valla üzerimden büyük bir yük kalkmış gibiyim. arada gel-gitlerim oluyor ama normal o daperim kaç zamandır konuşamadık hiç seninle nasıl gidiyor =)
Çoook şüküürrr :) bugünü atlat yarın tartıyaaaaaaaaaaaa :)Herkese günaydın :)
Gelmek bilmeyen misafirim nihayet geldi, ama şuan karnım çok ağrıyor.
evet çok faydalı. birde yoğurt-zencefil-zerdeçal-tarçın üçlüsü var :)Kizlar gobek icin mucize cozumu soyluyorum zayiflamissin diyenler beline gobegine ne yaptin erimis gitmis orasi diyor. Tarifi 21 gun uygulamalisiniz bikmadan usanmadan.
3 yk yarim yagli yogurt
yarim limon
1 caykasigi pul biber
yatmadan 30dk once yiyip yatiyorsunuz.
yogurdun gibek yaglarini eritmede 1 numara oldugunu soylememe gerek yok heralde de mi:)limon da keza oyle.biber de metabolizmaniz icin.
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba fıstıklar ne yapıyonuz
geçmiş olsun çalışmıyorsan yat dinlen canimHerkese günaydın :)
Gelmek bilmeyen misafirim nihayet geldi, ama şuan karnım çok ağrıyor.
bilmiyodum mutlaka okucam sayısı yok heralde demi ?canım benim ederim tabi Allah yardımcın olsun. Belki biliyosundur ama Yusuf suresi 54-55-56 ayetlerini aklına geldikçe oku. hatta bi bardak suya oku ufle iç. Hayırlı işler çıkacaktır karşına kısa sürede inan=)
çok sevdim ben bu tarifi hem yenebilir de tadı kötü olmaz gibiKizlar gobek icin mucize cozumu soyluyorum zayiflamissin diyenler beline gobegine ne yaptin erimis gitmis orasi diyor. Tarifi 21 gun uygulamalisiniz bikmadan usanmadan.
3 yk yarim yagli yogurt
yarim limon
1 caykasigi pul biber
yatmadan 30dk once yiyip yatiyorsunuz.
yogurdun gibek yaglarini eritmede 1 numara oldugunu soylememe gerek yok heralde de mi:)limon da keza oyle.biber de metabolizmaniz icin.
Eveettttt :) bakalım neler olacak? benim şişkinlik sona doğru gidiyor gerçi ama yine de yarın tartılmak gerek, o kadar beklerim :)Çoook şüküürrr :) bugünü atlat yarın tartıyaaaaaaaaaaaa :)
Sağol canım. Dersim var. Bu dersten devamsızlığım da çok. Ne yapsam bilemedimgeçmiş olsun çalışmıyorsan yat dinlen canim
hoşgeldin canimMerhaba fıstıklar ne yapıyonuz
Salam canım.yaxşı çox sağol.sen necesen?bu hefte listedesen inşsllah?Aynurə salam necəsən əzizim.
Canım bugün 60ım.neyin faydası bilemedim ama.ara öğününmü?yoksa akşam sadece salata yememin mi?bu gün de öğleen hafif yiycem ama akşam salata ayran et ızgara yapmayı düşdüşünüyorum.kv yok bu gün...yehhhuuuu.ev işlerini şimdi bitirdim,kızımı uyutuyorum.Aynura bugün kilon kaç
Evet onu yapamadim ben ya migdemi kaldirdi bu lezzetli oluyor:)valla üzerimden büyük bir yük kalkmış gibiyim. arada gel-gitlerim oluyor ama normal o dabir kaç hafta geçsin normal halime dönerim
Çoook şüküürrr :) bugünü atlat yarın tartıyaaaaaaaaaaaa :)
evet çok faydalı. birde yoğurt-zencefil-zerdeçal-tarçın üçlüsü var :)
valla normali boyle ama bende tam yagli yogurtla yapiyorum tadi da cok lezzetli oluyor:)geçmiş olsun çalışmıyorsan yat dinlen canim
bilmiyodum mutlaka okucam sayısı yok heralde demi ?
çok sevdim ben bu tarifi hem yenebilir de tadı kötü olmaz gibi
ama tam yağlı yoğurtla olmaz demi
Canın adına çok sevindim.benim göbek yağı yok ama acayip sarkan deri var.zayıfladıkca da yağlar eriyor ya daha bi sarkıyo...Evet onu yapamadim ben ya migdemi kaldirdi bu lezzetli oluyor:)
valla normali boyle ama bende tam yagli yogurtla yapiyorum tadi da cok lezzetli oluyor:)
Şükür mən də yaxşıyam.Bəli ömrüm listedeyem inşallah.Salam canım.yaxşı çox sağol.sen necesen?bu hefte listedesen inşsllah?
Ne bilim hic dgsklk hisstmedm bcakda leslie den erdi herhlde snn yptgn bsy vr mi gobk icinBir haftada göbek gitmesi mi mucize bekliyon sen kız o kadar kolay olsa herkes tığ gibi olurdu
Elifimle nazım gelmiş.haftasonu yoktunuz.yeni kurallarla ne yapcaz Sizinle?hher gün menü şart.elifim zaten genel olarak geliyor.nazım sen de cum.tesiyi erkenden verirsin pazarrı da ya aamları gelir bi mesaj atatsın ya da pazartesileri verirsin
Göremiyorum canım ben :)Kizlar haydi bakin bakalim bi suru foto ekledim:)deli hallerimi maruz gorun telefonumda sadece ben popom gobegim kalin bacaklarim kollarim variz:)kafayi bozdum hiiiic cekinmeden cirkin gelen yerleri soyleyin bana lutfen bende kendimi kandirmamis olayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?