senin de şanslı yanın şu ki elifim artık 1yıl sonra rahata ermiş olacaksın.ikisi birlikde büyüycek.insan doğurmadıkca üşeniyo istemiyo sonranormal nazlım ama zor vallahi. gerçi daha büyüyünce daha da zor olcak sil baştan herşeye başlamak
benimkilerin arası 2 yaş bile yok bir de yardım edicek kimsem yok ondan çok zor geldi
seninki büyümüş olcak artık hem annenle kayınvaliden de var
ben de eşsiz kaldıımNden birrr birer ayriliyorlarbenim esim de gitti essiz kaldim
senin de şanslı yanın şu ki elifim artık 1yıl sonra rahata ermiş olacaksın.ikisi birlikde büyüycek.insan doğurmadıkca üşeniyo istemiyo sonra
Madem ikinizin de eşi gitmiş e hadi sizde eş olun o zamanben de eşsiz kaldıım
kızlar ne oldu size böyle
ben de eşsiz kaldıım
Vallahi bilmiyorumben de eşsiz kaldıım
30 yaşında çocuk doğurmak kadın vücudunu 10yaş gençleşdiriyormuş.bende kendimi öyle avutuyorum vallahi
doriş 6-7 yaşına falan gelmiş olsaydı istemezdim herhalde 2.yi
zaten eşime demiştim 30a kadar istemezsen çocuk falan doğurmam diye28 ve 30'da doğurdum
olu rbana uyar :)Madem ikinizin de eşi gitmiş e hadi sizde eş olun o zaman
30 yaşında çocuk doğurmak kadın vücudunu 10yaş gençleşdiriyormuş.
Sana da buluruz bi eeeeş üzülme kız istediyin eş olsun...benim eşim de mezun oluyor , kimle eş olduysam takımdan ayrıldı
Sana da buluruz bi eeeeş üzülme kız istediyin eş olsun...
benim eşim de mezun oluyor , kimle eş olduysam takımdan ayrıldı
Banada uyar.olu rbana uyar :)
tekrar tanışalım o zaman ben sadece adının yağmur olduğunu biliyorum :)Banada uyar.
Çatlama kız.belki açıklarlar.bekleyelimBen çok merak ediyorum ama niye gittiler catlicam
Bildiyin anket yapmışsın rapunzelim.tekrar tanışalım o zaman ben sadece adının yağmur olduğunu biliyorum :)
nerde yasiyosun
kaç yasındasın
çalışıyomusun - okuyomusun
kaç kilosun - hedefin ne
benim adım elif
24 yasındayım
çalışmıyorum iş arıyorum
suan 75 kiloyum hedefm 55
Olur tabikiiii...yok istemiyorum takımda üye kalmıcak bu gidişle
emine'yle eş olalım mı
Memnun oldum canm 21yasindayim clismiyirum adanadan katiliyorumtekrar tanışalım o zaman ben sadece adının yağmur olduğunu biliyorum :)
nerde yasiyosun
kaç yasındasın
çalışıyomusun - okuyomusun
kaç kilosun - hedefin ne
benim adım elif
24 yasındayım
çalışmıyorum iş arıyorum
suan 75 kiloyum hedefm 55
Senin boyun kaç güzelim.?Memnun oldum canm 21yasindayim clismiyirum adanadan katiliyorum
Kilo 94.8
Hdef 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?