hem çok uzun olur hem de hiç hoş olmuyo
facedede çok var öyle yazan hiç hoş bi görüntü olmuyo hem eşine karşı da iyi olmuyo
Hayat Incecikte olsan siyahtan vazgeçme...asalettir siyah...benim dolabının yarısı siyahtır...oğlum bi keresinde anne sen satanist misin demişti :) taşıyabildikten sonra en iyi renktir.. :)
Sistem yoneticisinden yda ram den silsene kuzum
Netten bktm da formata menuT3lefonum nite 2 samsungun yazma cizgisi cikmiyor cevallaya basitorum yollamiyor iki saat virüslü donuyor usuan yaziyorum yazdigim yazi iki saat
Netten bktm kuzum herseyi yedekle sonra yukrda yzdgmi yap formt atms olcksnRamdan sildim simdi kuzum yone dinuyor ama sadece kkda deil nete girince oluyor
günaydın eşim nasılsın
Java basil kapanıyor
hayatim telinin ayarlarindanJava basil kapanıyor
Canım o zaman şöyle yapalım istersen sen bir pc başına geçebiliyorsan geç, sonra bana özel mesaj at seninle adım adım yapalım telefonuna format atmayı ve yedeklemeyiT3lefonum nite 2 samsungun yazma cizgisi cikmiyor cevallaya basitorum yollamiyor iki saat virüslü donuyor usuan yaziyorum yazdigim yazi iki saat
Bence hazır izin almışken aklındaki korkuları öğren. İnşallah bir sorun yoktur belki psikolojikte olabilir.Uf ben hiç iyi değilim
3 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Bi anda başım dönüyor . Bayılacak gibioluyorum. tam anlamıyla olmasada çevrem kararmış hissediyorum. Ter basıyo terliyorum. terliyorum ama titriyorum aynı zamanda hem sıcak basıyo . elim ayağım buz kesiyo.
ben şekerle ilgili sıkıntı diye düşünüyorum. Alimede şeker hastası var. Baba tarafım insülin kullanıyo genel olarak zaten. Bu ataklar korkuttu beni. hipoglisemi mi başka bişey mi bilemiyorum gerçi. Cuma endokrine gideceğim ama hazır izin almışken başka bi bölümede gitsem iyi olur mu ki sürekli izin alma şansım yok.
dahiliyeye git canim ihmal etme bekleme cumaya kadarUf ben hiç iyi değilim
3 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Bi anda başım dönüyor . Bayılacak gibioluyorum. tam anlamıyla olmasada çevrem kararmış hissediyorum. Ter basıyo terliyorum. terliyorum ama titriyorum aynı zamanda hem sıcak basıyo . elim ayağım buz kesiyo.
ben şekerle ilgili sıkıntı diye düşünüyorum. Ailemde şeker hastası var. Baba tarafım insülin kullanıyo genel olarak zaten. Bu ataklar korkuttu beni. hipoglisemi mi başka bişey mi bilemiyorum gerçi. Cuma endokrine gideceğim ama hazır izin almışken başka bi bölümede gitsem iyi olur mu ki sürekli izin alma şansım yok.
ah canım izin almam imkansız cumaya kadar :S dahiliyeden sen endokrin daha detaylı olur diye düşündüm ama erkek arkadasım tutturdu norolojik bi sıkıntı olabilir bayılmam baya korkutmuştu onu. hıc te ugrasasım yok. burda böle yazıyorum ama sayılıdır benim doktora gitmişliğim gitmemek için her bahaneyi uydururum ama tedirgin oldum artık.dahiliyeye git canim ihmal etme bekleme cumaya kadar
perim kaç zamandır konuşamadık hiç seninle nasıl gidiyor =)Bence hazır izin almışken aklındaki korkuları öğren. İnşallah bir sorun yoktur belki psikolojikte olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?