Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

T3lefonum nite 2 samsungun yazma cizgisi cikmiyor cevallaya basitorum yollamiyor iki saat virüslü donuyor usuan yaziyorum yazdigim yazi iki saat

günaydın eşim nasılsın

günaydın canım geçmişi okuya okuya geliyordum

bizde haftasonunu arkadaşlarla geçirdik sizin gibi. kahvaltıya çağırdılar dün gerçi biz erken yemiştik ama gittik çaya, kalın dediler doriş de gelmek istemedi eve öğleden sonra çiğköfte yaptık yedik

erken kalktığım için uykumu alamıyorum diyorum ama iyi oluyor

etrafı topladım, çocuklarla kendime kahvaltı hazırlarken hem portakallı kereviz hem zeytinyağlı pırasa pişirdim. şimdi ufaklığı sallıyorum uyanınca da ütüler var bir sürü onları yapçam inşallah

dünkü menüm

09:30 2 dl ekmek, peynir, domates, zeytin ,çay

11:30 çeyrek simit, çay (arkadaşa gitmiştik)

15:30 çiğköfte, marul, turp, domates, ayran

16:30 1 dl kek , çay

Uf ben hiç iyi değilim
3 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Bi anda başım dönüyor . Bayılacak gibioluyorum. tam anlamıyla olmasada çevrem kararmış hissediyorum. Ter basıyo terliyorum. terliyorum ama titriyorum aynı zamanda hem sıcak basıyo . elim ayağım buz kesiyo.
ben şekerle ilgili sıkıntı diye düşünüyorum. Ailemde şeker hastası var. Baba tarafım insülin kullanıyo genel olarak zaten. Bu ataklar korkuttu beni. hipoglisemi mi başka bişey mi bilemiyorum gerçi. Cuma endokrine gideceğim ama hazır izin almışken başka bi bölümede gitsem iyi olur mu ki sürekli izin alma şansım yok.

T3lefonum nite 2 samsungun yazma cizgisi cikmiyor cevallaya basitorum yollamiyor iki saat virüslü donuyor usuan yaziyorum yazdigim yazi iki saat
Canım o zaman şöyle yapalım istersen sen bir pc başına geçebiliyorsan geç, sonra bana özel mesaj at seninle adım adım yapalım telefonuna format atmayı ve yedeklemeyi Şimdi format at desekte olmaz çünkü bu sefer herşeyin giderse fenaa

Bence hazır izin almışken aklındaki korkuları öğren. İnşallah bir sorun yoktur belki psikolojikte olabilir.

dahiliyeye git canim ihmal etme bekleme cumaya kadar

dahiliyeye git canim ihmal etme bekleme cumaya kadar
ah canım izin almam imkansız cumaya kadar :S dahiliyeden sen endokrin daha detaylı olur diye düşündüm ama erkek arkadasım tutturdu norolojik bi sıkıntı olabilir bayılmam baya korkutmuştu onu. hıc te ugrasasım yok. burda böle yazıyorum ama sayılıdır benim doktora gitmişliğim gitmemek için her bahaneyi uydururum ama tedirgin oldum artık.

of ya bugüne mutsuz başladım uykumu alamadım gece uyuyamadım ondan galiba hava da kapalı içim sıkıldı ya dışarı çıkıp hava alayım da kendime geleyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…