- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ama sen sikayetcisin halinden herhalde bnde senn gbi olmya ugrasiyorum su yasta zamnnda cok hata yptm
Resmin vr mi bir motive olayim
Tamam kuzum sağolpek motive edici değilim canım maalesef 2 tane hamilelik kilo al-ver al-ver derken çok çirkin oldum aslında
63 kg'ydum evlendiğimde çalışmadım başlarda sıkıntıdan ye ye 72 oldum 9 ayda sonra 3 aşağı 5 yukarı derken 77 oldum öyle hamile kaldım 87,5la doğum yaptım 15 günde 74e indim
sonra yine bir 3 kilo daha aldım 1sene sonra 77 ile hamile kaldım 93le doğum yaptım şimdi şükür 69a indim ama vücudum sıkı olmadığından zayıf durmuyorum
dur bir resim ekliyim 70li kilolardan, şuanki halimle resmim yok sonra çekerim
bugünkü menümü yazıyorum.
sabah haşlanmış yumurta, zeytin
öğlen taze fasulye yoğurt
akşam fırın köfte salata ve yoğurt.
10 gibi elma
20 dk leslie
150 ip atlama
selam kızlar nabeer
Kuzum beni izlemedgn için BN göremiyorum ama çok tesekkur ederim kirmadigin için75lik halimi ekledim canım
Oy cnm sadece gobis vr oda dogumdanmis kuzum ah senin gbi olsam bnde75lik halimi ekledim canım
doğumdan 3 ay sonra ekim ayında çekilmiş bir resim
Elif kaç kilosun bu foto da.Şuan kaç sin
Oy cnm sadece gobis vr oda dogumdanmis kuzum ah senin gbi olsam bnde
orda 75im doğumdan 3 ay sonraydı
şimdi 69um zeynepçim
arzu geçmişi mi okuyorsun?
Atlaya atlaya okumaya calistim
Nasilsin guzellik?
iyiyim canım sen nasılsın?
yine ufaklığı sallıyorum bir yandan burda çene çalıyorum
Iyiyim guzelim. Benimki de yurumeye basladi, onun pesi sira kosuyorum bende. Dort donuyor evde
Iyiyim guzelim. Benimki de yurumeye basladi, onun pesi sira kosuyorum bende. Dort donuyor evde
MAŞALLAH arzu erken yürümüş senin kuzu . benim oğluş 14 aylıkken hem yürüdü hemde ilk dişini çıkardı :)
Selam guzeller, keyifler yerindedir insallah
Caliskan ve lucie ayrilmis sanirim. Insallah halledilmeyecek bir sikinti yoktur ozel hayatlarinda.
Zayifolcam hic sikilma daralma tatlim. Zeynep in dedigi gibi zaten fazla kilon yok. 1-2 gun kalk ye diyen ic sese hayir deyip sabretsen arkasi gelir zaten canim.
Naz bu hafta mezun mu oluyorsun gulum?Bu yaz 2. bebegi dusunuyormussun. Hayirli olsun simdiden. Az kilo alacagina ve dogum sonrasi fazla kilon olmayacagina eminim.
Ezgi birinciligin hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?