seni izlemem lazim tatlim ekliyorum hemen.Göremiyorum canım ben :)
Çok hoşsun canım, saçlarına bayıldım :)seni izlemem lazim tatlim ekliyorum hemen.
bende göreyim seni , acımasızca eleştiririm, şimdiden söyliyeyim :) alınmıycan ona göre :)Tesekkurler canim gozune neresi cirkin geldi valla alinmicam soyle:)insallah su 7leri bi gorsem ahh bi gorsemm.
Gözüme çirkin gelmedi hiç bir yer tatlım :)Tesekkurler canim gozune neresi cirkin geldi valla alinmicam soyle:)insallah su 7leri bi gorsem ahh bi gorsemm.
Hahaha tamam istedigim bu zaten alinmicam soz:)hemen ekliyorum seni de.bende göreyim seni , acımasızca eleştiririm, şimdiden söyliyeyim :) alınmıycan ona göre :)
cook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)Gözüme çirkin gelmedi hiç bir yer tatlım :)
Vücut tipine bakınca, en çok göbekten yana sıkıntın var gibi görünüyor. Bacakların ince gibi geldi bana :) çok da anlamam bu tarz analizlerden ama cidden çok hoşsun, güzelsin. Beğendim ben seni
Ilk başta takıldı valla yalan yokcook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)
Ben göremiyorumHahaha tamam istedigim bu zaten alinmicam soz:)hemen ekliyorum seni de.
cook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)
Hahaha tamam istedigim bu zaten alinmicam soz:)hemen ekliyorum seni de.
cook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)
Elifimle nazım gelmiş.haftasonu yoktunuz.yeni kurallarla ne yapcaz Sizinle?hher gün menü şart.elifim zaten genel olarak geliyor.nazım sen de cum.tesiyi erkenden verirsin pazarrı da ya aamları gelir bi mesaj atatsın ya da pazartesileri verirsin
:)geliyooor acimasiz yorumlarrrr.Ilk başta takıldı valla yalan yokama sonra inceledim, en çok Göbek gibi geldi tabi dediğim gibi bu konularda öyle çok iyi değilim, diğer hatunlar ne diyecek bakalım
Eklim canim sende gor.Ben göremiyorum
1.73 boyum canim oncelikle tesekkurler yorumlarin icin.evet bende en problem bolgeyi basen ve bacak goruyorum simdilik yuruyusle basladim bolgeseli de pilatesle halledeyim diuorum.evet kararliyim bu sefer bebis icin tum azmim insallah tez zamanda kurtuluruz.canım öncelikle çok hoş bir bayansın :) 85 kiloya göre çok çok iyisin, obez bir görüntün yok, boyun uzun sanırım, ben 85 kiloda yuvarlak top gibiydim de :)
şimdi gelelim eleştirilerime ; çok daha güzel olabilmen için, evet biraz daha kilo vermelisin, ayrıca basenlerine yönelik egzersizler (sanırım en iyisi hızlı tempo yürüyüş) yaparsan, orantılı bir şekilde zayıflarsın, ben göbeğini büyük bulmadım.. kendiminkinin yanında, hiç yokmuş gibi olduğu için belki :)... ama azimli ve kararlı gördüyorum seni kısa zamanda gidecek bu kilolar inanıyorum .. sevgiler...
:)geliyooor acimasiz yorumlarrrr.
Eklim canim sende gor.
1.73 boyum canim oncelikle tesekkurler yorumlarin icin.evet bende en problem bolgeyi basen ve bacak goruyorum simdilik yuruyusle basladim bolgeseli de pilatesle halledeyim diuorum.evet kararliyim bu sefer bebis icin tum azmim insallah tez zamanda kurtuluruz.
canım öncelikle çok hoş bir bayansın :) 85 kiloya göre çok çok iyisin, obez bir görüntün yok, boyun uzun sanırım, ben 85 kiloda yuvarlak top gibiydim de :)
şimdi gelelim eleştirilerime ; çok daha güzel olabilmen için, evet biraz daha kilo vermelisin, ayrıca basenlerine yönelik egzersizler (sanırım en iyisi hızlı tempo yürüyüş) yaparsan, orantılı bir şekilde zayıflarsın, ben göbeğini büyük bulmadım.. kendiminkinin yanında, hiç yokmuş gibi olduğu için belki :)... ama azimli ve kararlı gördüyorum seni kısa zamanda gidecek bu kilolar inanıyorum .. sevgiler...
canım çok az geliyorsun takıma ilk önce onu söğleyim.ne kadar burda olursan o kadar motive olursun bitanem.sonrasında haftasonunu güzel geçirmene sevindim,cıs yapmamışsın aferin.su içe bildin mi kuzum?günaydınnn kızlarrr.. yoğun bi hafta sonu geçirdimm. kayınvalidemin ye ye ye ye ye söylemleriyle birlikte. atlattım şükür. ama git gel yolculuk beni yordu. bi halsizlik var üzerimde inşallah hasta olmam.
dünkü menümm
sabah peynir zeytin yumurta domates
öğlen yok
akşam
yoğurt çorbası mantar yemeği ve salata
spor yapamadım
ayyyyy,en bayıldığım şeyy...ne mutlu sana....günaydınlar herkese . çok güzel bir haftasonu geçirdim . cumartesi arkadaşlara gittik orda kaldık akşam . pazar günüde oğluşu babaannesine bırakıp sinemaya gittik.
güzelim 1haftada gözle görülür bi incelme olamaz ki yağmurum,sen aynen devam et.21ci gün sonra bakarsn farka.ölçüsünü aldınmı?Ya bn bir hftdr plates gobek hareketlerni yapiorm ama bir gr gtmdi gbkten bacaklarm incelmis npym su gobek icin ya . birde giremedigm bir pantolonumu denemistim dun oldu ev icinde cigligi bastm korktu bizimkiler
aayyy ben de siyaha baylırım.her şeyim var sihay renkde ve çok yakışıyor bana da...en sevmediğim renk nedense ayakkabı,çanta,kıyafet hiç sevmem siyahı
inşallah sorununu çöze bilmişsindir yağmurum...Ramdan sildim simdi kuzum yone dinuyor ama sadece kkda deil nete girince oluyor
ohhhh misss,ne güzel haftasonu geçirmişsiniz.benim koca bu hafatasonu işteydi.hoş evde de olsa evde oturacaktık kar soğuk fenaydı...günaydın canım geçmişi okuya okuya geliyordum
bizde haftasonunu arkadaşlarla geçirdik sizin gibi. kahvaltıya çağırdılar dün gerçi biz erken yemiştik ama gittik çaya, kalın dediler doriş de gelmek istemedi eve öğleden sonra çiğköfte yaptık yedik
ne oldu canım?doktora git bakalım ne olacak.çok merak ettim...Uf ben hiç iyi değilim
3 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Bi anda başım dönüyor . Bayılacak gibioluyorum. tam anlamıyla olmasada çevrem kararmış hissediyorum. Ter basıyo terliyorum. terliyorum ama titriyorum aynı zamanda hem sıcak basıyo . elim ayağım buz kesiyo.
ben şekerle ilgili sıkıntı diye düşünüyorum. Ailemde şeker hastası var. Baba tarafım insülin kullanıyo genel olarak zaten. Bu ataklar korkuttu beni. hipoglisemi mi başka bişey mi bilemiyorum gerçi. Cuma endokrine gideceğim ama hazır izin almışken başka bi bölümede gitsem iyi olur mu ki sürekli izin alma şansım yok.
hay daaaa ne olmuş bugün takıma?herkes de bi pazartesi sindromu ...of ya bugüne mutsuz başladım uykumu alamadım gece uyuyamadım ondan galiba hava da kapalı içim sıkıldı ya dışarı çıkıp hava alayım da kendime geleyim biraz
ceza puanı almak istemiyorsan pazartesileri verirsin raporunu bitanem...pazar günü giremiyorum tatlım ben eşimin izin günü girme fursatım olmuyor genelde
Kizlar haydi bakin bakalim bi suru foto ekledim:)deli hallerimi maruz gorun telefonumda sadece ben popom gobegim kalin bacaklarim kollarim variz:)kafayi bozdum hiiiic cekinmeden cirkin gelen yerleri soyleyin bana lutfen bende kendimi kandirmamis olayim.
Olcmek hic aklima glmedi bn olcuyu sigamadm pabtolonlarla alms oluyorumcanım senin verecek kaç kilon var?ne zaman gireceksin listeye?çok mu?
canım çok az geliyorsun takıma ilk önce onu söğleyim.ne kadar burda olursan o kadar motive olursun bitanem.sonrasında haftasonunu güzel geçirmene sevindim,cıs yapmamışsın aferin.su içe bildin mi kuzum?
ayyyyy,en bayıldığım şeyy...ne mutlu sana....
güzelim 1haftada gözle görülür bi incelme olamaz ki yağmurum,sen aynen devam et.21ci gün sonra bakarsn farka.ölçüsünü aldınmı?
aayyy ben de siyaha baylırım.her şeyim var sihay renkde ve çok yakışıyor bana da...
inşallah sorununu çöze bilmişsindir yağmurum...
ohhhh misss,ne güzel haftasonu geçirmişsiniz.benim koca bu hafatasonu işteydi.hoş evde de olsa evde oturacaktık kar soğuk fenaydı...
ne oldu canım?doktora git bakalım ne olacak.çok merak ettim...
hay daaaa ne olmuş bugün takıma?herkes de bi pazartesi sindromu ...
ceza puanı almak istemiyorsan pazartesileri verirsin raporunu bitanem...
ooo gözlerimiz bayram etti,maşallah ne güzel hatunsun,ama var ya 70de acayippppp olursun haaa...basenler bi de simit deydi benim gözüme,göbek nerdeyse yok gibi,ama fotolar arasında bariz bi fark var...
yok hülyacım yok öğle bi zaman kısıtlama.sadece yeni kurallara göre kilonu veremeden giremezsin o kadar...canını sıkma yaaa...veririsin inşallah...yanlış yaptığını düşündüyün bir yer var mı?mesela bak ben buldum galiba...Merhaba kızlar,
Bugün günlüğümde tartı günümdü 500 gram vermişim...2 haftada 1200 gram verdiğime göre cumaya kadar 1700 vermem imkansız görünüyor...elimden geleni yapıyor olmakla avunuyorum artık...
Kaptancım listeye dönmek için süre kısıtı yok değil mi?bu gidişle haftaya bile giremeyebilirim!
Tesekkurler canim gozune neresi cirkin geldi valla alinmicam soyle:)insallah su 7leri bi gorsem ahh bi gorsemm.
kız sesli harfleri neden yiyon?açmısın?Olcmek hic aklima glmedi bn olcuyu sigamadm pabtolonlarla alms oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?