Geçmişe bakmak yok.sanki yarin ilk defa diyete baslicakmissin gibi yap.ilk günün olsunhedef koy kendine bi de su kadar surede bitecek bu diyet diye
seninle aynı durumdayız...benimde motivasyon bir yükseliyor bir düşüyor..[/QUOTE
ne olacak bu halimiz
ben burdym kız yetmiyoz mu hayırdırr ???Aynura ve peri nerdesinizzz.aeben abla ve kuzuların annesi nerdesinizzz
yüksek değil başarabilirsin sen :)yarın başlıyorum 20 temmuzda 55 olmak istiyorum :) biraz yüksek mi tuttum hedefimi
şimdi hesapladım5 ayda 13,5 kg hakikaten gayet iyi bir zaman dilimi, seninde vereceğine inanıyorum...yüksek değil başarabilirsin sen :)
benim de öyle bak kısa süre koydum
haziranın başında 55 olmalıyım
Daha çok zaman var çok rahat verirsin.honey bal i görmedim mi nasıl hemencecik verdiyarın başlıyorum 20 temmuzda 55 olmak istiyorum :) biraz yüksek mi tuttum hedefimi
benim 3 ayda 20 kiloşimdi hesapladım5 ayda 13,5 kg hakikaten gayet iyi bir zaman dilimi, seninde vereceğine inanıyorum...
o bir efsane zaten, maşallah bütün kilolarını verdi gitti , hep takdir ettim kendisini...örnek biriDaha çok zaman var çok rahat verirsin.honey bal i görmedim mi nasıl hemencecik verdi
benim 3 ayda 20 kilo
işte o da benim hatam daha önce kendime gelip başlamalıydım bu serüvenehımm bu çok fazla, sağlığın için bu kadar vermemelisin, ayda en fazla 6 kg. olmalı, diğer türlü nasıl olur bilemiycem...
işte o da benim hatam daha önce kendime gelip başlamalıydım bu serüvene
temmuzda düğün var o düğüne zayıf gitmem şart
doğru diyosun 60 65 arası olsam yine de yetersen genede 6 kilo ayda hedef koy, sporuna devam et, zaten 20 kg vermiş gibi olursun,
Ask olsun kız merak ettim diye dedimben burdym kız yetmiyoz mu hayırdırr ???
:)
Burdayııımmmmmmmmmmmm :)))Aynura ve peri nerdesinizzz.aeben abla ve kuzuların annesi nerdesinizzz
Kacak seni bi gidip bi geliyonBurdayııımmmmmmmmmmmm :)))
Ya kimse bana cevap vermedivalla verilecek kilo az olunca daha zor veriliyor..
böyle konuşunca ben iyice sabırsızlandım ve hırslandım bundan sonra senin dediğin gibi yaşamak için yicem ve sporsuz gün geçirmicemmmHerkes verir yeterli kararlı olalım.üç gün bozup 4 gün yapmakla olmuyormus ben bunu anladım.inşallah cumaya iyi sonuçlar alırız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?