Çok geçmiş olsun cnm önemli birşey cikmaz inşallahUf ben hiç iyi değilim
3 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Bi anda başım dönüyor . Bayılacak gibioluyorum. tam anlamıyla olmasada çevrem kararmış hissediyorum. Ter basıyo terliyorum. terliyorum ama titriyorum aynı zamanda hem sıcak basıyo . elim ayağım buz kesiyo.
ben şekerle ilgili sıkıntı diye düşünüyorum. Ailemde şeker hastası var. Baba tarafım insülin kullanıyo genel olarak zaten. Bu ataklar korkuttu beni. hipoglisemi mi başka bişey mi bilemiyorum gerçi. Cuma endokrine gideceğim ama hazır izin almışken başka bi bölümede gitsem iyi olur mu ki sürekli izin alma şansım yok.
çalışmıyomuydun tatlım sen aaaaa evdesin daha ne kuzum .ok hava al kendine gel kapalı gün düye huysuzlanmak yerine güzel bi film seç kendine keyif yap=)of ya bugüne mutsuz başladım uykumu alamadım gece uyuyamadım ondan galiba hava da kapalı içim sıkıldı ya dışarı çıkıp hava alayım da kendime geleyim biraz
bugün izinliyim demişsin ya ondan dedim dahiliyeye git diyeah canım izin almam imkansız cumaya kadar :S dahiliyeden sen endokrin daha detaylı olur diye düşündüm ama erkek arkadasım tutturdu norolojik bi sıkıntı olabilir bayılmam baya korkutmuştu onu. hıc te ugrasasım yok. burda böle yazıyorum ama sayılıdır benim doktora gitmişliğim gitmemek için her bahaneyi uydururum ama tedirgin oldum artık.
saol canım inş bakalım=)Çok geçmiş olsun cnm önemli birşey cikmaz inşallah
Bir skntn var galiba iki gündür mutsuz olduğunu hissediyorum Allah hayra cikarsinof ya bugüne mutsuz başladım uykumu alamadım gece uyuyamadım ondan galiba hava da kapalı içim sıkıldı ya dışarı çıkıp hava alayım da kendime geleyim biraz
çalışmıyorum malesef ya iş bulamıyorumçalışmıyomuydun tatlım sen aaaaa evdesin daha ne kuzum .ok hava al kendine gel kapalı gün düye huysuzlanmak yerine güzel bi film seç kendine keyif yap=)
canim benim doğru hissetmişsin huzursuzum mutsuzum bikaç gündür geçecek insallahBir skntn var galiba iki gündür mutsuz olduğunu hissediyorum Allah hayra cikarsin
işsizlik zor tatlım inş herşeyden önce seni mutlu edecek bir iş bulursun tez zamanda inş. bölümün neydi?çalışmıyorum malesef ya iş bulamıyorum
dışarda bi işim var onu halledeyim gelince film izlemeyi düşünüyodum zaten çok severim film izlemeyi
İnşallah cnmcanim benim doğru hissetmişsin huzursuzum mutsuzum bikaç gündür geçecek insallah
aslında bilgisayar programcılığı okudum ama bölümümü pek sevmiyorum hep doktor olmak istemiştim içimde kaldı en azından hasta kayıtta bari çalışsam ne güzel olur diyorum hepişsizlik zor tatlım inş herşeyden önce seni mutlu edecek bir iş bulursun tez zamanda inş. bölümün neydi?
film izlemeyi bende çok severim =)
Teşekkür ederim canımmm :)canım sende mi yarışmada idin, gayet hoşsun canım :)
Bir haftada göbek gitmesi mi mucize bekliyon sen kız o kadar kolay olsa herkes tığ gibi olurduYa bn bir hftdr plates gobek hareketlerni yapiorm ama bir gr gtmdi gbkten bacaklarm incelmis npym su gobek icin ya . birde giremedigm bir pantolonumu denemistim dun oldu ev icinde cigligi bastm korktu bizimkiler
canım benim ederim tabi Allah yardımcın olsun. Belki biliyosundur ama Yusuf suresi 54-55-56 ayetlerini aklına geldikçe oku. hatta bi bardak suya oku ufle iç. Hayırlı işler çıkacaktır karşına kısa sürede inan=)aslında bilgisayar programcılığı okudum ama bölümümü pek sevmiyorum hep doktor olmak istemiştim içimde kaldı en azından hasta kayıtta bari çalışsam ne güzel olur diyorum hep
inşallah öyle bi iş bulurum dua edin benim için acil iş bulmam lazımmm
hadi geçmiş olsun=)Herkese günaydın :)
Gelmek bilmeyen misafirim nihayet geldi, ama şuan karnım çok ağrıyor.
Teşekkür ederimmm :)hadi geçmiş olsun=)
youtubede 2 video var bırı 90 kusur bırı 74 kusur dk 50 olanı göremedim ben:SKızlar ebru sallinin çilek gibi karin videosu var bilirsiniz .50 dk pilat s yaptım her yerim agriyo su an super hissediyorum.eşim ve kızım uyuyor diye yürüyüş yapmadım.aksama da yürüyüş yapicam inşallah
50 dk lık değil kız ben o kadar yaptımyoutubede 2 video var bırı 90 kusur bırı 74 kusur dk 50 olanı göremedim ben:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?