Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama sen sikayetcisin halinden herhalde bnde senn gbi olmya ugrasiyorum su yasta zamnnda cok hata yptm
Resmin vr mi bir motive olayim

pek motive edici değilim canım maalesef 2 tane hamilelik kilo al-ver al-ver derken çok çirkin oldum aslında

63 kg'ydum evlendiğimde çalışmadım başlarda sıkıntıdan ye ye 72 oldum 9 ayda sonra 3 aşağı 5 yukarı derken 77 oldum öyle hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 günde 74e indim

sonra yine bir 3 kilo daha aldım 1sene sonra 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şimdi şükür 69a indim ama vücudum sıkı olmadığından zayıf durmuyorum

dur bir resim ekliyim 70li kilolardan, şuanki halimle resmim yok sonra çekerim

Tamam kuzum sağol

Selam guzeller, keyifler yerindedir insallah

Caliskan ve lucie ayrilmis sanirim. Insallah halledilmeyecek bir sikinti yoktur ozel hayatlarinda.

Zayifolcam hic sikilma daralma tatlim. Zeynep in dedigi gibi zaten fazla kilon yok. 1-2 gun kalk ye diyen ic sese hayir deyip sabretsen arkasi gelir zaten canim.

Naz bu hafta mezun mu oluyorsun gulum? Bu yaz 2. bebegi dusunuyormussun. Hayirli olsun simdiden. Az kilo alacagina ve dogum sonrasi fazla kilon olmayacagina eminim.

Ezgi birinciligin hayirli olsun canim

hoşgeldin arzu evet canım mezun olayım artık. bu sefer hamile kalırsam en az kilo ile birtirmek hedefim . bu yaz değilde sene sonuna doğru düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…