Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkurler canim gozune neresi cirkin geldi valla alinmicam soyle:)insallah su 7leri bi gorsem ahh bi gorsemm.

Tesekkurler canim gozune neresi cirkin geldi valla alinmicam soyle:)insallah su 7leri bi gorsem ahh bi gorsemm.
Gözüme çirkin gelmedi hiç bir yer tatlım :)
Vücut tipine bakınca, en çok göbekten yana sıkıntın var gibi görünüyor. Bacakların ince gibi geldi bana :) çok da anlamam bu tarz analizlerden ama cidden çok hoşsun, güzelsin. Beğendim ben seni

bende göreyim seni , acımasızca eleştiririm, şimdiden söyliyeyim :) alınmıycan ona göre :)
Hahaha tamam istedigim bu zaten alinmicam soz:)hemen ekliyorum seni de.
cook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)

cook tesekkurler ruhumu oksadin:)kesin gozun sacima takildi gerisini gormedin:)en barizi basenlerim gibi geliyor ama.dur bakalim ne yorumlar gelecek:)
Ilk başta takıldı valla yalan yok ama sonra inceledim, en çok Göbek gibi geldi tabi dediğim gibi bu konularda öyle çok iyi değilim, diğer hatunlar ne diyecek bakalım

yaaaa bir saattir uğraşıyordum.pcden bağlanamıyordum nete.neyse ki hall ettim.bi geçmişe döneyim.

Hahaha tamam istedigim bu zaten alinmicam soz:)hemen ekliyorum seni de.

canım öncelikle çok hoş bir bayansın :) 85 kiloya göre çok çok iyisin, obez bir görüntün yok, boyun uzun sanırım, ben 85 kiloda yuvarlak top gibiydim de :)

şimdi gelelim eleştirilerime ; çok daha güzel olabilmen için, evet biraz daha kilo vermelisin, ayrıca basenlerine yönelik egzersizler (sanırım en iyisi hızlı tempo yürüyüş) yaparsan, orantılı bir şekilde zayıflarsın, ben göbeğini büyük bulmadım.. kendiminkinin yanında, hiç yokmuş gibi olduğu için belki :)... ama azimli ve kararlı gördüyorum seni kısa zamanda gidecek bu kilolar inanıyorum .. sevgiler...

aynuram cumartesi günü yazarım menüyü fakat pazar için söz veremem . sana uyarsa onuda pazartesi yazarım olur mu ?

Ilk başta takıldı valla yalan yok ama sonra inceledim, en çok Göbek gibi geldi tabi dediğim gibi bu konularda öyle çok iyi değilim, diğer hatunlar ne diyecek bakalım
:)geliyooor acimasiz yorumlarrrr.
Ben göremiyorum
Eklim canim sende gor.
1.73 boyum canim oncelikle tesekkurler yorumlarin icin.evet bende en problem bolgeyi basen ve bacak goruyorum simdilik yuruyusle basladim bolgeseli de pilatesle halledeyim diuorum.evet kararliyim bu sefer bebis icin tum azmim insallah tez zamanda kurtuluruz.

canım çok hoşsun özellikle uzun boylu olmanın avantajlerini yaşıyorsun . benim gözüme takılan tek yer basenler ( bende aynı dertten muzdaribim malesef ) onlarda zamanla gidecektir yeterki isteyelim ve inanalım .

Merhaba kızlar,

Bugün günlüğümde tartı günümdü 500 gram vermişim...2 haftada 1200 gram verdiğime göre cumaya kadar 1700 vermem imkansız görünüyor...elimden geleni yapıyor olmakla avunuyorum artık...

Kaptancım listeye dönmek için süre kısıtı yok değil mi?bu gidişle haftaya bile giremeyebilirim!

canım senin verecek kaç kilon var?ne zaman gireceksin listeye?çok mu?
canım çok az geliyorsun takıma ilk önce onu söğleyim.ne kadar burda olursan o kadar motive olursun bitanem.sonrasında haftasonunu güzel geçirmene sevindim,cıs yapmamışsın aferin.su içe bildin mi kuzum?
günaydınlar herkese . çok güzel bir haftasonu geçirdim . cumartesi arkadaşlara gittik orda kaldık akşam . pazar günüde oğluşu babaannesine bırakıp sinemaya gittik.
ayyyyy,en bayıldığım şeyy...ne mutlu sana....
Ya bn bir hftdr plates gobek hareketlerni yapiorm ama bir gr gtmdi gbkten bacaklarm incelmis npym su gobek icin ya . birde giremedigm bir pantolonumu denemistim dun oldu ev icinde cigligi bastm korktu bizimkiler
güzelim 1haftada gözle görülür bi incelme olamaz ki yağmurum,sen aynen devam et.21ci gün sonra bakarsn farka.ölçüsünü aldınmı?
en sevmediğim renk nedense ayakkabı,çanta,kıyafet hiç sevmem siyahı
aayyy ben de siyaha baylırım.her şeyim var sihay renkde ve çok yakışıyor bana da...
Ramdan sildim simdi kuzum yone dinuyor ama sadece kkda deil nete girince oluyor
inşallah sorununu çöze bilmişsindir yağmurum...
ohhhh misss,ne güzel haftasonu geçirmişsiniz.benim koca bu hafatasonu işteydi.hoş evde de olsa evde oturacaktık kar soğuk fenaydı...
ne oldu canım?doktora git bakalım ne olacak.çok merak ettim...
of ya bugüne mutsuz başladım uykumu alamadım gece uyuyamadım ondan galiba hava da kapalı içim sıkıldı ya dışarı çıkıp hava alayım da kendime geleyim biraz
hay daaaa ne olmuş bugün takıma?herkes de bi pazartesi sindromu ...
pazar günü giremiyorum tatlım ben eşimin izin günü girme fursatım olmuyor genelde
ceza puanı almak istemiyorsan pazartesileri verirsin raporunu bitanem...

ooo gözlerimiz bayram etti,maşallah ne güzel hatunsun,ama var ya 70de acayippppp olursun haaa...basenler bi de simit deydi benim gözüme,göbek nerdeyse yok gibi,ama fotolar arasında bariz bi fark var...

Olcmek hic aklima glmedi bn olcuyu sigamadm pabtolonlarla alms oluyorum

yok hülyacım yok öğle bi zaman kısıtlama.sadece yeni kurallara göre kilonu veremeden giremezsin o kadar...canını sıkma yaaa...veririsin inşallah...yanlış yaptığını düşündüyün bir yer var mı?mesela bak ben buldum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…