165Senin boyun kaç güzelim.?
Adananın neresindesinMemnun oldum canm 21yasindayim clismiyirum adanadan katiliyorum
Kilo 94.8
Hdef 69
kaçla ayrılmıştın listeden canım
Hayırdır hasta mı olacaksın yoksakolumu kımıldatacak halim yok, öyle mecalsizim, hayırdır inşallah...bu yazıyı bile zor yazıyorum, vakit olsa, 15-20 saat deliksiz uyusam, sonra uyanınca, güzel bir kahvaltı hazır olsa yesem :) çok mu istediğim
65.7 kg ile ayrıldım
kolumu kımıldatacak halim yok, öyle mecalsizim, hayırdır inşallah...bu yazıyı bile zor yazıyorum, vakit olsa, 15-20 saat deliksiz uyusam, sonra uyanınca, güzel bir kahvaltı hazır olsa yesem :) çok mu istediğim
Hayırdır hasta mı olacaksın yoksa
Hayırdır hasta mı olacaksın yoksa
Yuregir sende mi adanadansnAdananın neresindesin
aynen aynuraa hafta da bir gün akşamları kahvaltı yapıyoruz.. hatta bazen iki gün bile. çünkü hafta içi güzel bi şekilde kahvaltı yapamıyoruzz o yüzden özlüyoruz kahvaltı yapmayı.Ben de zaten öyle tahmin etmişdim. Kocanla karar almışdınız galiba.çok iyi bi karar.biz de şu an kocamla bazı anlaşmalar içindeyiz.
eşimm ay sen bana göre ne kadar az yiyorsun maşallahhhSabah (12ye doğru)
1 haşlanmış yumurta, biraz salatalık, çeyrek belki yarım da olabilir muz, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı bal, şekersiz çay
Öğle yok...
Akşam (17 gibi)
Biraz (yarım porsiyon kadar sanırım) kepekli makarna, ızgara tavuk
Su
1 lt kadar.
Spor, yok...
Reglden dolayı karnım çok ağrıyor, çıkamıyorum yataktan. Sudan çok sıcak sıcak çay içtim sancıma iyi gelir diye..
Sendemi 165 sinşuan benim olduğum gibi olcaksın hedefine ulaşınca yani
Sendemi 165 sin
Resmin vr mi bir motive olayimevet canım
Ama sen sikayetcisin halinden herhalde bnde senn gbi olmya ugrasiyorum su yasta zamnnda cok hata yptmevet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?