
Spor yok..
Babaannem çok hasta, o yüzden bu ara misafir oluyo sürekli.. fırsat bulamıyorum
evet o sesi hiç dinlemeee :)Öğlen geç yemistim bide salata çok yapmışım ondan acikmadm canım ama şimdi biraz sesler geliyor midemden o seslere aldanmayip yaticam:))
bu hatun çocukken obezmiş...azmin zaferi Jillian...Bu kadina sinir oluyorum terden acıdan kıvranırken sürekli gülüyor ya yapasim gelmiyor benim jilian en azından gülmüyor sürekli :)
Ps bu zaten jilianmis benim sevmediğim leslie o zaman:)
Simdi duzeldi cok grdgmde sadece kk kasiyor diger sitelerde donma olmuyor tatlimKepek ydonma ol tam buğday olsa tam süper olacak
Canım okuduğum kadarıyla sadece bu siteye girince oluyor değil mi ? eğer öyleyse virüsle alakalı birşey değildir. Eğer her yere girdiğinde aynıysa avg antivirüs diye aratırsan play storeda bulabilirsin
evet bugün biraz değişik olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
evet o sesi hiç dinlemeee :)
Kizlar hepinize oylariniz icin cok tesekkur ederim 1.oldumm:))))
Sizin sayenizde :))
Cok saol buketimmmmBende tam onu sormustum kapp kalbe karsymis
cok sevindim kuzummmmm hak etmiştin hisetmistim birinci olcaginiii kuzummmmm
Yubiiiii
Hediye ne gbii oluyor kuzumCok saol buketimmmm
Hediye ne gelcek bakalmm
Canta geliyor genelde kuzum hediye olarakHediye ne gbii oluyor kuzum
Evet buketimmm
1. mi oldunnnn...Evet buketimmm
Kızlar, ben 7 numaraydım. Merak edeniniz olursa bakabilirsiniz. :)
Canta geliyor genelde kuzum hediye olarak
Bu sayfada kuzumMerak ettm nasıl bakılıyor kuzum
Mavim kırmızı ve siyah çok sert renkler aynı kıyafette kullanmayın diyor Nurella :) ne bileyim dantel kısımları çıkartabilme imkanın var mı?yani hafif bir dikişse çıkartsan daha iyi olur gibi geldi bana..nacizane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?